bonus på kortet

utklädnadsshowen igår var GRYM!!! vi var svinbra. de där 3 minuterna kändes som 1 sek. efter att ha ägt carlforsskas scen kilade vi vidare mot nya äventyr. bland annat fick västerås äran att se oss utföra vårat softa nummer på sigmascenen, utanför ryns, h&m och i vasaparken. charlotte perrelli gånger 30. en dag jag sent kommer glömma. tack.


mot kvällen träffades 10 brudds från klassen för att softa i vasis innan vi skulle inta plurre. var dock bara 6 stycken som joinade kroglivet, saknade bellsan och mallan, meeen det var grymt ändå. bäst igår var att jag hookade upp soffan vestling som är den mest saknade vessla jag vet. nästbäst var att soffan visade mig till governor andy. han fick äran att skriva en liten signatur. lyckost andy.


idag syns solen, men jag har inte riktigt tid för sådana där rastlösligheter så jag drog en sol med katten på solstudion istället. kanske får jag hudcancer imorn. kanske inte.

INGA A, INGA B- VI ÄR STORA CASPER3

CASPERELLI

idag hade vi genrep av utklädnadsshowen. haha det var kul. jag borde satsat på en danskarriär. första gången vi körde igenom kändes vår grymma dans plötsligt inte lika grym längre. nästintill fånig. det blev dock lite bättre och 2 supriser sparade vi till imorgon..... det kommer hursom bli sjukt grymt! vi är ju i alla fall snygga.

nu ska jag pysa iväg och jobba ett slag för att sedan pallra mig hemåt och fixa lite med klänningen. imorgon blir det att gå upp i ottan- men fysate vad kul det kommer bli!!!!!! efter showen väntar stan och vasis för att möta upp alla andra glada studenter. stämningen kan ju inte vara annat än på topppp. soft också att sommaren verkar kommit igen. det går liksom vår väg nu.

har även sagt nej till marren imorgon mot skiljebo. satsar hundra på studenten. det är det som lockar mest just nu och jag övar på att göra sånt jag vill. kan behöva ett break på 2 matcher från das fussball också.


auf wiederzehn!

fru Uggla satt i sitt lilla, vackert möblerade förmak runkande i en ländstol

jag prenumererar på dagens ord. det innebär att jag varje dag får ett nytt ord i min inkorg. de skriver om allt de vet om ordet för dagen. min (ordkåta)mamma, som varit en trogen prenumerant så länge jag kan minnas, skickade givetvis en länk till mig fär att tipsa om denna "fantastiska väg till att utöka sitt ordförråd" och jag hade inte mod nog att avstå. jag vill ju kunna mycket saker. jag tänkte att det vore soft att veta vad typ jättemånga ord betyder och varför de heter som de gör. det blev dock inte riktigt som jag tänkt mig.

jag inledde hyffsat bra. men efter 2 dagar orkade jag verkligen inte läsa igenom de där trista mejlen. även fast dom är ganska fina. jag raderar dem numera före jag läst dem. det har jag gjort i 2 år nu. det har jag lite dåligt samvete för. tänk så mycket kunskap jag går miste om. jag vägrar dock avbryta min prenumeration, för tänk så tar jag mitt förnuft till fånga en dag och börjar läsa dem.

idag kom ett lite annorlunda ord till min inkorg och jag var lite tvungen att läsa. tänkte dela med mig av min kunskapen här i bloggen:

Runka

Måndag 26 maj 2008.

"Så runkade vi vidare; ideligen förbisusade av andra bilar." Citatet från 1923 måste verka absurt för de flesta i dag. Att runka är ju ett grövre, talspråkligt ord för manlig onani.


Men runka är ursprungligen fornsvenska för att svaja. Och närliggande betydelser har levt kvar länge i språket. År 1856 kan man läsa om hur "fru Uggla satt i sitt lilla, vackert möblerade förmak runkande i en ländstol".

En icke-sexuell betydelse som fortfarande existerar är sumprunkare - en person vars uppgift är att hålla fiskefångsten vid liv genom att röra i deras vatten. Redan 1860 står det: "Till schåareklassen räknas äfven de s.k. 'sumprunkarne'."


jag skickade detta till älex på msn och hon tackade och bockade för dagens kunskap. hon bad även om länken för att bli medlem. jag vet inte om jag vill ge den. tänk så läser hon varje dag och bli svin-grym på ord. då vore avundsjuka från min sida ett faktum. vet inte om jag vill ta risken. får uppehålla henne ett tag till och fundera vidare. några förslag?

