i midvinter tid

det är nåt knäppt som händer inom mig nu. en klyvning inifrån och ut. min hjärna vill så mycket, men min kropp sätter stopp. de kommer inte överens för fem öre och jag vet inte vem jag ska hålla på. båda har väl rätt på sitt sätt. får väl helt enkelt ola.

fotbollen känns skit. jag brukade älska det mer än allt. det var liksom det som gjorde mitt liv såhär i mörka vintertider. men plötsligt är det inte fotbollen som är det där lilla ljuset längre. som att den inte längre orkar stå upp för allt annat. vad nu allt annat är? jag hänger inte riktigt med. och jag vet inte om jag vill göra´t heller.
 
jag borde ha någon brist eller dylikt nånstans. jag bara sover och sover. idag sov jag t o m ifrån 2 lektioner. va så död att jag inte hade en tanke på att skriva till bella. vi som skulle bokföra o allt. im so sorry isa..
och filosofiprovet imorn som jag måste få MVG + på. good luck lorra. försöka går ju. men jag fattar ärligt inte ett jota. det enda som kan rädda mig nu är en mutti som är smart, alternativt en snäll harry. eller förresten- jag behöver nog båda. fan så jag inte räcker till nånstans.

jag ser iaf fram emot helgen, även om den måste innehålla plugg, igen. vi ska fira sossla imorn och det ska bli ganska så underbart. det är ni där som kan få mig på topp. utgång och middag står på menyn. det blir nice.
och söndag har jag längtat till sen i måndags. inget kan fan stoppa mig från sunes jul.

matten börjar om exakt 12 minuter. jag borde hinna. jag måste. får inte bli körd i det också.

på återseende!


ho ho ho ho

DM i fredags fick ett tråkigt slut. många var nöjda med vår insats. men jag kan inte vara nöjd om jag inte vinner. sån är jag. "vi spelade jättebra, borde vara nöjda med oss själva" tyckte vissa. visst, vi gick obesegrade genom gruppen, men det räckte inte. vi kom på samma poäng som gif, men de vann på målskillnad. därmed var vi ute. jag är fan inte nöjd. läget kanske hade varit annorlunda om jag varit nöjd med min egna insats. men den va ganska så katastrof. ingen idé att grubbla över det, ny vecka, ny säsong, nya träningar. nu jävlar.

igår blev det chill ala prill med katten. vi tänkte dra till taj mahal för att kolla in rootvälta. det hade varit soft. men det var något som fick oss att tänka om. det blev nice ändå. vi drog och hälsa på några gränden-anhängare och chillade där några sek. hann bli rastlös bara på de minuterna. det är nåt jag inte gillar med att f i k a på gränden på kvällen. ytligt och trist. stämningen alternativt luften andas negativt. nåväl, sedan begav vi hos till röda hemköp och inhandlade julmust och snus. var ju meningen att jag skulle få köpa det för första gången som 18-åring. få visa legg liksom. jag har ju glömt det. men det blev lite fel. men världen gick inte under för det. känner mig inte så lite tuff med en dosa i väskan. när den inhandlades tänkte vi dock inte på att vi inte snusar. he he. sedan gick vi vidare mot mälaren och alex place. precis utanför frågar jag ällie "vart haru mange ikväll då?" (alex gran) vi hade nämligen sett hans family tidigare, "han är i sthlm hela helgen". 2 sek senare möter vi honom trappan. såkandetgå. han ändrade sin plan från att parta till att chilla med oss. chillkvällen blev till chillnatten, som även innehöll snöbollskrig. jävligt soft med kramsnö. jävligt blött också. men sista målet vinner ju.. det vet ju alla. alex och min pakt gick hem, kunde därmed sova gott. chillnatten fortsatte och nådde sitt slut vid 5-tiden. kändes som när man var liten och sov över hos varandra "vi är uppe hela natten". haha det var ju inte så lite mysigt på den tiden. mitt rekord slog jag nog med vesslan, ändå till 7-snåret höll vi oss vakna. justja vi kollade på 1408 också. jag, alex och hennes gran alltså. den var väl lite lagomt softistikerande. om man nu kan säga så om en skräckfilm. fan så jag skriver. och oj så jag svär. jag hoppas inte du läst ändå hit, eller då måtte du verkligen gilla mig. du har alltså inte slutat hoppas på att någe intressant kommer? eller så har du fått en vanlig tvångstanke. jag vet hur det känns. men bara lite till.  vi glömde ju dricka julmusten. lite katastrof.  vi som gick ändå till hemköp o allt. men jag fick min bonaqua iaf. en hög femma på den. 2 viktíga beslut hann även fattas under kvällens gång. på nyår drar vi till london, nästa helg testar vi nya fanta mango och på måndag börjar triominmio återigen. det där blev ju 3 till och med. det var som fan.


