det går bra nu

lorra fortsätter i samma anda. fortsätter att uppdatera, shit. rätt otroligt. jag satt och läste i några bloggar, man kan verkligen fastna. men det är kul, man blir inspirerad. bloggar är bra.
förra inlägget gjorde jag ett försök till att börja med stor bokstav i varje mening. men det blev tråkigt och gick för sakta. även om det  är grammtiskt rätt. jag kan leva med det felet, min blogg, my rules. jag gillar flytet.

jag suger verkligen på blogg.se. jag förstår ingenting om inställningar hit och dit. jag vet inte ens hur man fixar så att man länkar till sin egen blogg när någon trycker på ens namn. och det vore mycket roligare om jag hade en fin bakgrund. jag har faktiskt försökt hitta någon form av inställning, men jag tror jag gav mig ut på lite väl djupt vatten. fan.

idag mötte jag alex på stan och uträttade några ärenden, det gick smärtfritt- nästintill på räls. sjukt bra!
.....ändå tills vi åt bakad potatis på gränden. direkt efter mådde båda illa och allmänt konstigt. nu, 10 timmar senare mår jag fortfarande illa. aldrig mer bakad potatis. fy satan. jag som hade sett fram emot den.
sossla rådde mig att dricka te. därför gör jag det nu. vet inte om det hjälper. usch jag gillar verkligen inte te. men jag har bestämt mig för att lära mig. te är bra att tycka om, elle? oliver kämpade jag med varje dag i ett år, idag tycker jag det är helt okej. im so fucking proud! haha

morsis o farsis kom hem från dublin idag. saknat dom lite faktiskt ju. dom hade med sig cacharels noa perle body lotion(och lite annat smått o gott). jag ville ha parfymen, men den fanns tydligen icke. jag blev rätt glad ändåååå
nu är det dock slut på friden. "grannarna kan höra din musik" go back to dublinnnnn......

när jag väl skriver, skriver jag långt. det går av bara farten. nu måste jag dricka mitt te snabbare. det blir kallt och sossla har sagt att det blir äckligt då. då måste det ju vara så.
det är tråkigt när alla sommarjobbar tidigt på morgonen, inga kvällspartners. bad.. jag borde sova då och utnyttja detta för att komma upp tidig o ta vara på dagen. men.. jag är ju jag! fast jag är inne i en fas. en bra sådan. tror jag.
snart ska kimpa ringa från peace and love. jag ville inte alls åka förut, nu vill jag ju såklart dit. bra lorra, bra! orkar inte ens säga typiskt mig. aja, sprarar lite money anywayyyyyyy. jag borde bli ekonom. ibland.

nej nu ringde kimpa. äntligen. annars hade ni fått lässjukan eller något. jag är bra på att skriva långt. helst om ingenting.

tjing!

har du tänkt på din egen begravning

Aldrig förr har jag skrivit två blogginlägg såhär tätt in på varandra. Det kan bero på att min vän sossla berättade att besöka min blogg för att se om den uppdaterats var en av hennes morgonritauler. jag fick nog lite dåligt samvete därrrr buddy!

welll 27 juni och sommartider, men som vanligt i Sverige är vädret något helt annat än vad man förknippar med sommarväder. i början av sommaren, i april eller nåt va det ju stekhett, allt tänkte; wöööow it´s gonna be the best summer ever! men wöööow säger jag bara; fuck vad fel man kan ha! Fast nu kom jag på mig själv. Kan en sommar bara vara den bästa om vädret är stekhett? Det ska komma från mig, som nästintill hatar att ligga o pressa i solen. En till knepig grej; hur kan vi svenskar fortsätta att år efter år bli riktigt besvikna på vädret trots att vi vet att Sverige inte är ett land i Afrika med deras sommar-väder-förutsättningar? hmm, vi svenskar är knepiga.. eller.. kanske bara är jag!

igår var en dag i grymhetens tecken. Den började med lunch/bruch at cornetta med flera favorit girls, sedan tog jag och alex oss i kragen och bestämde oss för att genomföra en cykelutflykt! wei kunde inte sluta i annat än katastrof  (ni som känner oss- ni förstår) Vi trampade runt på både råby, vallby och erikslund. när vi nått erikslund va vi hyffsat slitna o bestämde oss för drive in? på donken- ja, med cyklar. vi möttes av en kille, yngre än oss själva. jag hör fortfarande rösten i huvudet (ta det inte personligt, grabben) "tjejer, det här är till för bilar, det är okej för den här gången, men gör inte om det! Kör försiktigt!" ha ha ha..... stackars liten...
resan gick riktigt bra älliehoe, trots några snesteg ;) vi trampade hemåt och köpte jordgubbar på vägen som vi åt med mjölk och kryddpeppar. något jag starkt kan rekommendera (nej det är inte som svartpeppar).
på kvällen tränade jag fussball och för första gången den här säsongen(?) blev jag riktigt jävla slut, hur skönt som helst! reijo&micke rockarrrrrr
efter das fussball var det hem, käka, duscha, fixa, jalla massa och hem till sossla och vidare till chillfest på blåsbo. det blev väl inte riktigt som vi tänkt oss- men ingen skugga faller över dem som va där!
Imorgon är det slut på friden, mama&papa kommer hem- men det ska bli skönt att slippa diska o städa, jag uppskatta dem mer när de är borta faktiskt:)

tiden går

Det var länge sen sist. mycket har hänt; valborg, avslutning, student, flera 18-års födelsedagar och midsommar. tider går snabbt nuförtiden. gymnasietiden har verkligen flygit förbi, woooooong så var 2an avklarad. grymt jättemegaskönt, men ändå.. paniken för vad som ska hända efter gymnasietiden kommer lite lagomt krypande. nej, nu bestämde jag mig just för att inte tänka på det där, det får bli som det blir. jag ska göra det jag känner för och det jag tror kan ge mig något vettigt inför framtiden. typ tjäna storkovan på coopan (hehe). det finns hursomhelst mycket som lockar. justnu är aupair i usa ett hett kort. det enda som krävs är en hel del mod jag behöver plocka fram. sitter rätt långt inne.. men man lever bara engång. jag tror aldrig man kan intala sig själv det för många gånger. inte jag iaf..

jobb igår, idag, onsdag, torsdag, fredag o lördag. köttköttkött med jobb- men det behöver jag, eller aa pengarna iaf! snart är 15 juli här och gothia. även om jag varit mer taggad än jag är nu kan gothia aldrig bli tråkigt. åker med sjukt bra gäng så jag måste skärpa mig. sluta tänka på allt som hänt o borde ha hänt. det får vi ta efter..
sedan dröjer det inte länge förrän 21 juli är här och det är dags att pallra sig hem från götet. tvätta, sova, vila o allmänt ladda upp för 2 veckors parrrrty. 24 juli drar vi till bulgarien, rätt soft. trist dock att halva v-ås ska dit, men vad gör man.... alla vill dit vi ska :) haha vi kommer rooocka!

tjuuuuuuuuu så länge!


RSS 2.0