schulmän

"calle schulman rasar mot acne."
realtid.se skriver om detta här. calle är mycket nöjd över att få publiciteten. han är dock mindre nöjd med att bli kallad för "modebloggare". haha det var kul. för er som inte läst calles blogg kan ni läsa den här. äsch. jag vet att emma tyckte det var kul i alla fall. tacka vet jag emma. emma ocklind.

fast mest ville jag skryta med att jag lärt mig länka.


nu lägger du av jörgen

till alla er som spänt väntat på svaret: jörgen hade redan sålt dem. skönt. så jag slapp bestämma träff. fast jag kom i alla fall fram till att utanför bibblan hade varit bäst. allmänt bra träffpunkt, helt enkelt. bra att veta till en annan gång. eller kanske inte.

mina tankar går dock till den andra jörgen. han som var sveriges sista os-hopp. jag tycker verkligen synd om honom. med hela mitt hjärta. det var hans sista chans. man brukar alltid kunna tänka "det kommer fler chanser" om man missar något. för jörgen kommer ingen mer chans. resten av sitt liv kommer han få leva med den där jag-räckte-inte-till-känslan. det är sjukt sorgligt. jag hoppas du repar dig, jörgen.
 

ps. jag skrattar åt mig själv för rubrikvalet. ibland får jag ju verkligen till det. jörgen lägger av. hihi. det var kul.

jörgen då

om 12 dagar börjar min tyskakurs. jag ser fram emot den faktiskt. vissa tycker jag är jätteknäpp för det. men det gör inget. problemet är bara att jag måste börja fixa kursmaterial. jag satt och kollade runt lite på sidor där man kan annonsera om begagnade böcker. en jörgen från västerås hade precis de böcker jag sökte. till en billig penning också. för bra för att vara sant? jag brukar aldrig ha problem med att ringa nya människor. men denna jörgen skrämmer mig lite. bara hans namn. han måste tillhöra en äldre generation? och vad säger man egentligen? ska vi ses utanför h&m klockan 2? sedan stå där och vänta som värsta blinddaten. nervöst vanka fram och tillbaka och med flackande blick stirra runt efter ett möjligt jörgen-objekt. kanske ska man berätta i telefonen vilken färg man kommer ha på sig. för att slippa eventuella missförstånd. kanske inte. sedan måste ju någon ta "är det du som är...."-steget. med tanke på det vill man ju helst komma 2a till platsen. men jag får ju inte glömma att det faktiskt inte handlar om en blinddate. jag ska ju bara köpa en bok av honom. då kanske man bör komma i tid. helvetica.
 
haha detta fick mig att tänka på en gång då jag skulle möta upp några vänner utanför bion. jag satt ensam på en bänk då plötsligt en kille kommer fram till mig och frågar om det är jag som är lisa. än idag ångrar jag mig att jag inte sa "ja". det hade kunnat bli en riktig upplevelse. lura killen hela kvällen att han umgås med lurviga lisa som han så länge haft daglig kontakt med via e-mail. fast nej. jag hade nog inte kunnat levt med det dåliga samvetet. stackars riktiga lisa liksom.

jag berätta för kim om mitt problem. med jörgen alltså. detta var hennes kommentar.


Kim säger:

men asså ingen normal heter jörgen

Kim säger:

du vet han i det där programmet som gick på 5an, vänner och fiender.
Kim säger:

han har förstört namnet för evigt


 här är han. jörgen från vänner och fiender. kommer ni också ihåg honom? en markatta fast man. 


nej, nu ska jag gå och ringa jörgen.  wish me good luck.