det var nog allt.


du som söker hjälp- nu kan du sluta leta

woooooooie. fan så nervös jag blev. det kommer mer o mer också, sådär smygande och listigt. lyssnar på taggningsmusik blandat med meditationsmusik. jag behöver speeda upp mig, men blir lite väääl speeedig idag. haha, på filosofinlektionen var jag grymt trött, men nu plötsligt pigg som en mört fan. känner att jag behöver skriva av mig. det kanske hjälper mig att lugna ner mig lite.

igår var vi på saco-mässan i sthlm. mycket lyckad mässa tycker jag. det var intressant, fick verkligen en att tänka efter vem man är och vad man vill bli egentligen. fick mer motivation till att kriga nu sista sträckan, jag måste jag måste jag måste. räknade ut mina snittbetyg, blä inte alls nöjd. känns väldigt långt bort att plugga upp sina betyg efter gymnasiet också. men också väldigt B att plugga till typ civilekonom här i v-ås eller i linköping- när alla vet att den bästa utbildningen är i sthlm. men räcker man inte till så gör man ju bara inte det helt enkelt. bara att jag är så jävla trög och inte förstår att jag inte är tillräckligt smart! ser framför mig hur jag k-ö-t-t-a-r och äntligen kommer in på handels i sthlm, sen väl där... tja då är alla översmarta och plötsligt känner sig lilla lorra väldigt väldigt liten. och väldigt dålig. så då var allt plugg i princip i onödan, för det bär av till linköping ändå, hon klarar ju inte av den där utbildningen i sthlm! hur kunde hon någonsin få för sig något sådant? jiha, min framtid är säkrad- det gäller att tänka positivt :)

idag blir det då DM för hela slanten. något jag både sett fram emot och fruktat. 2 träningar med boll bakom mig....... hur hade jag tänkt? jag hoppas bara vårt nya vik syns. att vi efteråt kan känna "fan så bra vi va". gör vi det så kunde vi fan inte ha gjort mer och då var motståndet för jävla bra. resten av helgen blir rätt chill, inget jobb för engångsskull= hallelujah. blir jobb på ett annat sätt istället... massa plugg..... MVG+ på ett filosofiprov. jag vet ju att jag inte ens skulle klara det om jag krigade som en åsna och sket i att leva fram till fredag. men ändå vet jag också att jag kommer bli besviken när jag får tillbaka det och det visar något helt annat. jag är knäpppp. men undra hur mitt liv skulle vara utan alla dessa höga mål?
1 timme kvar till samling...... måste gå och ta tag i mina ritualer som ger mig tur!!!

önska mig lycka till, tackkkkkkk


den ena har styrkan och den andra har mod

och det där fina flytet försvann såklarre på 1 sek. det där jävla flytet. idag leverade vi vår första beställning på ICA Hacksta i alla fall. det gick rätt bra, men märks att vi är amatörer. haha men vi är grymma amatörer!

men jävla ola, dagarna man har lektion med dig blir totalförstörda. för du är så jävla dålig. aldrig varit med om en så dålig lärare förut i hela mitt liv- rätt sjukt, med tanke på alla gräsliga jag har i bakfickan. OLA: "hääänger ni med?" KLASSEN: "NEEEJ!" OLA: "okej då går vi vidare". riktigt tragisk faktiskt.

nu är jag så trött så mina ögon sprängs. förstår inte hur det inte kan räcka med 7 timmars sömn. jag vill vara alex, som inte kan sova längre. fasen så effektiv man skulle kunna vara. men icke.
 
jag kom på att jag är väldans glad för att anna hultgren finns. utan dig i fotbollen skulle allt vara så mycket tråkigare, du får mig att finna motivation till att kriga vidare. jag kommer alltid sakna VIK F-89, men den tiden kommer aldrig tillbaka. vi hade vårt och det var grymt, men nu måste vi gå vidare. det finns många osäkra kort i laget, men du är så jävla stabil och skön man kan vara. vi är nog väldigt lika, därför kan vi kriga tillsammans som aldrig förr. sånna som du vet man alltid vart man har, klart att man är på tusen olika humör från dag till dag. det är nåt annat som gör átt man inte vet var man har alla. kan dock inte sätta fingret på vad det är.


