Fred&kärlek

Peacan var bra. Dalarna var bra. Skönt att veta att man kan lita på människorna där bara. Känna tryggheten. Träffade kille, 22, Hedemora, som åkt de där fyra milen bara för att "kika läget". Gled runt i sin svarta Volvo. Ensam. Han skulle ju jobba dagen efter. People in town liksom. Fullt förståeligt.

Jag ångrar massa band jag inte såg, av olika anledningar. Men jag orkar inte hålla på att ångra mig, så jag är ganska nöjd ändå. Skönt att ha klarat av första seriösa campingturen, om man kan kalla den där seriös. Jag och Alex, glada i hågen trodde verkligen att ett 2-mannatält skulle räcka för oss, vi är ju vara två pers? Men icke. "Höhöhö ni måste ha festivalens minsta tält". Respekt. Att vi fick plats.

Pete var bra.

I lördags tog vi tidigaste tåget hem, kl 8.00. Sov cirka sex timmar innan det var dags att ta sig i kragen igen. Kim&Joannas 20-årskalas. Först förfest i Joannas nya lya. Sjukt fint. Jag vill också flytta. Träffa nya grannar. Någon att dricka te hos. Mina är gamla och grå bara. Vi gled hursom senare vidare till Å2 for the real party. Det var kul. Lite väl mycket mingel för min smak kanske, som sagt. Hehe.

Nu är jag sjuk. Svinont i halsen, hostig, näsig, vill bara spy. Blä, hatar detta. Äter fryst mango för att känna halsen&spyigheten mindre. Nästan ett paket senare har jag ont i magen. Också. Nu ska jag gå och fundera över vad jag gjort för att förtjäna detta.

Justja. Söndag-måndag hälsade bror&hans girlie på. Det var nice. Här är några bilder från hans systemkamera. Jag vill också.










vi drar till dalarna och raggar masar

IMORN. Det ska bli mycket sköj!  Fixat det näst sista idag och imorgon blir det det allra sista. Mer än man tror som ska kirras. Typ införskaffa tält. Kit med tält, två stolar OCH bord för 229 på överskottsbolaget, som hittat. Sen om det går att sätta upp... jag känner på mig att själva tältuppsättningen inte kommer gå så jättebra. Det är ju sånt där pappor gör? Eller i alla fall min. Haha, känns som när vi skulle bygga monter på UF-mässan. Vi hade trott att det inte skulle bli så klurigt, men det slutade med att vi fick ringa in två pappor som höll på i flera timmar för att få till våra önskemål. Men jag har bestämt mig för att bli mer teknisk och detta är ju ett prima tillfälle. Jag och Alex tar halv 7-tåget och möter upp Jojjo och Pimpy som redan är där. Vi skulle tagit ett tidigare tåg, men tidsoptimister som vi är, hade vi inte räknat med att biljetterna kunde ta slut. Bara 37 000 som ska till Peace&love. Men jag tror det var ödet. Hinner man sola lite, kanske.

Hörs och ses, lev väl!

Cause im a jamaican in new york

KÖTT KÖTT KÖTT!!!!

Löning(en mycket fin sådan) OCH ledig!!! Taggar mer än någonsin inför Peacan. Hade knappt kollat igenom artisterna innan, men nu jevlar blir det slutspurt med massa bra musik innan vi åker den 24e. Ååååh kanske bästa på hela sommaren?! Haha jag är en sån all in människa att jag nästan blir lite rädd för mig själv! Ingen Klara Ollson som alltid kan tagga till, men vafan, sån är jag! Och när jag är taggad då är det på riktigt. Hoppas det håller i sig haha! Den 24e glider vi dit och sen blir det dans dans dans till den 27e! MUMS.

Antis lånade nyss en bil av mormor&morfar att ha i sommar i götet. Kl fyra inatt fick mormor ett samtal från polisen. Deras bil var krockad, hittats vid ett behandlingshem. Stackars mormor fick nästan en hjärtattack. Brur var dock inte inblandad som tur var.. stulen&krockad alltså. Och morfar som var så orolig för sin gamla lilla bil, att den skulle "ut i storstaden och kunde bli snodd". Well, två dagar hann den få känna få storstadsliv. Dags att flytta till Jamaica.


good to go

Lyssnar på elliot smith. Äter naturgodis.  Kollar på dålig svensk film på canal+ med Lassgård. Tänker på hur vissa kan offra så mycket för en enda person. Hur man inte kan ha sina egna planer. Sorgligt. En dag kanske det är försent. Ska nog göra en ny blogg nu.


toooooolate

heyou!
vad händer då?

idag har jag jobbat, som vanligt. börjar bli sliten nu faktiskt. men imorn SKA jag vara ledig. får jag inte det jobbar jag sjutton dagar i rad. pga av andra saker är jag extra sliten, så snälla- låt mig vara ledig. låt mig sova.

