jag gjorde det

nu är det rätt nära. jag hade inte tänkt mig att det skulle vara såhär. jag är ju inte förberedd. jag kommer inte ens ihåg vart vi skulle mer än jamaica och mexico. men bara att byta miljö, det ska bli soft. och jag på känn att det är en semester utöver det vanliga som väntar så det blir säkert nice. synd att jag åker dit vit som en krita, hade ju tänkt sola innan... men.. det är inte värt lukten. haha fy sate. kan ju alltid sola solarium på båten också. men det känns ju lite fusk. sola solarium i karibien. rätt fegt fan. bara mesjevlar som ägnar sig åt sånt. precis som jag!

jag är typ sjukt överlyckligt glad att matte C kursen är avklarad. äntlich. efter 2 timmar var jag äntligen klar med slutprovet (självklart satt jag in i det längsta) och när jag gick mot bussen fick jag glädjetårar. haha jag har aldrig förr kämpat så mycket.

idag hade vi "städmöte" hemma hos mig. vi skulle dela in lägenheten i 3 zooner. vi var alla oense om hur dessa 3 zooner skulle delas in. efter cirka 30 minuter hade vi lyckats komma över den tröskeln. sedan gick det cirka 40 min till innan vi kommit överens om vem som skulle ta vilken "zoon". jag hamnade visst på damningen. det skulle ta längst tid och morsan ville straffa mig för något som fortfarande är okänt. hmm, nu kanske jag låter som iq-befriad gånger 38, men jag kom inte på hur man dammar nuförtiden? jovisst. jag har ju varit rätt bortskämd när det gäller den biten. men damma trodde jag bara gamlingar gjorde. ser en färggrann dammvippa framför mig. känns rätt ovärt. mama blev lite arg. jag fick "träna" på en fönsterbräda. haha en liten fönsterbräda- hur fel kan det gå tänkte jag. mama och papa tittade med granskande ögon på medan jag dammade fönsterbrädan. jag gjorde sammanlagt 7 fel. där ser man.

pang

skjut mig. fort.


hatar den här veckan. hatar den här dagen. hatar morgondagen.
fan jag känner inte igen mig själv. jag hatar att jag har så höga krav på mig själv, men det finns inget jag kan göra. äckelmatteprov på torsdag. om jag skulle vara mattelärare skulle jag aldrig i hela mitt liv göra ett prov på en hel 100-poängs kurs. möjligtvis om eleverna va odrägliga. men vi är ju underbara. jag har kanske pluggat 100 timmar, men inte fan är jag klokare. jag skulle behöva 500 till. sådan slowlearner är jag. men då skulle jag nog fatta precis allt också. precis som alltid när det gäller mig- allt eller inget. att smutta på en cider på harry´s är inget för mig (alex är nog den enda som förstår. men det gör inget). jag skulle kunna sticka en kniv i mig själv om jag inte lyckas få vg på matteprovet. på riktigt faktiskt. jag måste måste måste. och jag måste få mvg på internationella ekonomiprovet på fredag. kraven går inte att sänkas. och jag sviker företaget för jävla karibien på lördag. mycket bra medlem lorrra. brabrabra! det är slut på alla mellanting nu. jag klarar inte av att lyckas halvdant engång till. är det meningen att man ska behöva skolka för att kunna plugga? det känns typ som min enda utväg. men vad ska jag skolka ifrån. alltid missar man nåt viktigt. tänkte svika harryboy imorogn, men då följer amanda med i fallet eftersom vi har grupparbete. har jag sagt att jag verkligen hatar den här veckan? imorgon ska vi snacka om vårt företag för italienare också. kuljul att jag lotta skandal inte ens kan säga hej eller hejdå på engelska. det känns lite bättre nu. bara jättelite. jag skulle kunna markera och radera denna text. men det skulle inte kännas lika skönt. bara att hoppas på att det endast är katter som läser den.


FRIDAY

tredje veckan vi slutar 10.50 på fredagar. helgen blir som en long weekend och det är så satans soft. jag drog en lunch på stan med morsis innan jag kilade hemåt. har t o m pluggat lite matte. det är inte var dag. jag är lite stolt.
antis och carro är på besök från gothenburg och det är skönt med lite annat folk i lägenheten. ´

snart måste jag jobba. det tynger inte riktigt 100% emot. bara 95. det kan vara lite skönt ibland. skulle nog ändå inte velat gå ut på slisky idag. inte så taggad som man måste vara. fast känner mig lite svikig mot soffis som skulle bjussa på käk, förfest och även bokat bord. men vafan natten är ung, snnnnnnart ska vi parta järnet tillsammans igen!!!  har saknat dig där ute i krogvimlet ska du veta. när det var sist, nyår för 2 år sedan? haha massa skärpning... men nemas problemas skulle jag tro :) 