nu måste jag sova
bye
bye
bye

flytet flyter

igår var en för jefffffla bra dag. företagsekonomiprovet, äntligen avklarat, det kändes rätt bra också. det sjukt långa hålet efteråt spenderades med några grymma dudes på stan. sedan hann jag med lite chill-tid med katten innan det bar av till den fruktade mattelektionen. men jag och malin- racers som vi är, jobbade på i turbotempo (en underdrift) och hann klart långan väg före alla andra, jiha, vilket betydde sluta-en-halvtimme-tidigare-och-hinna-fixa-första-tjing-till-monter-plats! lätt att vi hade bästa platsen. och lätt att vi har snyggast. fan så snygga och grymma vi var! sålde sjukt bra, för att vara på öppet hus då ingen är där i shopparsyfte. hur mycket har vi sålt nu egentligen, inklusive beställningar? 150 stycken kanske? leverantören skrev efter vår första beställning "förra året sålde ett UF-företag 200 stycken och var mycket nöjda"- ha ha ha, släng er i väggen;) 
även sivan fick lust att vara snäll för en sekund och ställde in de första två lektionerna idag= sovmorgon till halv 2. plötsligt flyter det mesta, länge sen fan.

det enda trååkiga är att det ser ut som jag missar inomhus-DM nästa fredag. jobbar ju såklarre. min tränare tyckte jag skulle ringa min chef och förklara the situation, "annars är han en kass chef", well.... jag tror inte det funkar. han erbjöd även sig själv att ringa, men vet inte om det vore så mycket bättre? uppfattas inte det som lite fegt att jag skickar min tränare? hmm... det blir som det blir... skulle ändå suga stenhårt, tränat fotboll 1 gång!

det fortsätter gå min väg- jag kan vara med på DM. tack babaji. men blä måste jobba idag, men det är det ju värt. fast jobb-ig helg, (haha där fick jag till det)- jobbar massa, idag 17-22, imorn 12-18, söndag 17-22. jorå, ser ut att bli mycket plugg och socialt liv!

den gäspande munken omfamnar månen

jag och katten själv va på friskan idag. inte riktigt som vi tänkt oss... haha men det roligaste på länge hände.
ni vet när det är sådär jättetyst någonstans och man befinner sig med främmande människor, man bara måste vara tyst- men ddet går bara inte. precis så va det, fast tusen gånger värre. hahaha garvar på mig när jag tänker på det. efter att vi hade kört hårt ett tag vart det dags för chi gong, något som jag kört efter andra pass förut, så det va inga nya grejer på så vis. nytt var däremot att ledaren berättade vad ställningen heter.
först ut var "noshörningen siktar mot stjärnorna"- medan hon blundandes sträckte på sig med största möjliga inlevelse. jag kände att alltfler började kolla på mig när jag stog där på tå och försökte hålla mig från att brista ut i ett riktigt jävla asgrav. ett sånt där som håller i flera minuter. jag kämpade som en råtta efter mat för att slippa den pinsamma situationen. haha det var inte roligt faktiskt. konstigt att man inte bara förknippar skratt med något roligt ibland! när jag tänker tillbaka nu var det ju för jävla kul, men just då ville jag bara därifrån fooooooooort!
jaja, sedan var det "den gäspande munken omfamnar månen"- HAHA då brast deeeeeeeet! seriöst den som kom på dom där namen måste haft en jävligt bra dag........
och sist ut "tranan släpper ut sina vingar". under dessa, kanske 5 minuter fanns det en mening som ekade inom mig "fokusera lotta, fokusera fokusera"

tillåt mig att skratta igen........... HAHAHA, hänvisar även till anna hultgrens bd


müde

livet är jävligt neutralt nuförtiden. varken surt eller basiskt. alldeles tråkigt mittemellan. svackor och lyckorus blandas allt oftare med denna tråkigt vanliga räls rakt framåt. längtar till kurvan där borta.......

men fotbollen är mitt lyckorus i dessa dagar. och mina underbara freundins. dom som inte går att nämna för ofta. finns en hel del bra människor i mitt liv. men det är inte alla som man man vet vart man har precis hela tiden. dom som alltid alltid alltid finns och aldrig skulle svika en eller snacka shit. jag har några stycken och jag håller dom håååårt!

tror jag skulle behöva jamaica nu genast!

dear snowman

jäklarnas. snö, helt sjukt. jag var inte beredd ju. men jag tror jag gillarrt lite. som igår när jag gick från hemdals till min lya, min mörkrädda sida skulle sprungit ifrån min kropp för att komma hem hem hem så fort som möjligt på mindre än 1 sek. allt för att fly från mörket. men igår, det va ju faktiskt ljust- thanks to the snowman! hallelujah lovely lovely snowman! tja... så säger jag nu. antagligen säger jag något annat om 1 timme när jag ska trampa till jobbet. cykla är ju inte lika kul med massa snö. men med lite positivitet så löser sig allt. ingenting är omöjligt, som självaste gunde svan skulle sagt. och som jag fått höra sedan den dagen jag såg ljuset för första gången (undra om jag har dåliga minnen från muttis inre, där det är mörkt? eftersom jag är mörkrädd?) av käre far.. borde börja eftersträva det mer, kanske skulle bli en stronger man då. kanske inte. kom och tänka på nu när mamma för första gången berättade varför gunde svan faktiskt var känd. "jomen han var ju jätteduktig på skidåkning, en sån där som var galen och tränade i alla väder no mather what, allt för slå konkurrenterna". jag blev inte så lite förvånad. "jag trodde han var känd för att han ledde fångarna på fortet?" haha jag gör mitt bästa. skärper mig succesivt varje dag. någon dag ska jag tamme tusan ta tag i sverigekartan. jag är bara inte mogen än.