ödet lever

idag har det varit en bra dag. den började bra redan från start då nya hurtiga lorra drog en morgonprommis innan die frühstuck. sedan forsatte den i samma sköna anda då jag mötte upp jompa nere i city. det var länge sedan jag såg hennes fina face så det va mysigt. hittade även några softa saker, som ett grymt block till tyskakursen. kärlek vid första ögonkastet vare. vi stötte på emmsi och kimpa också, så jag fick även några sekunders kvalitetstid med dem. sedan rullade jag hemåt, med stopp på coopan för att inhandla några grejor. efter lite chilltid med farsis hemma väntade en efterlängtad fussballträning. den varade dock inte speciellt länge då blixt och åska fick oss att avbryta träningen. jag var nog minst rädd. har aldrig varit rädd för det, vettehutt varför. det är ju rätt farliga grejer. men sedan. pang. BLIXT. värsta blixten jag någonsin hört/skådat- mitt framför oss. jag var inte så jevla kaxig just då, där jag satt i ett fjuttigt avbytarbås. min tränare: "den där var HÄR". wups. men mer än så blev det icke.

efter träningen väntade ett sms som hade fått mig att hjula 100 gånger om, om jag hade kunnat hjula. nu fick jag istället ett lyckorus i hela kroppen. det dög också. kim skrev att håkan kommer till västerås 12/10. jag har alltså den bästa födelsedagen i världen att vänta. har velat sett honom hela sommaren. och nu är det i västerås också. jag tror på ödet. den 10/10, dvs samma helg ska jag även på özz, måns, soran och björn med alex, mutti och vati. whatta lovely helg. somfan. det behövde jag.

skulle precis dra en sleep. men pimpen frågade om jag ville dra en nattprommis. snäll som jag är ställer jag upp. så adios då

en sekund ifrån nästa sekund

jag är sjukt rastlös. bränt flera timmar på absolut ingenting. ibland kan det vara skönt. men idag är det så oskönt det kan bli. det är vid sådana här rastlösa tillfällen man ska rensa ur en garderob, lösa sudoku eller göra illa sig med flit så man får besöka sjukhus. men inte jag inte. jag forsätter vänta på att jag ska bli hungrig eller nåt.

jag är listig jag är smart jag är ett genikolla på skönheten. bara kolla. jag älskar att styra upp mitt liv numera.

tar igen alla bilder jag inte tidigare lagt upp på bloggen
det blev några stycken. justnu vill jag bara sitta i en sovjetisk buss i szolnok. på väg till match. lyssnandes på feel the rush. så mycket mer kan man inte begära.

 adioso

back on track

jahåpp. jobb igen. inte så att jag längtat brallan av mig. men jag kommer väl in i det snart igen. det största som hände idag var väl ungefär att jag fick reda på att alla PLU till bageriet ändrats. helvetica. de som jag lyckats lära mig efter 2 år. börjar jag likna en kärring som är stuck in kassan på coop? nedå. ingen risk. jag gillar ju förändringar. justja. det var en kund som frågade om jag hade det bra i ungern också. whöt tänkte jag. han hade tydligen sett det på facebook. han måste då verkligen snokat för det finns bara bilder andra lagt ut.... sen kom det några ziggisar och snodde cigg. mjo. det var nog allt. eller en annan sak. men den går icke att berätta med hänsyn till coopan. haha.

imorn lirar vi vår första match sedan vi kom hem från ungern. ska bli riktigt soft att se hur vi står upp mot svenska lag nu. vi var ju för grymma där nere. kommer det hålla i sig? den som lever får se. looking forward. ska försöka ta mig i kragen och övningsköra först också.... fast det suger ju.

bjuder på några bilder från ungern i nästa inlägg!


ungern

och så var man hemma. again. som alltid när jag är borta har jag en viss känsla inom mig som vill hem. men när jag väl är hemma vill jag alltid tillbaka. samma sak varje gång. jag måste skärpa mig på riktigt.

denna resa till ungern var i alla fall hur grym som helst. skulle kunna skriva ett milslångt inlägg om hur mycket den gav oss som lag. men jag skippar det. vi vann hela skiten och hade hur kul som helst. det räcker. vill tillbaka nu! skulle t o m kunna sova i den stenhårda sängen och duscha i den äckliga duschen. allt för att få känna stämningen före, under och efter matcherna. ni som inte spelar fotboll eller aldrig tillhört ett lag fattar inte vad jag pratar om. den där känslan går inte att förklara på något sätt. jag tackar babadji och alla hans lärljungar för att jag får uppleva den.

inför andra delen av säsongen känner jag mig sjukt pepp thanks to kun cup. finnas bara ett litet problem. cooopish. vettehutt hur jag ska göra.


feel the rush
adios


RSS 2.0