Tschüss!


vägskäl

jag måste börja tagga till. nu på en gång. eller imorgon.

hörs då

surt sa räven om rönnbären

- att inte cykla är att gå för långt

cykelringens slogan. hahaha det var kul. tycker jag. jag älskar min humor, den är bättre än din. haha not.

elba igår var okej. jag kunde nog ha gjort det roligare, men jag kände inte riktigt för det. jopp jag är lite knäpp. det var soft att va pigg på coopan idag i alla fall. ikväll blir det så nedvarvat som möjligt. började precis tagga för marren mot surahammar imorn. måste-match. jag gillar inte sura-bor. i alla fall inte på fotbollsplanen. speciellt inte på deras hemmaplan. det kan bli surt.

CASPER3

idag hängde vi förresten upp lakan i skolan. vissa (haha) va där vid 7-8 imorse för att fixa, men vi, koola entreprenörer som vi är, drog en sovmorgon och gled till skolan för att komma på något att skriva vid 11-snåret. ändå var vi grymma. moaha som vanligt. vi skrev:
CASPER3 ABDIKERAR
- vi fick i alla fall betalt!

klockrent. vilka andra har tjänat cash? vi är softast. vi är rikast. vi kanske anställer dig snart. om du har tur.


(plus att vi har grymmaste dansen. så jävla bra!) 


det var alllllt
see you 


jarå

hallåe blöggen

sitter här och drar i mig lite frysta hallon och kom på en sak jag tänkte dela med mig av. jag gillar tävlingar.  men jag hatar när sista frågan är "motivera med max 20 ord om varför just DU ska vinna". det är så irriterande! jag orkar aldrig komma på något bra, isf skulle jag behöva tänka och klura i 1 år och jag är inte rätt person för det. men jag kom på nu att det vore svin-soft att ha värsta talangen i att skriva motiveringar.

jag läste om en gubbe förut som va en sån specialist och han vann jättemycket. fatta vad man skulle kunna tjäna på att vara en bra motiverare. man skulle kunna ha det som ens riktiga jobb. då skulle man också jämt känna att man va bra på någonting speciellt. men samtidigt, irriterande för de 99% av befolkningen som inte har det som sitt riktigta jobb, deras fjuttiga motiveringar räcker ju ingenstans.....

okej vi kör en röstning. ska satsa på att bli en bra motiverare eller inte?

grillade ormar

kommer ni ihåg att jag tidigare hade en bild på kallelsen från styrelsen angående "rabattrensning"?
idag var det dags. jag hade helt glömt det. inte för att jag hade tänkt vara med men..
haha mutti är så jevla skön. imorse:
"jag kommer hem senare idag..."
jag: "vadårå?"
mama: "ne jag vill inte rensa rabatter".

hahaha skönis. nu fick jag henne att låta som värsta överklassbruttan. men det roliga är att jag alltid sett henne som en vildmarkskrigare som skulle kunna äta bark och bo i en koja om så behövdes. jag har alltid varit the chicken av oss. men jag jobbar på´t.

jag kan inte sluta vara irriterad på både en viss lärare och skolbetygen. alltså om det inte är ändrat om 2 år flyttar jag och kommer aldrig mer tillbaka för som det är nu är det skandal. som en sann sandahl klarar jag inte av en skandal (he he he). om jag satte betyg skulle jag väga in vilja också.


\tomtato

ich bin müde

OM 2 VECKOR TAR JAG, LOTTA SANDAHL, STUDENTEN!!!

sjukt sjukt! känns som att jag kommer förstå det på riktigt typ i höst? hjärnan har vägrat fatta än så länge i alla fall. all tid just nu går åt till att förbereda allt inför den stora dagen. 5 juni. 5 av alla nummer också, det här kan inte bli annat än grymt!

idag har jag haft en chill-dag i skolan med betygssnack i både organisation och ledarskap och naturkunskap. missnöjd med båda resultaten. det ena får jag skylla mig själv då jag var i london och inte hann plugga till det sista provet. men nk. det finns inte ord för en viss människa. andas. andas.
sedan begav jag och sosslis oss till city för att glo runt lite och det var nice! ällie joinade oss senare och vi drog en sol. jag som hade bestämt mig för att inte sola idag. jajja, lite redface har väl aldrig skadat... känns bra att jag kommit igång. gäller att ligga i med pressandet ända till 5 juni. fatta mycket pengar solställena tjänar såhär runt studenten, jag inte vet enda som inte tänker som jag. eller det skulle vara klara då.

på fredag är det elba och det kommer nog bli grymt. förfest med klassen eller inte- jag vägrar ha allt annat än svinkul! har dock ett litet problem.. det måste lösa sig snarast.

nu ska jag snart iväg och träna lite fussball. är inte så överdrivet pepp, men det fixar sig. idag vill jag förresten ge en eloge till människan som uppfann cykeln. (eller hjulet?)

blod

gårdagen var nog den sjukaste på länge. haha äntligen kan jag skratta åt det
sjukt god fläskfilé hos mallan. synd att den inte kom för att stanna.