wopido

lala igår va det en bajsdag. men vinden vände inatt eller nåt. thank you babaji för det.
hellre snö än depp. vårt företag är på uppgång och jag gillart! årets julklapp- helt klart!!!

låt mig göra lite gratisreklam. jag är med i ett uf-företag, Memento UF (betyder typ kom ihåg, minnessak)
vi ska sälja en produkt som heter Shoppis som är sjukt smart vill jag lova! du stoppar i den som kundvagnspollett och vinklar sedan upp den. på så sätt har man hela tiden ens (jävla) handlingslapp till hands. den där som alltid tycks försvinna. givetvis medföljer även penna och pennhållare, allt för att göra det så bekvämt som möjligt vid storhandlingen!! wopido, erkänn du vill ha den? finns även i klatschiga färger som blått, grönt och rött. det kanske bästa av allt är att du sätter upp den på kylskåpet när du inte använder den i affären (magnet) och på sätt har du alltid koll på inköpslistan även i hemmet, fyller på vart efter något tar slut. du kommer aldrig glömma dina rabattkuponger heller, eftersom du fäster dem bakom häftet! skulle kunna snacka i 11 år till om hur grym denna lilla manick är, men jag tror budskapet gått fram? här nedan syns bilden på vårt underbara lilla barn!! haha

image10

perfekt julklapp till den där släktingen som det alltid är så svårt att köpa till...
endast 59 :-     
nämnde jag förresten att den går att ställa fritt på ett bord också med hjälp av den gula polletten?

så vad är på gång

visste du att sverige är världsmästarnation i grundämnetsjakt? värt att hurra för, jiha!

så var man här igen. dan före slickedan så att säga. skolan imorgon kommer vara mer än trist, det är en sak som är säker. och naturkunskapsprovet kommer gå mer än slickdåligt. MEN jag är glad ändå! föööööör att...... hmm. tja, varför nu igen? jojustja för att idag fyller klara ollson 18 barre! det var verkligen på tiden LILLA(!) du!  och sen är jag ovanligt glad för att det är klart att jag kommer sätta min fot i jamaica. kan fan inte bärga mig förrän jag gått i land och är där på riktigt. kanske koolaste upplevelsen in my life. hade det vart en vanlig trist sola-på-stranden-resa till teneriffa eller nåt annat tråkigt ställe hade jag åkt dit för att sola bara. ellernej, hade nog hellre stannat hemma för att slippa komma efter i skolan.. haha. men nu är fanimej upplevelserna viktigare och inte ens 100-dagarsfesten kan stoppa mig. nu har jag jävlans höga krav på stämningen i jamaica,så please gör mig inte besviken. sen stannar vi även vid mexico och ett till ställe jag glömt... hmm mindre viktigt!

på lovet har jag gjort så många måste-göran att jag tappat räkningen. men det var väl bra.. antar jag. ett roligt måste-göra var rättegången. även fast det bara var typ ett fult missförstånd har jag inte kunnat släppa det. typiskt mig kanske. skönare än skönast att affärsplanen blev klar någon gång och även blev inskickad. synd dock  att vi ej hade läst tävlingskriterierna, he-he-he! men vad är väl en bal på slottet?
idag sprang jag och älliehoe milen. hon är en gammal erfaren löperska och därför lurade hon ut mig. ringrostiga jag är mycket stolt! nu jävlar, denna säsong ska bli den bästa någonsin. aldrig förr har jag varit så taggad för någonting, känns det som! efter milen tog jag och ällie kanske världens osmartaste beslut- vi åkte och solade. haha jag rekommenderar varmt att det är supermysigt att dra på sig lökiga kläder efter att man solat.... mmm det är så mycket skönare att trampa hemåt då:) tur att kapten röd - stjärnorna finns här gjorde min hemväg grym ändåååå 

allt du äger är ingenting värt om du inte väljer vad du har kärt
o ditt hus är aldrig något hem utan kärleken du aldrig tog hem
så vad är på gång nuuuuuuuuu


RSS 2.0