Ogillar rubriker

TJAAAA,

blev inte riktigt som planerat idag. Alex och jag bestämde att vi skulle kika läget i Stockholm vid halv ett. En halvtimme senare satt vi på tåget. Tror aldrig att jag haft en bättre trip dit! Finns det något skönare här i livet än att göra något så oplanerat? Inga förväntningar, inga krav- bara köra. Då blir det alltid bra? Hatar att bestämma tre veckor innan, eller ens en, att man ska åka dit, gå upp snortidigt, vara död, må illa på tåget av trötthet och sedan gå och gå och gå och gå en hel dag. Förväntningarna är ju uppe hos gud själv eftersom man verkligen planerat. Man måste hitta massa. Typ glömmer bort vad man ens ville ha. Allt övergår till en tävling med ens egna inre. fyfan för planering. Det enda jag kan acceptera i planerarväg just nu är jobb och vår resa. Att vi ska åka alltså. Vad vi ska göra där ska bli spontant och mysigt!

Rutiner är skit. Endast till för trista människor, som har problem med sig själva. Haha. Förlåt mig. En dag blir väl jag också gammal och grå. Hope not.

Mycket fin dag med andra ord! Hittade dock ingen bra väska till vår bratpackning, eller vi orkade väl egentligen inte kolla. Fanns annat som lockade mer. Köpte en sammetskjol, en skjorta, ett par shorts och en paljettbh. Haha, ni som känner mig vet varför jag inte kan sluta skratta åt paljetthistorian. Varför? Samma misstag om och om igen. SÅN ÄR JAAAAAG. Klok, men blåst.

Gute nacht


GOD MORGON?

Hyffsat god. Fortsätter vakna före 9. Mycket nöjd. Idag ska jag till la optika. Dock glömt vilken tid. Mycket smart. Lite mer kirr i Vässis citykärna. Lär ta aslååång tid eftersom det är så stort där. Så mycket att kolla på. Så mycket intressanta människor man bara vill apa efter stilen på. Så mysigt att bara strosa i den vackra omgivningen. Hälsa på en fågel hit, en fågel dit. Mysa. Åh, det är precis hur jag skulle beskriva en förmiddag i Västerås City. Längta!!!!!

Jag vill bara ha alla människor som någonsin betytt något för mig omkring mig. Skratta med alla. Prata gamla minnen. Strunta i omvärlden. Inte tänka på en morgondag. Hyra en ö i ett tropiskt klimat. Inte för klibbigt. Lagomt. Kom på en anledning till att gifta mig. Att få samla alla till festen! Det är en ju en mycket bra anledning. Har iofs inte kommit på någon annan anledning någonsin. Hehe. Har en smart-dag idag känner jag.

Idag ska jag för övrigt ta tag i det största problem jag haft i mitt liv de senaste 10 åren. Började bra. Inte. Kläm!

Fiberwig

Idag hämtade jag ut mitt körkort. Haha, wanted-kort, uppspärrade ögon och lagom bitter. Livet på en pinne. Men hellre det än fejk-glad. Jag var inte glad i det där ögonblicket. Det var ett jobbigt ögonblick faktiskt. Råkade godkänna ett kort. Trodde jag skulle få välja bland tre, som kvinnan före mig fick göra, men icke, jag hade tydligen valt i automaten.

På väg till Posten blev jag lite glad för att klockan var 17.15 och jag hade sista uppkörningstiden dagen jag körde upp, 15.30. Tänkte att uppkörningsmänniskorna gott och väl hunnit hem. Ville inte stöta på min. Han gjorde mig nervös. Men doh, han var där. Och han var på parkeringsplatsen närmast trottaren jag gick på. Granskade en säkerhetskontroll. Självfallet! Drog en lätt vink och skyndade mig vidare. Han gjorde mig fortfarande nervös. Hans lugn och saklighet i rösten. Hans sätt att säga Charlotte på. Jag blir alltid nervös när människor kallar mig för det. Förutom Hanna Jansson som säger det så fint. Skönt att det är över i alla fall. Skönt att slippa tänka på att allt måste vara 100% korrekt.