idag har jag spelat tennis med papa! ´det var askul faktiskt. haha kommer ihåg i maggan i somras, tennis varje dag. jag, klara, susi, alex, joanna och en liten finsk pojke som alltid var med. han, hans bröder och pappa såg precis likadana ut. asbleka. långt hår. fula hattar. något efterblivna. men det var roligt, för i början var han verkligen sämst, men sedan såg man hur utvecklingskurvan gick uppåt. så glad för han&hans familj skull.

ikväll bli det chilldill. skänker en tanke till studenterna som har utklädnadsfesten. kött ffyfan vad kul!! på fredag ska jag nog hem till amanda och sofia om jag hinner efter jobbet. nästan lite glad att jag missar vagnåkandet. jag är inte riktigt redo. blir liksom påmind att ett helt jävla år har gått. och vad har jag gjort? okej, jag har varit i alperna i ett halvår. pjuh, haha tur att jag åkte dit. stackars mina vänner om jag inte hade åkt. hade nog varit nåååågot dryg vid detta lag, möjligtvis död. idag vill jag vara i nya zeeeeland.

en till sak. 44% röstade. mer än hälften av svenska folket röstade inte. vem fan röstade inte? tönt. du borde skämmas. "jag är inte så insatt". insatt i vilket parti du ska välja? mycket svååårt. ta blankt då? när jag skulle rösta och stog och tog blanketter så kom en alkis (det var på bibblan) "ååh fan får man välja?". heheeeeeee







jag svär

OKEJ,

jag har gjort världens godasteeeeeeee sallad. Den är helt himmelskt god, jag lovar. Mycket stolt över mig själv, för är det något jag kan göra är det sjukt goda sallader. Just idag består den av kalkon, parmaskinka, kräftstjärtar, minimozzarellabollar, färsk spenat, champinjoner, sallad osv. OCH till det dricker jag Kiviks dryck, hallon och rabarber med päron. Från årets skörd, såklart. Om jag nu vore Blondinbella skulle jag rekommendera den varmt. Men helt ärligt, den där drycken var mest fin för ögat. Men fan vad fräsch jag känner mig! Smaka på ordet. Årets skörd.

Okej, jag är en tönt. Dags att dra sig. Förresten, färsk basilika, cockailtomtater och olivolja uppepå, sa jag det? MMMMMMMMM. p r o v a.


Alex, sluta jobba så jag får något att göra!!!

Ångrar inget

Det här är mitt tredje inlägg idag, jag som aldrig skriver. Jag måste ju ta vara på detta, vet aldrig när det kan komma tillbaka. Jag saknar alp art hotel-livet litegrann faktiskt. Inte att gå upp 5.40 varje dag, inte att städa och kriga varje dag. Framförallt inte tiden i början där. MEN fan vad jag saknar att bo med tre andra. FF varje dag, haha, jag delade t o m rum med anjamannen. Aldrig behövde man vara ensam och om man någonsin var det, för att man själv skulle upp och de andra var ute/jobbade, då var det skön ensamhet som inte gjorde nåt. Samtidigt älskar jag tiderna jag jobbar nu, ibland sovmorgon och ibland inte alls sovmorgon (5-11 varje måndag hela sommaren). Så mitt jobb jag har nu, någon annanstans där jag inte känner många människor, till en början alltså, tillsammans med tre sköna själar i en soft lägenhet. Åh fyfan vad jag vill det nu.

Man hade alltid någon att grilla med liksom.

Stek

Jag pallar inte gå ut och steka än, så långttråååkigt ju, så jag skriver lite till. Min helg har varit rättså nice, väldigt lite sömn och väldigt mycket annat. I fredags fyllde grymma joanna 20. Jag jobbade till 19 så hann tyvärr inte förfesta i hennes hus, men joinade dem då de gled ner på stan istället. Det var en grym kväll, varmt, skönt och mycket folk på uteserveringar. Sommar! Men, dessa små igelkottar, även kallat mina vänner, de föredrog att dra en bowling nere på strike. Kändes som att gå ner i en tunnel mitt under dagsljus. Hyffsat ovärt! Men vi hade kul ändå, jag vann ju över alla..... tur det. Träffade även på en tysk, så hann briljera lite, haha önskar jag hade en tysk vän på heltid. Någon?

