faschings dienstag mit dem HULK

igår var faschings-tisdag här, vilket innebär att massa folk klär ut sig till fula saker, har paradtåg och shit. anja fyllde 24 så vi bestämde oss för att slå på stort. jag utklädd till självaste hulken. med hatt. anja utklädd till en allmänt ful tant, jaa.. en mycket ful sådan faktiskt. haha, det hela sluta med att jag mest stog och spände muskler och försvarade att hulken visst har hatt, bara att han inte använder den så ofta. anja sprang mest runt och försökte täcka hennes hål hon råkade fixa i brallorna i baken. inte så lite stort var det heller. hahaha. bilder kanske kommer!

alexandra sannemalm leve

idag gråter jag lite. min bästa freundin fyller 20 år och jag får inte säga grattis. inte på riktigt. för jag befinner mig i kära götzens. bluä. men som du vet, jag har gjort mitt bästa för att förgylla din dag ändå. jag hoppas du får en grym grym dag. för du är grym grym grym grym grym. jag kan inte bärga mig tills jag får diskutera allt sjukt med dig igen. för det finns ingen här som förstår mig, såsom du gör. eller det finns det nog ingen som gör. därför måste vi befinna oss i samma stad. när jag kommer hem, då ska vi fira somFAN.

Idag vill jag bara vara i London

Wer kämpft kan verlieren. Wer nicht kämpft hat schon verloren.


Ni kan drao

En sak till jag känner för; bo på hotell och komma 10 minuter för sent till frukostbuffén. Precis då personalen tror att de sista gått och ska till att plocka bort. Då ska jag gå dit. Fråga om det finns mer av allt som tagit slut och lite till. Hoppas på att de hunnit göra rent skärmaskinen redan. Haha, det vore skönt.

Fast nej, så dum är jag inte. Men det finns allt för många schwein i denna värld redan, som tror att man kan utnyttja service-personal som betjänter. Utrota. Dem. Nu.

då kör vi va

Jag vill andas vässans luft nuuuu. Spelar ingen roll vad ni säger, hur lite som än händer, jag vill träffa så många i den där staden NU, jag vill sova i min säng, jag vill slå in portkoden på hemdalsvägen och bränna upp det nya håriga tillskottet kallat matta som tillkommit på mitt rum, utan mitt godkännande. Jag vill ta körkort. Jag vill hinna göra massa. Jag har inte tid att befinna mig här längre.

Just idag vill jag allra helst bråka med Alex. Slå riktigt sjukt hårt. Aaa, det vore skönt. Och kolla på film i hennes säng. Och prata lite med satan.
Jag vill också prata med Klara. Hon är smart. Och rolig, utan att hon vet om det.
Sen jag vill dra ett trist skämt till sussi, numera utan stålkäft, och se hennes stora smile vidgas till öronen innan jag ens kommit till poängen. Saknar det där skrattet.
Och sist vill jag driva med massa tillsammans med Kim. Iplansätta min plan. Haha, can´t wait. 

Nu ska jag gå och kurera mitt ass som är förstört. Igen. Äckliga snowboard. Satsar på kälke resten av tiden här tror jag.

Ich zeige ihnen den Tisch

Jag och Anja har fått rynkor på händerna, riktiga kärringutslag. Möggel typ. Bara pga allt diskande. Jag lever ett glamouröst liv här i Götzens med andra ord. Mitt öde tog mig hit och jag är här för att stanna. Amen.

Jag ska på Hultsfred förresten, någon som ska med?


RSS 2.0