kimp, özz und måns

gårdagskvällen spenderades i konserthuset med kimpa limpa nackskada!
stand up fight night- måns vs özz, grymt vare! vad vore livet i alls sin glans,
om inte humorn fanns? (poet-jag vet)

sedan var det tänkt att det skulle bli partaj, men det sket sig.. utan att gå in på detaljer...

dagen idag har spenderats med bl a oxfilé och mattebok, det goda för ju alltid med sig det onda..
ikvällan blir det fika/mat med da best girls in da hoood! wöööow-med en viss underdrift!
kom nu och tänka på valborg, uppsala och grillning står på schemat, tror jag?
det blir säkert nice!  så länge man har bra sällskap blir det mesta finersss! skulle dock tacka moder natur om hon kunde fixa lite schysst wetter- då kan inget bli fel. i varje fall inte lika fel som förra valborg, utan att gå in på detaljer.

yoyo


die sonne scheint

igår hade jag tråkigt och kollade runt på lite bloggs. jag insåg plötsligt att de allra flesta har en koolers design o grejer. det har ju inte jag! fandå. hur fasen gör man en sådan? tacksam för all hjälp, då jag måste vara den oteknigaste (eller det kanske inte ens handlar om teknik?) människan ever. hmm..


om jag blev döv, skulle du lära dig teckenspråk för min skull då?
haha jag hade tråkigt (igen) och jag började tänka på vilka kompisar som faktiskt skulle göra det.
jag har några säkra kort, de allra trognaste, meeeen vissa skulle nog dra en fin lögn ala "jag har varit med om en bilolycka och tappat minnet, vem är du?" höhö måste göra mig av med dessa tänkbara objekt så fort som möjligt....


krigar dag igår, jobbade 14-22.15. hade smärtor överallt och knappt någon röst, ändå ska man vara världens trevligaste skapelse till sisådär 897 miljoner kunder man träffar på under den tiden. en liten utmaning, jaja sånna gillar vi! idag är det ännu värre. idag kan jag inte prata. börjar dock inte, som tur är, jobba förrän 17. kanske hinner få igång rösten, dra nå knark eller dylikt som kan hosta upp min ljuva stämma!
det som jag varit så orolig för ett tag nu löste sig bara på ett litet telefonsamtal igår,  det gjorde min dag. som att jag blev född på nytt, eller nåt. jiah! 
fast nu kom jag på att det är personalmöte imorgon, kl 7 på morgonen. det är ju bara sjukt? fast de bjuder på frulle.... alltid nåt!


och imorn händer något stort, för moi- första gräääästräningen! sjukt grymt efterlängtat! för dom som inte spelar fotboll kan det nog jämföras med att få dra sitt första bad i den heta sommarluften.
fast nej.. äääännu bättre! det är nu det börjar på riktigt, denna fotbollssäsong. jag är nog lite nervös. kanske för att jag så gärna vill att det ska gå så fucking bra, vilket det nog inte gör om jag springer runt och tänker sådär.
typiskt mig, tänka för mycket.. som min tyska lärare så snällt upprepar!  sen när blev det dåligt att använda sin hjärna för mycket?nu blir det här inlägget skapligt långt, men jag kom just på nånting jag funderat över länge nu. jag har varit arg länge för att de har en "18-års gräns" på krogen, varför kan de inte ha en gräns för vilket år man är född istället? jag har tänkt att det är något som sitter kvar sedan lång tid tillbaka. men nu insåg jag något ganska smart; om varje årskull skulle få inträde till krogen f r o m 1 januari  skulle krogen svämmas över. nu kommer dessa bråkiga småglin etappvis. antingen är jag väääldigt smart, eller nedrans efter? jag väljer att tro på det första. mår nog bättre så..! haha

have a nice day ute i solen grabbs and gumms!
(observera att jag valt en kursiv text idag, jag går nog ändå mot framtidens tecken!)


en vanlig onsdag

Det här med blogg..
..blev inte riktigt som jag tänkt mig! har varit en riktigt lam bloggare. men jag satsar på kvalitet istället för kvantitet. hmm kan ju alltid låtsas, hihi..

idag är jag helt ledig från skola = wunderbar! måste dock plugga ändå, såklart.
skolan, äta, plugga, jobba, träna, sova = my life. försöker verkligen planera och utnyttja tid så man hinner med så mycket annat sköj som möjligt. men jag erkänner, i really suck! jag är nog inte född till en planerare, men det är ingen ursäkt, måste jobba på den biten.. stressen av allt som måååste göras tar ofta över och det slutar alltför ofta att man hamnar på msn och inte gör någonting. då jag kunde ha gjort massvis med andra viktiga saker. that´s me! inte bra.. ångest vareviga dag... tror dock inte att jag är ensam?

okej, datorn är en GRYM uppfinning, men inte bara? tänk på hur många barn, ungdomar och vuxna som slösar alldeles för mycket tid vid datorn. då de kunde ha städit sitt rum, pluggat, eller tjänat pengar? fast är det viktiga saker, egentligen? det viktiga måste väl vara att ha roligt, fast kanske inte bara? om man alltid ägnar sig åt de allra roligaste sakerna man kan tänka sig, vad blir då roligt till slut? 
om datorn inte hade funnits, kanske många hade suttit vid tv:n istället? och om den fina apparaten inte kommit till världen kanske vi hade.. byggt lådbil..? eller läst? eller vad gjorde man egentligen när varken dator eller tv fanns? haha.. nu blev jag stum. spelade kort kanske? vad lite jag vet egentligen, måste fråga mormor! 

image3
jag älskar mango

pappa jag vill ha en italienare

ITALY

rätt fint, inte som jag tänkt mig. typiskt mig att ha fördomar, men går det att låta bli? jag blev i varje fall positivt överraskad = något bra?
trodde att pastan i italien var överskattad, fick dock på pränt att så var icke fallet, pastan är däremot underskattad!
helt jävla lovely.
ätit så det räcker för ett x antal månader/år nu på köpet. skönt, slipper man det på ett tag! ett problem ur världen..

blev dock besviken på operation shopping, italien är väl ändå ett modeland? (bara av att nämna ett ord som "modeland" känner jag mig som en "dagens-outfit-bloggare", fandå!) nåväl, gucci prada och armani passar inte allas plånböcker, rentav ingen normals. förstår inte vad de tänkt att vanliga svenssons/italianos ska bära för tygstycken? jaa.. förutom loppiskläder då.
skärpning på den punkten. zara och h&m börjar bli lite tjatigt.. kul för dom som säljer som smör iaf.
kanske skulle man starta en grym kedja där nere. skulle kunna leva loppan med gucci prada och armani.. haha nej en sån ska jag aldrig bli. men rik, det ska jag bli! spelar ingen större roll how, men jag ska ska ska. om det så är det sista jag blir.

well.. det var italien

har mycket att skriva av mig. men det får vänta. sömnbehovet tog över, han vannnnnn


RSS 2.0