tipp tapp

jag som hade sett fram emot det här lovet som aldrig förr.  trodde det skulle bli ett lugnt och fridfullt lov. men no no no, värre än stressigaste pluggveckan. inte den blekaste aning om varför jag alltid lyckas fånga 5000 bollar utan att kasta ifrån mig dom. borde bli som alla andra i guess... skicka över alla bollar på någon annan illa kvickt. men någon måste ju fånga alla bollar som finns i världen också. det råkade visst bli jag. men jag är inte bitter! längtar redan till jullovet. hoppas på lite frid då iaf. nästan börjat få lite julstämning ändå, julmust, julkalendern och tomtar på coopan. det var på tiden! kan knappt bärga mig tills julkalendern börjar. 1a december 07.15 (ni skulle bara våga byta tid) sitter jag jävligt bänkad, det är det enda jag har koll på just nu. jiha, nu ska jag gå och göra julskinka. jag som har så lite att göra..... jätteskönt att kunna ägna sig åt sådana där värdelösa saker- oh ja!


jodeå

tjue

har just en oförtjänt paus i mattepluggandet. jag försöker- men inte fan är jag smart inte. som om jag inte visste det innan..  ibland borde jag vinna ett pris i den som anstränger sig mest- men får ut minst av all ansträngelse. kul att man kan vinna nåt!!

banandagen idag avklarad. tråkigt att vissa dock fuskade riktigt rejält. well.. man trodde ju inte att man skulle behövde skriva utförliga regler till en tävling som denna, men det har ju visat sig under dagen.. (inga namn- ALEX). haha fin idé ändå kära initiativtagare, ni gör skolan så rolig den bara kan bli och jag önskar att jag fick dela dagarna med er meeeeera. ni är sjukast och jag älskar de sjukaste.

jag och mandy vad duktiga idag och försökte iaf tänka..


hellre död än trist.

kein montag, kein kein montag

idag är jag så jävla glad för att det inte är måndag.

storstadsallians

fan vad jag hatar mig själv idag. kanske världens dåligaste måndag idag. förlåt, lovar att efter detta inlägg ska jag sluta sprida negativ anda, på heders! det kommer ju bögdagar titt som tätt men denna va verkligen trippelguyig. men den är snart över, eftersom jag snart ska sjunka ner i skönhetssömnen. det ska bli skönt.
jag är så jävla knäpp. stressar upp mig för skolan om och om igen. trots att jag vet sedan 288282 miljoner ggr tidigare att det inte hjälper att stressa upp sig, trots att jag vet att allt löser sig. även om det inte alltid blir bra så löser det sig på ett eller annat sätt. är det bara jag som är cp i huvudet och aldrig fattar det, är det vi svenneskallar, eller kanske rentav ett människosymdrom att stressa upp sig? typ världens onödigaste beteende. det hela grundar sig på att jag är bra på att skjuta upp saker. suger på att ta tag saker, tycker jag. men när jag gör grupparbeten slutar jag ändå inte förvånas över hur vissa typ aldrig tar tag i det man måste göra. kanske för att jag gör bättre ifrån mig när andra är beroende av mig? kanskekanskekanske. men påverkas av andra göra jag mer än jag borde göra. ibland är det bra, som nyss på msn när jag fick en stressattack pga affärsplanen. haha amanda behövde bara säga typ 2 meningar och det fick mig att tänka till hur onödigt cp jag var.

min mamma är nog världens bästa mamma. precis som alla andra också säger om sina mammor. men hon är den bästa för mig i alla fall. sjukt hur grym hon faktiskt är. när vi var små röstade jag och mina knattevänner om vems mamma på gården som var snällast och min vann faktiskt. haha sådeså. hon är jävligt smart och hjälper mig med allt. precis allt. oftast med för mycket. som att tänka. om jag inte kan fatta ett beslut ringer jag henne på stubinen. som om jag ska träna eller plugga t ex. hon låtsas att hon får mig att tänka själv.. det brukar börja med att jag tycker motsatsen men plötsligt har jag ändrat åsikt helt och hållet till det hon tycker. haha sjukt hur mycket hon påverkar mig. alltid när jag var liten och frågade hur hon kunde veta allting sa hon bara "mamma vet allt" och det har hängt med i guess... nu när vi gör företag bollar jag idéer med henne varje dag. det är grymt skönt, vågar inte ringa mina kollegor alltid ÄN, vill inte visa vilken tjatlorra jag är på riktigt än (haha). ne de som vet vilken drygis jag är på riktigt (haha) är nog kicki, klara och kim. kanske emma och susanna också. hela högstadiet ringde jag klara eller kicki varje gång det dök upp ett problem på matten eller i något annat ämne. i 1an ringde jag emma eller susanna. nu i 2an och 3an har jag fått tänka väldans mycket mer själv. det har nog varit nyttigt.. det roliga är att amanda o co nog tycker jag frågar mycket redan nu... haha jag som hållt igen väldigt mycket.. (hej mandy:)
men klara ollson är en person jag saknat massa. var väääldigt bortskämd med dig i klassen! haha sjukt, kunde ringa o väcka dig 12 dagen före ett prov och du gick upp o löste mattetalet åt mig... och ändå fortsatte du på något konstigt vis gilla mig? haha du är grym vettu! mer osjälvisk dude får man leta efter...