FÖRRESTEN MISSA INTE:
 PAVILJONG PÅ ÖB ENDAST 995 SEK! haha roligast igår. hahaha kan inte sluta. haha bella hajjar.
 

nu ska jag för första gången idag ta mig i kragen och dra en dusch. sedan blir det chill med klara och emmsi. det blir soft för dom är softa. förresten jag blev typ blond igår! om jag inte minns helt fel. måste gå och kollaSEE YA!

crema di mascapone

sjukt soft dag!! jag brukar vara dålig på att vara vid medvetandet i skolan när jag endast sovit ett fåtal timmar, men idag klarade jag av det. och jag gjorde det i nästan enbart vaket tillstånd. trots att vi hade ett segt hål på flera millenium. idag kände jag att det ska bli skönt att slippa sitta 176 pers och trängas i ett syrefattigtkontor på 2 kvadrat, men jag vet ändå att jag någon dag kommer att sakna det! syre or not- kul har vi haft.

hursomhelst. det som var bäst med idag var dansträningen med klassen. det var på tiden! måste lyfta kära carl och robin som varit hur grymma som helst. love you guys. nu är vi på god väg! och svin-skönt att vi inte har pressen på oss att vi måste vinna längre. förut trodde vi att vi skulle springa ut sist. men nepp, vi springer ut 4a = perfekt. 12.06, be there!!!! det gör alltså inget om vi inte råkar ta hem hela utklädnadsshowen. men det gör inget om vi vinner heller.

på andra plats av grymligheter idag var att komma hem och slippa öppna bokjevlarna. chillade ruset av mig innan jag trampade ner till apalby för att lira lite fussball. det var mycket nice. fotboll är livet.

godnatt då!

endast tomten är vaken

äntlich har jag hittat koncentrationen. bättre sent än aldrig, klockan 01:57.

idag har varit en av de tristaste dagarna in my life. det betyder att chansen att morgondagen är lika trist borde vara typ.. 0,0675%. enligt mina beräkningar. yes imorgon är en ny vacker dag. det finns inget annat.


bjussar på några london pics. bättre sent än aldrig.....igen!haha otroligt fina bilder!!! så glad att man fick komma hem med lite bilder på värda ting!

sanna mina ord

jag ska aldrig mer ta en koffeintablett.

äntlich är naturkunskapsprovet avklarat. imorgon väntar ett nytt prov. det nästsista. åh tack gode gud! internationell ekonomi. fan jag vill så gern få bra på det här. tror jag ligger rätt bra till i kursen. tror, var det rätta ordet, ja... sivan suger på att rätta så man vet inte vad man fått på nåt knappt. har inte kollat igenom det än och jag är dödens död. köttade nk inatt och imorse. ni vet när man somnar mitt i natten och går upp i ottan för att plugga till ett prov.. det brukar ju funka 1 gång. men sen är man världstrött och måste ta igen sig. om man inte hinner då? jag har en plan: sova 45 min. vakna till på 15 min. då borde jag vara hyffsat pigg. om allt går som det ska. dom här förbannade koffisarna sätter käppar i hjulet för jag är snurrig och på provet mådde jag jätte-knepigt.

nu är det nära. måste börja förbereda mig......


jag funderar på att skriva ett brev till mig själv som jag ska öppna om 10-20 år. det vore ju jättesoft om man kunde hålla rätt på brevet och samtidigt hålla sig från att inte öppna. jag skriver nog det imorgon.

nej... nu ska jag sova. morsis är i malmö (eller någon annan stad )så jag slipper städa när jag vaknar också. pjuuh. och farsan baloo kommer sent. YES. lyckodag. puss.

