DÅ KÖR VI

då åker vi snart. om 9 timmar sitter vi på bussen på väg till arlanda. alla mina maggan-friends sover utom jag nu. mama&papa är i london och det är mörkt ute. jag är rädd. damn. jag tror jag packat allt. men jag hyperventilerar så jag har inte så bra koll just nu.

vi åker 9 tjejer till magaluf, i 2 veckor. det kommer bli drama. jag ska bo med alex och klara -  2 kameler vars pucklar sitter på plats. det kommer bli soft. lite drygt dock att vi ska mellanlanda i madrid. är väl framma i magaluf vid 23 kanske. undra om vi pallar göra stan första kvällen? det visar sig. hoppas bara maggan har mer att erbjuda än bugge hade. inte så svårslaget, iofs, så jag är inte spec orolig. det minsta jag oroar mig för faktiskt. det är jobbigare med hur jag ska komma ihåg mig själv. har fått för mig att jag som vanligt kommer glömma nåt viktigt. och detta kommer jag inse väl framme på arlanda. vi kommer vara där 3 timmar innan flyget går och jag ställs då inför ett ultimatum; ta en taxi hem och tillbaka för att hämta denna viktiga pryl (kan hända att jag inte hinner ändå) eller att skippa resan helt o hållet. om det blir så, då kan jag se in i framtiden. hoppas inte jag kan det. om jag tar mig ända dit vore det soft att åka in till palma en dag. helst på moppe. lite omväxling från 24/7 ös. sen när (om) vi kommer hem igen till sverige kan vi bli vuxna. jobba och allt sånt dära. jag har 1 månad på mig att träna upp min kondis inför ungern också. det kan gå!

helt på riktigt har jag inte fattat att jag tagit studenten. är jag ensam om det? jag fattar inte hur allt kunde gå så snabbt. jag ska skriva en insändare innan alla 90or tar studenten o tipsa dem om att tänka efter vad som händer. om det nu kan hjälpa? haha. jag borde sova.

men det går inte. idag har jag mest stressat på stan, packat och kirrat lite musica. på stan träffade vi alla våra magaluf-kompanjoner. ingen hade dock tid för att stanna. haha alla sprang runt, men med ett leende på läpparna iaf. det känns som att t o m de mest ordningssamma går mot ett allt mer göra-allt-i-sista-sek-liv. vad jobbigt om det fortsätter såhär..  hmm det får jag tänka på en annan gång. dags att försöka sova 4 timmar kanske.

om jag överlever maggan hörs vi 1 juli eller nåt. kommer med rapport då!


hakan

amanda verkar ha det jättesoft i spanien. hennes barn verkar ruliga. jag vill också spela tv-spel med spanska kiddddos!
emmsi&kimpa verkar inte ha det alltför dåligt in the US heller. vad gör jag kvar i vässis?!

jo, jag är hemma i tryggheten och tråkar. skulle dock inte vilja lämna varken mitt kära västerås ik eller EM. sjukt taggad inför fussballen ikväll. men jag fick just lite panic. jag måste börja planera  tror jag. vad jag ska ta mig till. i höst och lite till. jag mår inte riktigt bra av denna stillhet i hjärtat. jag vill till usa. men vad ska jag göra där? au pair? plugga? det finns ju inte så lite ställen att välja på heller. jag vill lära mig tyska flytande också. ja, fast det är ett fult språk. det gör inget. fast spanska och italienska vill jag också lära mig. men först och främst engelska kanske. haha nu blev detta lite väl trist-talk.


igår träffade jag hanna jansson. det var på tiden! ällie och klurra deltog även i festligheterna, fast de räknas inte lika mycket. inte igår i alla fall. muaha. alex glömde sin ipod hos moi. (jag såg det men sa inget) hahaha jag älskar när hon göreeee. fast hon har sänkt sig lite. så bli inte för mallig nu lilla kattskrälle.

vad ska jag göra nu då? läsa kissies blogg kanske. hon är ju för söt

väl mött

det har gått så lång tid sedan studenten nu så jag vågar inte riktigt skriva. det förväntas att jag ska berätta allt om dagen med stort D, allt som hände, vad jag ska ta mig till nu och vilken jäkla ångest jag har inför framtiden.

jag har ingen lust med det. kan dock säga att det varit en soft tid. och jag har knappt någon ångest. jag mår bara allmänt bra tror jag. känner mig fri. fast jag har lite små-panic för hur jag ska hinna med allt. mama säger att jag ska ta en sak i taget. lätt för henne o säga.

efter 11 timmars sömn per natt sedan studenten känner jag mig äntligen rätt utvilad ändå. samlar krafter och försöker förbruka så lite energi som möjligt just nu. ett 9-pack brudds entrar maggan på tisdag (inkluderat mig själv). det kan bara bli 2 grymma veckor. oavsett folket där borta, tattare or not- det kommer bli grymt, för vi har ju varandra. tårsläpp.

det händer rätt mycket nu ju. studenten har jag inte kommit över än, livet leker tack vare swedens insats i första EM-matchen, jag spelar min första marre på länge imöra, jompa fyllde 19 barre idag och mandy lämnar vässan för sevilla imorn. shittans. imorgon kommer looptroop till vässis också. borde man gå?

till mandy:
hej amanda. du e söt. det kommer gå bra för dig. om 1 månad eller 2 talar du flytande spanish, du har ju lätt för språk. och allt annat också. du är en av de smartaste jag mött. vi ses kanske om 10 år. då är vi VD:s på 2 olika toppföretag. då ber jag min sekreterare boka in en lunch med dig. jag kallar det för att ett hemligt avtal vi ska skriva under. men egentligen ska vi diskutera hocki, klässboll och memento uf. precis som på den gamla goda tiden. den glömmer jag ju aldrig. jag ser verkligen fram emot den där lunchen.
väl mött!


ett påsepack

studenten är om 4 dagar, men jag stressar ihjäl mig som aldrig förr redan nu. kanske för att morsan lämnar staden. hon drog precis till götet och anländer till v-ås igen onsdag natt. student på torsdag va? perfecto tajming morsis. hon är ju fixarnas fixare. farsan fattar nada. morsis har skrivit 11 lappar med rubriker och underrubriker om allt som ska göras.. och då har vi ändå catering och städerska. men farsan har ju dyslexi och är allmänt efter (en viss underdrift) så gud och alla hans medhjälpare måste finnas till hands om allt ska gå i lås. jag får nog ringa på babaji också.

morsan drog för cirkus 20 min sen och vi har redan hunnit talats vid 3 gånger. första gången skulle jag skriva dit ballonger på allt-som-ska-göras-och-köpas-lappen (under "övrigt" haha) och sista gången ringde hon om en färg som hon tyckte att jag skulle ha på tårna på studenten. stackars kvinna. hoppas hon överlever. för allas skull.

skulle solat på solarieöarna idag men alex svek. blev lite ledsen. men solade ute in da real sun istället en snabbis. kunde verkligen inte slappna av. hann somna och vakna 7 gånger. var gång jag vaknade var det av en mardröm. allt ifrån att jag totalt glömde bort hur jag skulle le på studentkorten till att jag hade glömt bort att jag skulle ta studenten. 


finns det någon som helst chans att jag kommer ta studenten med flaggan i topp?


RSS 2.0