Jobbet 5-11 idag- för sisten gången!! Helt underbart, om jag ska vara ärlig. Det är lite av ett mördarpass. Att gå upp 4 är inte så jättemysigt, speciellt inte om det är kolsvart ute och spöregnar som aldrig förr, om man ska cykla. Men sen att veta att 6 timmar av köttande väntar en är nog det värsta. För det går inte att såsa en sek. Som ett träningspass faktiskt. Blivit grym på att plocka varor i alla fall! Åkte hem och kollade på sista avsnittet av Gossip Girl (äntlich är jag klar och kan gå vidare) och somnade sedan in. Som alltid fick jag inte sova bra under de där timmarna. Blev väckt av Kim, Alex och en på jobbet.

Chillade en smula. Åkte till Frille och körde puls/intensiv med Emma. Hon lurade dit mig. Det var inte så jättefarligt. Åkte hem, åt spicy med ma&pa. Åkte till Pimpen för att lämna hennes passerkort jag visst råkat få med mig från jobbet och sen åkte vi runt hela Västerås med omnejd i typ en timme? Mycket värt. Pratade om livets finaste och fulaste stunder och tittade på regnet som föll ner på rutan framför oss. Lyssnade på Glasvegas och drömde om Canneloni.


vad ska jag göra nuuuuuuuuuuuuuuuuu

JAG HAR TRÅKIGT! det är inge kul att köra bil längre.


P  A  N  I  K 

Haha tänker på Malin. Frågade henne vad hon gör när hon känner sig ensam i sin lägenhet. "Då går jag och lägger meg". Det ska jag fan göra nu. Tack för tipset Malin.

Jag är så lycklig jag är så lyyyycklig

Hallå blöggen!

Igår var en ganska omtumlande dag. Hade uppkörning 15.30. Var nästan lugn innan. Blev godkänd på kontrollen. Kunde andas ut. Jag backade ut. Allt kändes bra. Tills min kaosuppkörning tog fart. Haha, garvar somfan åt allt nu. Jag tyckte verkligen allt var kaos. Men han satt där lugn som en filbunke? Kanske är det jag som överdriver ALLT, som vanligt, men haha, jag vet inte! Jag borde inte tänka på det heller, utan bara vara sjukt överlycklig över mitt KÖRKORT. För ja, jag blev godkänd. Jag fattar fortfarande inte. Jag grät inombords efter vissa misstag och det enda jag kunde tänka på var att jag skulle säga "det var i alla fall rättvist" till mama&papa, när han kuggat mig. Haha vad hände? Jag hör orden fortfarande "Din körning är godkänd". Jag: DRIVER DU? Haha störd som jag är börjar jag sedan räkna upp fel jag gjorde (efter att jag självklart försäkrat mig om att han INTE kunde ångra sitt beslut). HAHA jag måste verkligen slå liv i min väldigt ofriska hjärna, för det här går inte längre. Jag måste bli normal. Eller mindre störd bara, vad som helst!

Men först ska jag ut och åka lite bil! Hehehehe, puss mina vänner!

Då kör vi. igen.

Tjena buddies, vad händer då?

Jag håller på att d öööö-öööö! Lovar. Ledig idag och imorgon. Kan inte ens känna att det är skönt. Det bara spritter i hela jefla kröppen.

Mama åkte till Island idag. Jag är wirklich avundsjuk! Verkar vara svincoolt där. Tur att jag ska till Nya Zeeland om mindre än två månader. Är nog placet av alla jag ser fram emot mest. Naturen. Måste upplevas minst en gång i livet, har jag hört. Visst Asien är mys, men där har jag varit och det känns nästan ointressant jämfört med att upptäcka Nya Zeeland. En annan värld liksom. DOCK DOCK DOCK: Thaimassage. Haha vill ha det NU!