HENRIK LARSSON

lasse lagerbäck meddelande precis EM-truppen. pladder i flera år innan han slutligen rabblade upp laget. siste man ut: NR 17 HENKE LARSSON!

så sjuuuuuukt underbart att jag får lust att boka av hela magaluf resan. vi missar flera matcher ju. det suger. jag vet inte om det är henke eller koffisarna, men jag får lust att springa ut och volta och klättra träd!!

haha det här gjorde verkligen sommaren för min far. henke i hans hjärta. lagerbäck kom med beskedet för 2 timmars sedan, men han steppar fortfarnade på text-TV och läser alla artiklar som strömmar in om henke-mannen, samtidigt som han som vanligt pratar och diskuterar med sig själv "jahaaadu... ojojoj vilken bomb alltså!!!"  "undra hur det blir om de går till slutspel......om han blir vald till straffskytt då??! HMMMM" och "nu blir rosenberg bänkad då........" .  han är ju för skön!  dock inte lika skön som mästaren Henrik Larsson. största förebilden inom fotbollssverige. kolla bara: http://www.youtube.com/watch?v=9NBWudkx0Ug

http://www.youtube.com/watch?v=esZtYCy_40w&feature=related
haha jag sitter här och storbölar. det här är så vackert! satans jävla geni.


dagens skratt

anledningen till att mutti und vati ville flytta till lägenhet var att de inte pallade trädgård. haha, därför gillar jag denna lapp!jag: morsan kolla! (skratt)
mors: men det var ju därför vi flyttade!!!!


haha vad gör kommunen kan man fråga sig?
lite lustigt att kära "styrelsen" alltid har dyslexi också, hiho
".....kanske någon har en sekatör en liten kratta/spade". en kratta?! till kattlådan eller? haha alex har ni kratta fast ni bor i lägenhet?

nej, ibland blir jag bara för bitter! /en bitter norrlänning

varför blev just jag så osmart? jag var dödstrött och somnade istället för att plugga. vaknar av att amanda skriver "fan funkar dom där koffeintabletterna eller? skulle behöva en nu!". haha damn. varför i hela friden sover jag när jag har koffisar??

har precis dragit i mig en och väntar på effekt. hittills: ingen. haha läste dock en rolig grej som gjorde mig lite piggare. en norrlands brutta skickade denna kommentar till en blogg:
"Sen finns det ju vi som bor uppe i Umeå och inte har en H&M trend butik så långt ögat kan nå! :( Många specialkollektioner kommer inte ens hit upp! som dom snygga Art by H&M t-shirtsen! Dom kom inte upp hit alls, för dom tror inte att de kommer att sälja! Nej, ibland blir jag bara för bitter!"

ha ha ha finns det något roligare än bittra norrlänningar? haha. det var kul.


dags att ta sig i kragen och plugga till det nästnästsista provet på länge nu. jag återkommer med resultatet av koffisen förresten. jag, som aldrig druckit kaffe, ligger väl inte i någon farozon eller så? hm. det lär ju visa sig.

jordgubbe

men nu är det ju 24 grader i alla fall! fan dom hade ju lovat 10 grader idag. det känns något bättre att stänga in sig och studera då ju. men men. ska man ändå plugga kan man lika bra lida riktigt ordentligt så det räcker för resten av sommaren sen.

klassen fick lite hyper-panic-attacker om vartannat idag tack vare vår sköna köttarvecka vi har framför oss. en del kom inte alls och en del gick hem pga detta. konstigt nog njöt jag mest. för jag skulle egentligen jobbat idag, men lyckades fixa bort min jobbtid. knäppt det där- för om inte skulle ha jobbat skulle jag också stressat som en myskoxe. men nu va jag plötsligt lycklig över att få kvällen utan jobb. så trots att jag gick på alla lektioner och på så sätt fick mindre tid till naturkunskap var jag lugnare. allt handlar om det mentala alltså. haha, jag är så smart.

nu måste jag bara ta tillvara på denna kväll. så det inte var bortkastat att firra bort jobbet. det blir tufft. men jag kan fixa det. svårast blir att för första gången på några veckor inte beta av alla bloggar jag måste läsa. de bara växer och växer. cirkus 15 stycken nu. nästan ett två timmars projekt...


just ja, någon som vet om ett garantibevis gäller om man tappat bort saken?