bye
ps. tack för våffelsällskapet alex!
ps2. massa otack för naturlektionen o*a, du suger somfan.


lalala

fan vad arg jag blir på blogg.se. jag hade skrivit ett jättelångt inlägg, men gick ifrån för att alex kom och sedan när jag skrev klart inlägget hade jag tydligen varit inne för länge- så det blev inte sparat, bara försvann sådär i tomma intet? fan så arg jag blir. värsta poetiskt hade jag skrivit, om hösten och te. inte alls för att överdriva. fuck off blogg.se säger jag bara!

eller nej, bloggen ska inte få förstöra det jag ville skriva inte. ska tusan göra det igen. inte för att det kommer bli samma sak. men bara för att bloggen inte ska vinna.
men det får ske en annan dag. kanske i mitt nästa liv. fan jag missade bonde söker fru reprisen också. fan igen.
back to work,
sorry för den negativa stämningen som just nu råder här. lovar att jag ska återgälda er inom en snar framtid. varför låtsas jag att jag har läsare när jag vet att det bara är alex och sossla som läser förresten? äsch det är ju min blogg! det sägs ju att framgångsreceptet är att tro på det man gör..

tschüss så länge!

solsken i mörker

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

kick off för UF idag. jag hade nog högre förväntningar, men micke genberg va där och höjde måttet rejält. tur för UF så att säga. några pinsamma jävlar fanns där och jag kan bara be till babaji själv att jag aldrig någonsin kommer tala inför en publik som känner såsom vi, publiken kände inför dom. meeeen det är väl inte särskilt troligt med tanke på min vanliga tur.. för att undvika det måste jag nog stänga in mig för resten av my life. hmm. det tåls att tänka på!

vårt företag rullar iaf på nu och det finns massa hopp för oss! hatar bara ibland att jag är så hyperaktiv att jag får panik om nånting blir lite fel eller inte gjorts i rätt tid. ibland kanske det är bra.. men måste jobba på den biten. innan jag får kicken... he he

blev ingen box i tisdags- till min stora besvikelse. det sög faktiskt. allt pga alex den lusen som kom försent. fan sova kan man göra på nätterna!

slut samma

allt annat än min dag idag. orkante gå in på why. värdelöst vetende för dig liksom. måste ta mig upp från denna svacka nu, innan det för försent bara. men jag skulle aldrig inte fixa det. fan så värdelös jag vore då. en sak är säker: jag har inte en jävla susning om var jag har dig, dig, o dig. om jag nu någonsin kommer veta det så längtar jag till den dagen. men den dagen den döden!
 
nu ska jag svettas ut mina inälvor med alex på boxen. ska bli jävligt skönt.
fega fan.


en myra från rymden

tjahapp. då har man hunnit fylla 18. 18 jävla barre. inne på 4e dagen jag blitt firad och det sista sällskapet har precis rört sig hemåt. saknar det redan. inte så pjåkigt att få fylla år. speciellt inte 18. i fredags gjorde jag min krogdebut- helt klart en kväll att minnas:) igår mös jag med de bästa tajjjhororna i västerås. jag har lyckats jävligt bra när jag valt ut er, måste jag säga. tack o bock till mig för det så att säga. och imorgon börjar vardagen ta fart igen. blä säger jag bara. levt i min egna bubbla dessa dagar. jävligt soft har det varit. MEN- slut på det roliga, som det så fint heter. jo.. det va det det.

tack till alla som gjort MIN dag till flera underbara dagar. kärlek osv till er fan.