Today is the day. Puss.

some say loooooove

Testa och sjöng den ditt allra allra finaste. Haha jag och Alex brukar ha tävlingar. Jag vinner alltid.

Självklart väckte byggjobbarna (och Alex) mig imorse klockan 7.00. Kom upp och mamma sa "Bra, Lotta, du börjar bli vuxen!". Låtsades att så var fallet. Skön känsla att jag blivit så sjukt mogen att jag inte behöver 9 timmars sömn längre, att det räcker med en 6-7. Fyfan vad soft det vore! Slippa vara död som ett lik en hel dag bara för att jag inte sovit 9-10 timmar.

Nu ska jag ut på en morgonprommis i det fina höstvädret. För det är väl höst nu? Senare blir det teoriplugg och lite stan för att kirra prelle till Linny och ikväller hem till henne och fira som aldrig förr. Kom på en sak igår, snart fyller jag 20 feta! Shit, undra hur jag ska fira saken. Blir nog skumgummigropen. Haha, det vore soft?

Åh nej. Jag vill inte fylla 20. När man väl börjat på 20-talet bär det bara av uppåt? Fast 19 suger ju rätt rejält. Kan tänka mig att stanna på 20. Så får det bli.

xoxo
LOTTIS
hehe (måste vara fulaste smeknamnet ever hahaha)


Saknar melonsoppa

Hatar byggjobbarna som bygger prick utanför mitt fönster från klockan 07.00. Hatar att de aldrig blir klara. Hatar att jag måste vara inne när det äntlich är lite sol ute. Älskar ändå livet på nåt litet vänster.

Grattis i efterskott bror 25! Soft ålder. Inte ung-ung, inte gammal?Haha?

Poet, jag vet

Jag är nervös i kroppen. För massa. Vet inte vad som tar över mest.

Jag längtar till nästa vecka, hoppas på att mycket är över, avklarat och förbi. Igår var jag hos Becca med Alex och Klara. Kollade på bilder och filmer och fick massa inspiration till vår resa. Bungy, forsränning, fallskärm, delfin, båt, safari, dyka, snorkla, steka, festa, grilla, chilla, surfa. Vi ska göra allt! Vi fick svar på en del frågor. Hur fan packar man liksom? För någon dag sedan drömde jag att jag hade totalt glömt packa. Hur man nu gör det. Jag sprang runt och slängde ner lite av varje jag kunde hitta. Insåg när det var försent att jag glömt linser. Haha, det skulle verkligen kunna hända mig. Det enda som inte går att erstätta, typ. I drömmen skulle jag ringa mamma. Hon skulle få styra upp allt, som hon ofta får göra. Jag är alldeles för beroende av henne, jag vet. Denna gång kunde hon inte hjälpa mig. Det var försent. Fyfan mardröm. Pratade med Alex. Hon hade drömt något liknande. Idag har jag lite mer kontroll tror jag. Så mycket kan inte gå fel. Påminn mig om mina linser bara, okej?

Jag ser fram emot denna resa, men samtidigt är jag rädd också! Kommer vi klara oss? Haha, jag är faktiskt seriös. Kan jag leva i en ryggsäck? Jag och Alex längtar redan till Asien, hotell och thaimassage. Hahaha, bratpackning, som vi så fint kommit på! Jag gör detta för att jag veeerkligen vill och lite istället för lumpen (som jag förut funderade på, för att lära mig själv överleva). Hehe. Jag tror denna resa är bra för mig. Jag måste lära mig behålla lugnet, även utan min favoritsäng. Österrike var väl ett steg. Nästa blir denna resa. Man måste göra sånna här saker för att gå framåt som människa!