JAJEMAN

VINST MED 5-0 MOT MUNKTORP!!!! FY SATE VAD SKÖNT!! så grymt grymt BRA!

det började bra redan från start. samling 17.00 och jag med min braiga planering fick lite dåligt samvete när jag insåg att jag var 7 min sen..... jag möttes av alla 3 tränare som stog ute och typ letade efter något. haha vad gör ni? frågade jag. fick då reda på att det var samling halv 5, inte 5. HIHI sånt som händer när farsan och morsan drar sin kos! fan halv 5 låg jag hemma och smälte maten. skärpning lorra.

haha förresten jag har ett uttryck på hjärnan precis hela tiden. det är så fult, så jag blir jätteirriterad. fast nu glömde jag det. såklart. haha, jag återkommer!

DÅ KÖR VI


GENETIK OCH GENTEKNIK- FÖR EN BÄTTRE VÄRLD

det känns som att precis exakt hela sveriges befolkning pressar i solen denna helg. eller i alla fall hela vässis. i alla fall alla som ska ta studenten. för då skulle det ju inte sitta alltför fel att vara brun. därför känns det extra skit att just jag måste sitta inne och plugga. för i solen kan jag inte ens koncentrera mig på att sola. vet att jag inte får någonting gjort, så no idea. jevla shiet. jag sov 10,5 timmar inatt men när jag sitter och läser om genteknik och fattar nada får jag för mig att jag ligger efter i sömn. eftersom min mun öppnas och stängs hela tiden. blääääääää. det är så sjukt ointressant att jag hellre skulle virka en matta! eller äta kogödsel i 2 timmar. mmm det skulle vara soft.

igår kväll drog jag och grymma klaris en ganska så god tacos. sedan kom emmsi och vi kollade på en film som jag glömt vad den hette. den med ben stiller och en svensk brud? den var inte så bra. jag sov bort 30 minuter i mitten av den, men missade inte ett jota. men det var mucho nice att få träffa emma och klara. sanna varelser det dära! verkligen sånna som man kan lita på till 100% som aldrig aldrig någonsin skulle kunna vara dumma. man vet var man har dom. sådana typer ska man hålla riktigt jevla hårt i! så jag hoppas att jag fortfarande håller kontakten med er efter studenten, då det riktiga livet börjar..... shittans, på riktigt verkligen! jaja. back to work!

det är frågan

hallllllå bloggen! (värmländsk dialekt) haha (amanda förstår.)

idag är gräset grönt och vädret skönt (rim). men självfallet har inte lorra tid för sådana ytligheter såsom stekning på ballen. no no no. och det har jag o tacka ola hjärpe för. dagens ros till honom!

när jag var som mest nedstämd över att ej få ta del av det fina vädret provade jag studentisarna. det funkade. blev pepp på engång! speciellt den från tjallamallla. jag tackar gud för att du fanns tillgänglig för mig. perfectperfect. efter det drog jag ner till apalby för att möta upp laget och ta lagfoto. det är saffets cup där nere nu och jag fick ett litet lyckorus i hela kroppen. jag kan verkligne inte komma på nåt bättre än en fotbollscup med bra väder, fotbollsbarn, mamma, pappa, mormor, morfar, korvgrillning och partytält till höger och vänster. en riktig fotbollsfest. en sak är då säker: mitt barn ska spela fotboll. jag saknar redan det där som tusan. jag tror dock att tanken på det nu ger mig mer glädje än det i själva verket gjorde då jag faktiskt var med om det... haha.

men det här med vilka sporter ens barn ska gå i: jag har alltid ångrat att jag inte började i en individuell sport också. skönt att bara behöva lita på sig själv. så tennis får det bli om det är en tjej. och hockey om det är en kille. fast det är ju också en lagsport.. haha, men i hockey finns det pengar. och golf. fast golf är långtråkigt. jag kommer aldrig orka följa med på tävlingar.. skönt att kunna utesluta nåt!! fast hm. tänk så föds just mitt barn med värsta golftalanger och så får jag aldrig reda på det? jaja. gymnastik måste ungen gå i vid tidig ålder också, för att få upp den där smidigheten jag har kommer få. haha. handboll skulle funka också. nog om detta..........

när jag kom hem skrapade jag en trisslott jag glömde skrapa igår. jiiiiiiiha jag vann 50 kronor ju! jag kommer då bli en bra affärsman, jag känner när det är rätt läge att slå till. har faktiskt aldrig köpt en trisslott till mig själv förut. haha! frågan är bara nu- ska man gambla och ta två nya eller kan en skön våg som denna inte hålla i sig?  
 

nu ska jag keka jordgubbar med mjölk och kryddpeppar. godare än bali!

borde jag?

jag känner för att göra något radikalt!!!

