tummen upp!

För livet just nu. tänka sig att ett gult klott där uppe kan ha sådan positiv inverkan på människor. plötsligt leker livet, liksom! plötsligt har man inte samma lust att loda runt i en stor mjukisoverall  längre. vårskor, vårkläder- lovely! man riktigt ser hur alla får den där lilla kicken och bjuder på ett leende! I´m so happy ím so glaaaaad eftersom:  • SOLEN SKINER

  • jag är glad! (kanske för att solen skiner?)

  • matteprovet inte gick alltför dåligt och jag har inte tappat stinget i deustch ännu!

  • jag har bestämt mig för att kriga för det jag vill

  • jag får spela fotboll i grönt gräs om inte alltför länge

  • jag ska till italien snart

  • jag har grymmaste chicksen till vänner

  • det går bra nu

  • jag ska ut på promenad med alex nuuuuuuuuu

VAR GLAD!


götet klingar fint på tungan

Att det kan hända så mycket över bara en helg. min helg spenderades i götet. götet med kärlek fan! om man kan vara kär i en stad (klart man kan?) är jag det. stämningen är grym, speciellt när solen skinner, wunderbar för att precisera! jag och mammsen hälsade på brorran and his freundin, shoppade loss,  gick på bio osv. allmänt mysigt hade vi det, med andra ord.
en helg går så jäkla fort, gulp så hade jag käkat upp den! för att sedan komma hem och höra att missat en hel del smaskigheter i tråkiga västerås. då kom jag att tänka på hur mycket man missar, vad man än gör.
hur ska man kan bära sig åt för att rensa och bara ägna sig åt de roligaste, bästa stunderna i livet? går det?
tror fan inte det.. förresten skulle det ens vara kul att vara på "världens-roligaste-grymmaste-drag-party" varje helg? eller varje dag? näääefan, inte ett dugg. man kanske skulle börja ta och uppskatta den tråkiga vardagen lite mer. man får ju trots allt, oftast, dela den med de bästa människorna i ens liv. bara en sån sak!
nu när solen börjat titta fram blir man allmänt positivare, sköners värre, efter en bäcksvart vinter! men jag har ändå redan tröttnat på alla jävlar som gastar o skriker: SOMMAR, KOMKOM! alla vill väl ha sommar, men ey man, take it easy, chilla med en prilla. den kommer när den kommer. när den känner sig redo! (haha nej jag tror inte att sommaren är en person med känslor precis som vi)
den här sommaren blir fet förresten, höjdpunkterna är absolut bulgarien och gothia cup- längtar liiiite. men man behöver längta, det är nyttigt, tror jag.
jag tror massa jag, men vad skulle man annars göra? haha nej nu blev jag lite väl dryg. 
måste måste måste plugga matte. annars är jag körd imöra på provet. 
på återseende!  


hoppet försvinner sist, hoppas jag

tråk-dag. jätteledig från skola. typ apskönt. men om jag ändå kunde få någonting vettigt gjort? typ plugga en halvsekund eller så? riktig svacka jag hamnat i på den fronten. det säger bara stopp. går inte. vill inte. kan inte. fan! måste ta tag i mig själv på riktigt. jag har flera timmar på mig nu, borde utnyttja. ska utnyttja! gogogogogogo lorra! 

nu har alla italianos anlänt. lite trevligt sådära. speciellt nice att äntligen få möta den omtalade chipsy. fin tjej det dära!
på tal om ingenting- jag läste i aftonbladet att nicole richie och paris hilton i deras nya säsong av simple life ska bli viktcoacher. de ska hjälpa överviktiga att äta sundare och röra på sig. att nicol richie själv nyss lades in på sjukhus för uttorkning verkar inte vara en negativ faktor eller väsentligt överhuvudtaget. hmm a big joke, i hope? serrrri.. att jag ens blir förvånad egentligen, visar bara att jag fortfarande har ett litet hopp om att denna värld någon dag ska vända till det bättre. att aldrig sluta hoppas, är det det livet går ut på? att aldrig tappa hoppet om en bättre värld, för att sedan dö besviken?
welll... är det verkligen värt att hoppas, om man ändå vet hur det kommer sluta? fast.. har man något val egentligen? så länge man är vid livet och vill må bra får man aldrig sluta hoppas. det är iaf vad jag tror.

shaaan the man är ändå för grym. han är en av dem som för stunden gör att jag inte slutar hoppas.

justnu hoppas jag förövrigt på att en plugglotta ska komma från ingenstans, nypa tag i mina armar, lyfta mig från denna datastol, föra mig till min mattebok och ta mig till den värld där jag är smart. för visst finns det en sådan?

tänka sig

Lorra skandahl goes bloggare. rätt grymt. har varit taggad ett tag nu,
men igår bestämde jag mig- klart som fan jag ska ha en blogg!! är nog född till lite av en skrivare, en sån som behöver skriva av sig. en blogg kanske skulle göra mig gott? tja, det återstår att se..

sååå nu finns den, min alldeles egna blogg- jag känner mig genast några grader koolare.
vad nu denna kommer innehålla vet nog bara babaji. allt annat än "dagens outfit" är det enda jag är säker på.
haha stackars små söthuven som var dag lägger ut en bild på hur just dagens outfit ser ut.
fast om man tänker efter- det ju egentligen jääätteintressant! liksom vem vill inte veta var dessa personer har inhandlat sina sååå schyssta kläder och vad de kostade?
speciellt om man bildar en liten "dagensoutfit-grupp" på ett x antal pers som sedan inte gör något annat än kommenterar varandras "dagens outfit". det är högst oväsentligt vad vännerna egentligen har på sig, men vad gör man inte för att få så många snälla kommentarer tillbaka som möjligt?!
ju fler schyssta kommentarer man lyckas samla på sig- desto bättre är man ju! säger ju sig självt...
massa cred till er fan!

det här var rätt kul.. haha nej, nu ska jag gå och göra lite nytta!

RSS 2.0