Efter strike drog vi vidare. Vi visste inte vart, lite omröstning hit, dit och tillbaka. Någon sa gratis inträde på silk. Jag drar hem, sa jag. Men alla studenter är ju på elba, sa någon annan. Då är det bara 91orna kvar? Haha, alex övertalade mig iaf... vi gick till silk. Oh ja, det var verkligen back in the days. Minns dagarna då det var askul där! Schlagerrummet, haha.. man träffade alla man kände. Fast jag kommer knappt ihåg när det var? När man precis fyllt 18 kanske? Tror inte jag varit där så många gånger ändå.. aldrig varit den där som går ut varje helg. Ser inget kul med det. Blev något chockad när vi såg en hel del 89or där. Är det alltid det? Vi stannde där i kanske 15 minuter, jag räknade ner, sen cyklade jag och Klaris hem till oss. Upp och jobba typ direkt dagen efter. Sjukt död. Jobbade till 17, hem och stressa igen för att hinna vara hos Hultan kl 19. Tror nästan jag hann. Där fanns många nya ansikten och några bekanta, typ Hanna Nässling och Amanda Lindvall. Johan Thalberg och Patrik Berglund hade hyrt Plurre för att de fyllt år. Ammies boy är Thalberg, så vi drog dit för en grillbuffé vid halv 9. Köttfyfan vad gott det var!!! Potatisgratäng, grillad majs, kött, kyckling, sallad.. åh. Sedan var det halva i baren, så det blev lite all in. Träffade Sarah Högback också!!! Gjorde verkligen min kväll, inte träffat den där glädjespridaren på 6 månader, minst? Träffade också Tijana och pratade aslänge om jobbet, haha om man engång kommer in på ämnet är det svårt att sluta. Skallver is the shit. Hann med lite dans, sen cyklade jag hem till hemdal igen, för att gå upp halv 8 igen på söndagen. Mådde svindåligt, men tänkte att fyra timmar kan vem som helst överleva. Fyra timmar blev nio timmar. Var tvungen att ställa upp för laget. Stog i spelet och sålde tårtor till alla morsdagsfirare.. plus elitloppet på ATG:n. ville allra helst spy på allt&alla bara. Åkte hem, däckade i soffan i 10 min, sedan skriver Jompa att hon snart kommer och hämtar upp mig. Vi åkte till Djäkne och chillade lite. Det var nice att träffa henne.

Bra helg! Med en negativ sak, som jag inte ska låta ta över allt annat. Nu: sol!


life goes on

Nu vill jag göra något nytt!

Vill åka och volontärarbeta i Afrika. Eller jobba i USA, au pair skulle funka. Barn gillar mig ju? Haha, men jag måste kämpa. Kan inte missa våran resa. Och jag har schema hela sommaren på Coopish. Jag lär mig nya saker jag kan skriva på mitt CV, det är bra. Det kommer bli en bra sommar i vässis. Ohja. Nej fyfan, jag kan inte fejka. Haha, men jag ska verkligen försöka! Kanske läsa 1-2 sommarkurser, fast ingen aning om hur jag ska hinna. Sedan måste jag ta det där nedrans körkortet. När jag tagit det finns det inte mycket som kan hålla mig kvar. Jag hoppas verkligen att jag tar det innan min semester i augusti, för då blir det roadtrip. Västkusten, Danmark? Åh, kan bli kuuuuuuuuul. Och snart bär det av till Borlänge och Peacan, ska bli ruligt med tanke på att jag aldrig(?) varit på en festival. Måste bara införskaffa ett guccitält först, måste ju vara grymmast där.

Kanske ska sola nu för första gången sen jag kom hem från alperna? Där solade vi sista två veckorna mest hela tiden. Jag brände mig mer än jag någonsin gjort i Afrika/Asien osv. Solen reflekterade somfan mot snön, då vi solade precis vid pisten, vilket jag såklart inte tänkte på. Hur ofta solar man vid snön liksom? Sjukt sjukt sjukt hur jag såg ut. Tråkigt att vi inte tog någon bild. Lika bra ändå! Fyfan, det var inte roligt. RÖÖÖÖÖÖD, somfan. Lånade Anjas HELtäckande puder, cirkus 17 lager. Haha Denise vid middagen "eeh.. lotta du är lite svettig, vill du ha papper?" Ja ba vad i helvete, hur kan jag inte känna att det rinner svett i mitt ansikte? Går till spegeln, inser att jag har så tjockt lager puder att det översta rann, utan minsta känsel i feyyyan. Sånt som händer.

Måste man ha solskyddsfaktor nu? Jag är vit som ett lakan. Men hellre det, än sola skabbsolarium. Aldrig mer, som det känns nu. Jag hade min period på högstadiet och gymnasiet, framförallt innan studenten. Men nej, skabbigt somfan är vad det är. Sjukt att man betalar för att ligga och svettas ihjäl för att sedan lukta så äckligt att man inte ens klarar av lukten mellan solariumet och vägen till duschen. Och på det invänta en tidig död/en jävligt rynkig 30-årskris. Nein danke!


Mango är tammefan lika gott fortfarande. Tröttnar aldrig. Ska dö med en mango vid min sida.


RSS 2.0