jag blir rätt arg.
på dom som orkar klaga på dagiset som "förbjuder randiga och prickiga kläder". har ni bara ett stort ego eller? hur kan man inte känna medlidande för en person som får MIGRÄN pga kläder? det är ju bara sjukt. tänk att behöva begränsa sitt liv gällande typ... massa? bara pga kläder. någon sa "denna person borde söka nytt arbete". det är så lågt så jag vet inte vad. eller förresten- bra tips: kasnke borde personen i fråga söka arbete i en kolgruva. och flytta ut i skogen och bara beställa hämtmat. det vore väl det bästa för oss alla?
för att hjälpa andra med det lilla man kan är ju hemskt jobbigt.


hejoch hå på ett tag


spppppplasch

matte idag 8-9.30. krigarmatte som vanligt. men efter nästa torsdag är det slut. då ska jag fanimej fira ordentligt. men först ska jag klura ut hur man firar ordentligt. aldrig förr har jag kämpat så mycket i en kurs. åtminstone inte vad jag kan komma på nu iaf. ändå har jag aldrig haft ett så dåligt betyg i något ämne. ett jävla G. så ensamt. så iskallt. fuck. det finns en liten bråkdels chans att jag kan fixa ett VG. denna bråkdels lilla chans innebär så mycket mer än det gamla goda uttrycket "blod, svett och tårar". vad kan jag inte precisera mig i, det skulle ta för mycket energi av mig. frågan är: ska jag göra´t?det är med sorgens stämma jag meddelar de som ännu inte hört den brutala nyheten: Magnus Grymmast Uggla lade idag ned sin blogg. du var ljuset i tunneln. din jävel. hur kan du? typiskt dig. fan.

det är så att man ger upp förtroendet för hela världen. ingenting kommer vara för evigt. efter 18 år har jag insett det. det tog sin lilla tid. men vilken jävla splasch. rakt i ansiktet. mitt i prick. nu börjar nog livet.

vi göre igen

imorgon är det rocklunda cupen. om jag skulle säga att jag var lite nervös skulle jag ljuga. jag är svinigt nervös. idag träffades laget för lite försnack. alla fick säga varsin mening om vad som var viktigast imorn. när det var min tur sa min mun tydligen "förvandla nervositeten till positiv energi". jag undrar om det verkligen var jag som sa det. jag visste inte ens att jag var så smart. och som om jag inte hade nog med press på mig själv. nu måste jag uppfylla en till grej också. man kan ju inte inte uppfylla det man själv sa. fan.

idag lyssnade vi på tony berglund i ABB-arena. han skrek mest. men han är modig. 4600 pers. 89% omogna ungdomar att föra fram ett buskap till. inte illa. men jag är fortfarande lika rädd för slagsmål. idag när jag cyklade hem tänkte jag på vad skulle svara på frågan "vilka 3 saker skrämmer dig mest?" jag funderade inte särskilt länge- getingar, mörkret och slagsmål. fast sen kom jag på att slagsmål lät... inte bra. jag är ordpessimist. jag kom på ett bättre ord- knytnävar. det lät inte lika bögigt. och jag är ju svinkool, så det funkar helt enkelt inte. knytnävar låter lurigt. alla förstår inte på engång vilken mes jag är, om jag har tur.


getingar, mörkret och knytnävar. jo, jag skulle klara mig så mycket bättre utan er.
kragen är till för att ta tag i

jag har skrivit rubriken på svenskauppgiften.
jag har lånat medicieffekten på bibblan.
jag har bestämt mig för att inte acceptera fler VG:n
jag har nästan valt företag på ie (och tycker det t o m ska bli intressant)
jag planerar att börja med världshistoriens längsta svenska arbete efter karibien.

jag är stolt.


tjockt

helgen har som vanligt gått åt. barnpige-tiden är över för denna gång och det känns faktiskt lite tomt. våran annars alltför tysta lägenhet fick finbesök iform allt som hör barn till. bowling, hopprep, brottning och filmvisning i vardagsrummet var en skön omväxling från vardagen. det var rätt nice.  jag fick det ännu en gång bekräftat; jag är grym med barn. även om ingen tror mig, förutom mutti. henne kan jag då alltid lita på. men man blir ju rätt trött också. att vara någons idol alltså. det, så att säga, tar på krafterna.

får man brottas med sina barn som au pair? vad tråkigt annars.

bowlingbevis        

RSS 2.0