vallan

Dagens horoskop (ja, jag läser fortfarande..fan)

Vågen 23. september - 22. oktober
Drömmer du om att utforska världen, samtidigt som du knappt har överskott till en promenad? Obalansen kan göra dig otillfreds.

Typ jag. Men jag ska nog hinna med lite mer av världen också. Vi har börjat planera vår resa nu och jag kan inte vänta, sjukt taggad!!! Fast först lite coopan, pengarrrr och körkort. Ska nog överlevas också! Imorgon blir det spa med mutti. massageeeeeeeee


På torsdag ska jag grilla MAJS. Haha, värdelös min blogg är just nu. Men det gör inget.


Steget efter, lever för gårdagen

Mitt huvud är fortfarande ganska uppochner. Imorgon är det en vecka sen jag kom hem. Känns som en månad sen, minst? Igår var det en vecka sen sista partykvällen in Österreich ägde rum. Weird. Saknar den. Meeen vad gör man. Måste lära mig att leva i nuet, haha. Jag har nog en obotbar sjukdom. En sak är jobbig med att man inte jobbar hela tiden, som jag gjorde där borta- man måste tänka på vad man ska göra typ hela tiden. Så fort man är borta löser det sig rätt automatiskt? Men hemma är det rätt drygt. Jajajaja, nu ska jag ut och köra lite bil. Körkort inom två månader, vad tror ni?

ALLA GÅNGER

elliot

Trejde dagen hemma. Min säng är skön. Fast trist, har inte sovit ensam i ett rum på fem månader. Rätt lång tid. Ändå har tiden här hemma stått stilla. Intet nytt på västfronten. Eller jo, emma har ju flyttat. Kollade in hennes nya lya idag och överlämnade en inflyttningspresent. Jag vill också flytta! Fast till götet. Eller någon annanstans. Nu nu nu. Får vänta lite. Buä. Gled in på Coopan idag också. Var sig likt även där, även fast de hävdade att "vi har gjort om allting". Kirrade lite kläder och testade en ny bonaqua. WIE glädjerus med mera. Den var helt okej. Sedan cyklade jag och Emma till IKEA. Hon inhandlade en hylla och jag sånna där plastgrejer så man kan göra egen isglass. Haha, typiskt mig.

Nu är jag lite trött. Det är jobbigt att vara hemma. Imorgon blir det kanske friskis. Shit, har inte tränat sen jag föddes. Sultan kallar. See ya guys. Jag dricker Brämhults hallonjuice förresten. BÄSTA.

eben eben

IM HOME!!!!

fan så knäppt det känns. hänger inte med liksom. var hemma cirka en minut sedan dök de två snyggaste människorna upp, ällie och klara. det var sjukt nice! satt och pratade i flera timmar och plötsligt kändes det som att jag aldrig varit borta. det kändes verkligen inte som att något hänt, och det var mig en fin känsla. ni är samma gamla vanliga grymlingar och det gör mig glaaaaaaaaaad.

idag packar jag upp och tvättar, blä det suger ju! men, som mamma sa: du är en vuxen människa nu. haha hell no. ska luncha senare med farsis. sedan borde jag bege mig till coopish för att kirra kläder osv. ikväll blir det handboll med klara! jiha. jag är glad.


kött

ich bin müde. jag har tråkigt. den 21a får jag i alla fall äta tacos. har kimpan lovat då, en mycket god vän.

wuääääää vad ska jag göra. när jag är ensam i lägenheten får jag lite smått panic. har blivist så van att ha människor runt mig hela tiden så stillheten gör mig crazy. måste sätta på musik. damn, hittar ingen på denna dator.

jag har kommit på en sak. jag skrattar verkligen åt allting. haha, har jag alltid gjort det? kanske gjort världens senaste upptäckt. vissa människor har verkligen den inverkan på mig att det inte spelar någon roll vad de säger, allt är kul. haha malin&bella är två exempel. haha åh saknar dom. vill dra ihop en reunion, men det känns som att sånna aldrig blir av.
imorgon får jag förhoppningsvis min sista lön i alla fall. sedan har vi bara festen kvar festen kvar! sjukt nice. fattar inte att jag nästan varit här i fem månader. tiden är konstig.

MAJS MAJS MAJS MAJS MAJS

Fick ett grymt mejl av Klara Ollson igår. Gjorde mig nästan lite tårögd. Det var fint och sjukt glad blev jag, man blir visst det av lite oväntade saker sådär! Det fick mig att vilja hem mer i alla fall. Fick svart på vitt att minst en vän väntar på mig. Wohohoho. Nu vill jag faktiskt inte vara kvar i Götzens sommarvärme utan sommarkläder eller på Alp Art hotel längre. . Vill inte mera. Det räcker nu. Ju.

Grattis till grymmaste muttin också, b-day today!

JAG VILL GRILLA MAJSKOLV!


När jag kommer hem

När jag kommer hem ska jag:
 • Göra sodastreamad fun light
 • Äta tacopaj
 • Äta tacotårta
 • Göra melonsoppa
 • Träffa alla grymlingar
 • Cykla till Björnön och dra en prommis med Alexis
 • Göra blåbärspannkakor med ovanstående
 • Besöka konstmuseumet
 • Besöka Slottet med Emma
 • Spela badminton
 • Cykla till Hälla med Klara 
 • Regera Coop med Kim
 • Dansa med Sossla
 • Planera en resa eller två
 • KÖPA BONAQUA (GRÖN&ORANGE) BONAQUA BONAQUA BONAQUAAAA
 • Testa alla nyheter jag gått miste om
Hmm.. ja, det var väl allt!

RSS 2.0