Föreläsningen jag var på med mamma var svinbra. Blev verkligen berörd i hjärtat. Visste knappt att jag kunde bli det. Han sa något bra: Valet är ditt, hoppar du inte på tåget kommer du heller inte framåt. Våga. Gör något, vad som helst, livet är faktiskt rätt kort?


tomtitt

Malls lya var fin för ögat! Jag tänkte på hur mitt första hem kommer ser ut. Började skratta. Haha. Katastrof? Nej, jag är ju rätt bra på sånt där. Eller? Känns som att när jag väl fått allt på plats skulle jag vanka fram och tillbaka tills jag fått skavsår eller nåt. Vad gör man helt själv? Jag måste ha minst en bra granne! Och denna måste vara hemma och har tråkigt på samma tider som jag.

Mycket trevligt att få träffa er igår! HAHA nu kom jag på ORDET BELLA! Shit det bara ploppa upp prick nu. Inte ens att jag försökte komma på det! Vet inte om du läser det här. Men OM: Ordet jag började garva åt men inte kom på från Gidde var TRÄFFS! Haha hon läraren som sa TRÄFFS typ 55 gånger under en halvtimmes info. HAHA. Nu kan jag inte sluta skratta åt tanken på dig säga det ordet. Vad du än säger kan jag dö av garv. Vad gör du? haha Isabell Råberger&jag ramlade en gång mitt i korriden på Gidde. Hon red på min rygg och mina ben bara vek sig helt plötsligt. HAHAHA plötsligt låg vi där.


Önskar att lite mer sånna saker hände varje dag, typ på stan. För andra alltså, hehe. Kan inte komma på någonting roligare. Kött kött ses nästa helg!

Välkommen till COOP

Pappa, runt 40 år handlar med sin son, ungefär 7 år.

Far och son packar i sina varor då näste kunds varor kommer åkandes på andra sidan bandet.

Sonen, som får syn på ett Lättapaket: Pappa, vad är Lätta?
Pappan: Det är som smör, fast med mindre fett. Eftersom ingen i vår familj har problem med vikten handlar vi inte det.
Sonen: Jaha..

Nästa kund var verkligen enorm, tungviktare. Jag hoppas inte att han hörde. Haha, säger man så till sitt barn?  Inte direkt så att ens smörval har inverkan på ens vikt heller. Skärpning papa. Hahaha dog lite av skratt inombords i alla fall. Vågade knappt titta på the big one.

Kom på en grym affärsidé. När jag var liten gick vi alltid till Konsum på Karlfeldtsplatsen. Då jobbade det massa tanter där. För någon dag sen var jag där för första gången på många år. Överhyllorna var borta, men i övrigt var det sig likt. Samma tanter jobbade där! Och en tjej som gick i min klass på lågstadiet, hennes mamma som alltid också var på Konsum på den tiden var där. Knäppt. Nostalgi. I alla fall, dessa tanter måste varit med om sjukt mycket. De borde skriva en bok med alla sjuka saker som hänt i kassan. Jag kan komma med några fina bidrag. De skulle kunna säga upp sig och flytta till ett varmt land och leva livet, för att jag skulle i alla fall köpa den boken! Haha, så störda saker händer.


lör-dag

Jag är blivit lite pensionär. Sover tidigt och tar vara på nästa dag. Fast jag är fortfarande rätt dålig. Denna period är det mest för körkortet. Vill verkligen ta det där skit-kortet innan vi åker. Skulle vara skönt att ha det gjort. Ännu mer semester efter liksom.

Idag ska jag iväg till Bibblan, haha inte varit där sen jag föddes? Eller justja, sen jag läste tyska på MDH. Saknar det jättelite. Man känner ju sig smart av att cirkulera på en högskola. Nästa höst kanske? Efter bibblisch ska jag vidare till Rocklunda och Friskis. De har stängt för all träning idag för att de har någon slags funktionärsdag. Per Johansson, en tydligen väldigt duktig föreläsare ska hålla föreläsning för alla ledare osv. Mors som är friskis-aktiv har dragit med mig. Haha mycket söt i tidningen igår! Ska bli kul faktiskt. Jag gillar föreläsningar. Om de är bra, om man lär sig något. Gillar att bli inspirerad av andra människor.