som att hoppa bungy jump. fast det skulle jag aldrig våga. men en resa till australien prick nu helt alone skulle nog stilla min hunger beträffande göra-något-radikalt-innan-jag-blir-för-rastlös. i alla fall för stunden. men jag vet inte om det riktigt är läge mindre än 1 månad innan studenten. haha hm. de får vänta. men jag har lite panic. min kära vän mandy drar till spanien 12 juni och stannar där mucho länge, troligtivs, för att vara au pair. är mycket avundsjuk! jag vill också utnyttja tiden och dra på engång efter stundenten. men samtidigt vill jag jobba ihop pengar och tänka ut vad jag vill göra. men det känns som att tiden är knapp. är den det? varför är jag jämt så stressad? som det jag skriver nu skriver jag i ultratempo. vad jag än gör tänker jag på hur jag kan effektivsera osv... vad samlar jag tid till? haha. som när jag sitter i kassan, alltid nån som säger "oj..... jag hinner inte med!!"  haha jag är helt säker på att jag skulle ta hem guldet om det fanns en tävling i att skanna varor snabbast. om det blir lång kö är inte min första tanke som de flesta andras att ringa på en ny. nej, jag vill till varje pris klara av köfan själv! haha varförvarförvarför. kasnke också för att jag har lite problem med att besvära andra. för det har jag kommit på på senare tid. problem med att be andra om tjänster. förutom mamma då. haha stackars henne. 
 
är själv hemma över helgen så är lite darrig på läppen right now. tyckte jag hörde min pappa gäspa fast jag vet att han befinner sig i götet. han och morsis drog dit tidigare idag och lämnade mig här. eller, jag valde att stanna hemma. sånt där skönlir ala glida runt i götet är det sista jag har tid med nu......

nu ska jag komma ikapp one three hill. helt själv. det finns många fönster i vardagsrummet och jag måste kolla där då pappa spelat in på den tv:n. eller hure nu va. damn. men jag är ju 18 bast, kanske dags att ta sig i kragen och möta farorna med öppna armar. som en man. haha not. im so sorry för ett cplångt inlägg nu igen. jag vet inte vad som hänt med mig på senare tid. igår tänkte jag lägga ner bloggen, men jag vet inte om jag blir av med den så lätt. har liksom fått ett behov av att låta fingrarna springa på tangentbordet. kanske är det över imorgon. kanske inte.


tack godnatt

jag borde sova. men jag är jättepigg efter ett race jag hade med mig själv precis. jag har dock kommit på en grej. men blir trött av tandkrämslukt. det är ju rätt bra.... att veta... om man vill bli trött! sedan har jag bestämt mig för att införskaffa koffeintabletter. min vän kimpa berättade nyligen att de finns sådana på apoteket. fattar inte varför jag inte använt mig av dessa preparat tidigare. haha så ttypiskt mig- wei, 1 månad före studenten kommer jag på att det faktiskt finns nåt annat än kaffe (som smakar shit, då är jag hellre död i skallen) som gör en pigggggg! yes. dessa hade kanske kunnat ge mig mvg i alla ämnen. fan ska köpa upp hela lagret och fråga när nästa lager kommer in så jag kan köpa upp dom också. så ingen annan hinner köpa alltså. vi måste ju ha alla ha samma förutsättningar och jag visste ju faktiskt itne att dom fanns!!!!!!! haha. fan. jag är världens sämsta förlorare. för en förlorare är vad jag är. i alla lägen. jag är nog född till en förlorare. jag kan räkna på en hand hur många gånger jag varit nöjd över något. som  t ex svenska nationella, jag fick bara vg+ på skriftliga och blev megabesviken. jag visste ju att det gick sämst. men ändå. samtidigt fick jag reda på att jag ändå fick mvg i både svenska b och c. men jag blev inte ens glad. jag tänkte bara på det irriterande vg+:et. mvg:et var jag bara mycket lättad över. haha harry: men det blir ett mvg ändå!! jag: jaha. vad bra. men vad skulle jag ha gjort för att få mvg på uppsatsen? harry: du hade lite språkfel blabla. jag: okej..... kan du visa? harry: ja... men du får ju mvg ändå!! känns det inte bra? jag: jojo, men visa nu då. haha. jaja. typilich lorrich- aldrig nöjd. om jag får ett bra betyg blir jag bara lättnad över att jag slapp bli besviken...... hmm. det är ju jättedumt när man tänker efter. men jag vet inte om jag orkar ändra mig. det skulle ta mer energi än det tog att skapa vår planet. för jag antar att det tog rätt mycket energi? haha nu gav jag mig ut på för djupt vatten... nåååväl jag tror inte jag är ensam om detta beteende. nedrans onödigt är det ju i alla fall.