Efter det ska jag köra och sen hem till Mallan som har lite inflyttningsferre. Ska bli kul att få se hennes nya cribbbbbbb.

Nu måste jag kriga.


gött

Framtiden känns så sjukt hoppfull. Svårt att förklara, men jag känner mig så stressat lycklig på något vis. Länge sen jag gjorde det. Finns inga bekymmer, man är lycklig var dag!

Justja, O M G - handspriten är slut på apoteken. Haha, jag är säkert överdrivet ORÄDD. Men det är så skönt, på riktigt, vem har tid att gå runt och oroa sig för något sådant som typ en person i Sverige dött av? Känns inte som att man har så mycket annat att fundera över i så fall. Kan förstå gamla pensionärer. Jag har iofs aldrig blivit sjuk i hela mitt liv, typ. Men nej, det sista jag skulle börja oroa mig för nu är svininfluensan. Det finns tvål. Bara för det kommer jag få skiten. Men i så fall kommer jag lära mig något av det också, typ att ta mig igenom en sjukdom.  Tackar ödet den dagen.

Jag vill se sommaren med Göran igen! Och färga min fula utväxt.

Ska kolla lite utbildningar nu. Må så gott!

FRI

HEJ!!!!

Lite brådis. Inte tid att slösa min tid på något minsta onödigt i dessa dar. Men, vad gör man inte för ALLA sina bloggläsare.


Sen sist har jag bland annat diggat Hoffmaestro på Oliwer (och på köpet fått fläskläpp + blånagel på alla tår, typ), gjort halkan och blivit sjukt illamående. Så kul var det inte? Kanske för att en viss var svindryg. Människor. Ganska ofta önskar jag att Alex var med mig jämt, så att vi tillsammans kunde diskutera om vissa människors beteende och skratta. Inte bara "höhö skämmig tjej". Utan ingående, kanske för att hennes farmor var med om en tragisk olycka som barn? Som bara vi kan. Jag gillar verkligen människor. Funderar på att byta inriktning på plugg längre fram. Tänka om. Kanske. Behöver inte bry mig än. Skönt. Ska ut och leva livet på andra sidan jordklotet först. Semester i över fyra månader. Långt hemifrån. Skönt igen. Längtar som om jag väntade barn.

Just ja, sen har jag skrivit på uppsägningspapprena också. Han trodde att jag skulle vara borta någon vecka. Vissa frågar mig om jag inte "känner mig orolig för när jag kommer hem och inte har jobb?". Ska jag vara ärlig? Aldrig haft skönare känsla. FRI. Snart. Inget måste att gå tillbaka till. Jag väljer själv. Vill jag tillbaka får jag komma tillbaka. Men då skulle jag kanske få mitt livschock, om jag väljer det alternativet alltså. Jag känner att tiden är knapp och det är verkligen dags för något nytt. Funderar lite på Norge och en jävligt ful fiskebåt. Helst med en soft vän. Typ Kim. Jag tror vi skulle ha roligt ändå. Vi passar asbra i fiskehattar i alla fall. Haha, snodde en mycket fin hatt från Oliwer. Varannan vecka nu då. Efter det kan jag åka ut på en ny resa kanske. Om jag vill. Är faktiskt lite sugen på att plugga också. Byta stad i Sverige, få en alldeles egen fin lägenhet. Lära känna sköna människor från alla möjliga ställen. Med fina dialekter. Leva studentliv. Festa. Bli nollad. Äta nudlar. Börja om.

Det var väl det. Haha, detta inlägg har jag skrivit på cirka en minut. Fingrarna flöder(?) och jag tänker inte kolla igenom det.

Puss mina vänner

RSS 2.0