kvällen på coopan var precis som alla andra. börjar känna stammisarna utan och innan. jag vet inte om det är positivt eller negativt. kasnke både och. de senaste veckorna har jag funderat över om jag vill prova något nytt. jag trivs ju, men jag känner ändå att det är bra med massa olika erfarenheter. många är avundsjuka på mig som har  jobb, men jag blir avundsjuk på alla jag hör som letar jobb, skriver cv:s och springer på intervjuer kors och tvärs. man går framåt som människa och lär sig massa av intervjuer och att träffa nytt folk, knyta kontakter osv. jag vill också! ett ställe jag sjukt gärna skulle vilja jobba på är busborgen. haha softare kan väl inte ett jobb bli?! undra om man kan hyra placet för kalas fast man är över 10 förresten? det verkar ju svinkul! annars får jag väl haffa någon unge på stan och låtsas att det är mitt barn som vill leka av sig eller något...

sen har jag kommit på att jag måste till bali! hört att det är sjukligt billigt och fint där. en på jobbet bodde på hotell med frukost och pool för 35 kr/natten. visste inte att det fortfarande fanns sådana ställen! vet inte vad jag väntar på..... till hösten kommer jag! i sommar blir det en hel del jobb. precis fått schemat. jag jobbar inte ihjäl mig, men det är sådär lagomt utspritt så jag inte kan åka någonstans, förutom då jag har semester då. men jag klagar inte, ungern och magaluf blir inte alltför pjåkigt. i hope! nej nu är det dags att fila klart gaddarna och försöka slockna innan 1..... imorgon väntar ytterligare en krigardag. prio 1: införskaffa koffeintabletter. haha. godnatt på er!

förresten mandy. jag anar att det är du som ligger bakom "kizzies" kommentar i förra inlägget? haha våga inte förneka!

VAR SÖKER MAN DISPENS FÖR KLONING?

gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. hann inte plugga ett jota innan jag var tvungen att bege mig till coopan. när jag kom dit anade jag oråd då jag fick syn på alkohol och 10 uppdressade kollegor. kim blev minst lika förvånad. vi hade båda räknat med att åka till sthlm för att lyssna på några coopsnubbar och måns zelmerlöw för att sedan vara tillbaka i vässan vid 8-snåret. eftersom vi båda verkligen behövde plugga så var vi bara inställda på det. men nej, vi fick reda på att det vankades partaj efter månsis och vi beräknades vara hemma vid 1. jiha. det är jobbigt att bli förvånad. till det sämre alltså. visst, det hade varit kul om man hade haft ro i kropp och själ och kunnat andats ut. det värsta jag vet är att inte göra någonting när jag har tusen grejer att göra. precis så var det. sitta still och lyssna en föreläsare jag glömt namnet på och k ä m p a  mot ögonlocken som tycktes falla ihop varje sekund. sedan var det buffé och maten var inte riktigt något att hurra för. jag hade verkligen kunnat varit utan det där. men det är inget att göra åt nu........fast så har jag svårt att tänka också. det är kul att göra nåt med jobbet... men ja... jag kände mig som världens mest ineffektiva människa. och idag har jag ännu mer plugg, eftersom jag inte hann något igår. men vi var tvungna att jobba över i skolan och nu måste jag sticka och jobba. så det blev visst inget idag heller. jag mår inge bra. årsredovisningen ska vi sätta ihop imorn. jag har inte börjat på min del, känns sin inte som att det är rätt tillfälle för bra fatansi 23.00 efter jobbet idag heller? damn. missar även match mot BK idag. hade sett fram emot den matchen. nästa vecka lär jag även missa VLT-cup match mot Arboga eftersom vi har så svinigt mycket i skolan. micke och reijo är mucho besvikna på mig. jag har tråkigt ut er i flera minuter nu. im so sorry. var tvungen att skriva av mig. vet dock inte om det blev så mycket bättre. för nu ska jag åka och jobba. och känna stressen sprängas i min kropp medan jag ska ta världsrekord i att le mot vareiga människa.

VART SÖKER MAN DISPENS FÖR KLONING?

/stressman

mmmmm som i måndag

dryg måndag. som vaaanligt. ola hjärpe visade en film på naturkunskapen som inte ens kemister på universitetet hade förstått. på riktigt. så jävla skandal. men jag orkar inte bli arg längre...... jag har kommit på ett bra sätt att utnyttja hans lektioner- ta igen förlorad sömn. även om jag hört att det inte går. då slipper man ju i alla fall vara trött när man kommer hem. det är rätt smart ju.  

imorgon skulle vi slutat 9.30 efter IV, men vi har dans med klassen. första gången. dom andra klasserna har mest små saker att justera såhär i början av maj. men inte vi inte! vi kommer nog vinna ändå. hm. sedan bär det av till huvudstaden med coopan. haha bland annat måns zelmerlöf står på schemat. kan du inte bli annat än nice..... he he


morsis bad mig berätta för alla mina friends att det är gratis på friskis hela maj. så jag tänkte att det mest effektiva måste ju vara i bloggen. det finns kuponger att skriva ut från Friskis hemsida och även hos dom receptionen. om du känner för att skriva dit en medlem kan du skriva kristina persson 108...... så då var det sagt. back to work, peace!


i väntan på döden

söndagar suger ju! som att gå och vänta på döden......

jag hade planerat att vara en flitig arbetsmyra under det här minilovet. men ack nej. som vanligt har jag inte hunnit med mycket alls. men jag är rätt nöjd ändå. dock har jag 2 köttarveckor framför mig nu. riktigt mysigt ska det bli. vi hörs när dom är över!

förresten jag har deklarerat! och snabbt gick det. via sms och allt, riktigt imponerande. jag hade fått för mig att det var en lång process som tog flera dygn. finns det inte sånna man kan anlita som hjälper en att deklarera? jag fattante riktigt poängen med dom just nu. men det gör jag väl någon annan dag i guess. jag går ju framåt som sagt. haha...
förresten igen- piccadilly circus är pernilla wahlgrens låt hon deltog i melodifesitvalen med för nåt år sedan. tack för alla bidrag, ni har varit till mycket stor hjälp....! or not

heddddå

lök

for the moment är jag lite lycklig!

igår drog jag och mutti till stockholm. operation-finding-studentdress.. som sagt. och det sjukaste är att: jag gjorde det! sista chansen också... då var glädjetårar och champagne ett faktum!! som mama sa "dåååå var det värt 300 spänn taxi".  det var det minsta det var värt. jag tackar babaji och alla som fanns vid min sida. ÄNTLISCH! jag hittade även klänning till kvällen. det känns konstigt. jag brukar aldrig ha tur med sånt här. när jag kom hem testade jag den med mössa och allt och kände denna känsla för första gången- STUDENTEN ÄR NÄRA!! lite lovely. tack mammsen för att du är var allmänt oegotisktisk, tog ledigt från jobbet und so weiter. du vet ju att du är bra.

måste städa vidare... idag blir det friskis medel 90 (löööök) och jobb! jiha

hej du glade

vallan va soft och lugn. det fick duga. men jag längtar tillbaks till piccadilly circus. justja, jag har en låt i huvudet varje gång jag säger/tänker på piccadilly. men det enda som jag hör av låten är just "piccadilly circus" no more. jag känner att det enda jag kan göra för att bli kvitt denna ekande fras i skallen är att lyssna på den. men jag vet inte hur jag ska bära mig åt. eller farsan vet ju garanterat vilken låt det är. säkerligen har han den även i sina fina skivsamling. men jag gillar inte när han blir så mallig. någon som vet? om jag inte skulle bli kvitt den helt skulle jag förhoppningsvis kunna lära mig vad som kommer före och efter. lite mindre tjatigt då ju. så please tell me.

seriepremiär idag då. jiha vi vann med 4-2 mot dingtuna. det gick helvetica-dåligt för mig. mycket bra jobbat att komma till en sereipremiär utan att ha tränat på 2 veckor. det är bra köttbullar det. nej, nog om det. jag måste fortsätta städa innan murran kommer hem från golfbanan. annars blire liv i luckan. och det vore jobbigt. varför kan man bara inte andas?

imorn väntar stockholm och det vore über nice och ni kunde hålla allt ni äger för att jag ska finna en någorlunda dress. haha kom att tänka på när jag och alex panik-letade i london efter studentis. plötsligt hade vi sänkt våra krav massa snäpp. en klänning alex rådissade dagen innan tänkte hon plötsligt köpa. hon ville ju egnetligen inte alls ha den. sånt som händer när det är panic. haha. det var kul.

RSS 2.0