så nära att inte ens din närhet går före

borde göra så mycket annat än sitta här och skriva några meningslösa rader. men jag gillar att trotsa allt som jag borde göra. det blir ju så mycket roligare då. fast jag har inte så himla kul ändå. konstigt.
skoldagen var faktiskt riktigt fin. full med massa kärlek. mina tjajjor är söta och de hade gjort en fint jobb med företaget medan jag var borta. massa nice. katastrofen kanske kan sluta i något fint till slut. det finns hopp.
mmmmmmm sen ringde jag plurran idag och fick ett J A! helt otroligt cpglad blev jag. men sedan blev jag otaggad igen, för att bli happy igen, för att bläa igen. fuck så det svänger denna dag. murri kom hem med sushi. då blev jag glad. jag har väntat att klockan ska bli 20 för att börja plugga till filosofiprovet, men då börjar bonde söker fru fick jag nyss höra. det sistnämnda går före min dödafarmor (om hon hade varit död..)

blablabla imorn får jag finbesök från huvudstaden. lilla storebror och hans tjej. nice med tårta.

fan detta blev mitt mest ostrukturerade inlägg so far. njae gillar inte dagens jag även om jag gillar dagen idag. hur har din dag varit idag? hoppas du haft en bra dag är du gillat ditt jag idag!!!!! verkligen.

dududududuudududukandra

fan så arg jag är. vår bögpolett tycks bli för dyr. vafan ska vi då göra, vi som redan ligger efter? skaffa fram 5 sponsorer på fem röda. suresure. lätt marre. fuck a feting big duck. fick den sämsta nyheten som vi kunde få idag. finner inget annat ord än horslick. vi som precis tagit tag i arbetet, träffades seriöst innan skolan började imorse t o m. jag måste ha kort stubin, lätt att växla humör eller något sånt. plötsligt kändes inte ens en helg lockad. och absolut inte att ta sig till gymmet och g y m m a. bläääää. hade redan träningsvärk från igår och när jag cyklade hem orkade jag inte hålla händerna i styret, svagaarmar.com. när jag va utanför alex ringde jag henne, kom på den genialiska idén att om det någon som kan göra mig på bra humör nu i denna motvind är det självaste ällie. men nepp den svikaren svarade inte. vem fan är och klipper sig när en vän befinner sig i nöd? taskigt som fan!
inte blev det bättre med motviden och de få muskler som var i bruk började säcka ihop. ringde morrris och frågade vad vi skulle äta (kanske det kan pigga upp mig?) men nej, hur kunde jag ens tänka tanken? hon och papa ska tydligen på jonas gardell så jag får äta själv. TACK! fuck me som köpte biljetterna till dom......
åkte till coopan, köpte sushi och nu befinner jag mig här. sushin va inte god. i ren ilska blev det nog lite väl mycket wasabi. kuljul att jag har så mycket plugg att jag inte vet var jag ska börja också. som pricken över i:et. MYS!
men vafan ska jag göra ikväll? alla ska ut, spela match eller döööö. jag vill ingendera. det sistnämnda känns dock närmast verkligheten nu. och jävla valentina spelar rix fm musik som går mig på nerverna medan hon frågar vilken restaurang jag jobbar på. har jag någonsin sagt att jag jobbar på restaurang?? inte ens en dublinresa eller en 18-års dag kan för stunden göra mig glad. fuck vad allt suger. yes äntligen drog hon iaf.

hejdåååå

bra dag

trots att detta var vår lediga dag tog jag och bella oss i kragarna och besökte hennes muttis jobb. vi skulle göra en marknadsundersökning angående vårat företag, Handle it UF. det gick riktigt bra, alla (utom rolle, som kan ta sig) har bara gett positiva reaktioner på vår lilla manick. om vi jobbar hårt kan det här bli riktigt jävla bra. men då gäller det just att kriga, och att vi gör det allihopa. jag och bella har hand om ekonomi och marknadsföring. det kommer bli grymt svårt, men fan så mycket vi kommer lära oss! jag kan ha svårt för att samarbeta ibland, tyvärr, om det är någon som man själv måste kontakta o pusha på hela tiden. har en del erfarenhet från det... men du&jag bella, fasen så bra det ska bli! justja, en stor eloge till bella också som tog fram ett förslag på loggan igår. haha inget kan göra mig gladare än folk som tar tag i saker och ting!
kanske dock en större eloge kom jag på, till amanda som gjorde förslag på loggan från början. mandy, våran alldeles egna VD- ingen kunde passat bättre! och när jag ändå är i gång- mallan har gjort ett mycket fint jobb på skissen:)

idag blire massa pluggis. sedan box med alex ikväll. något jag verkligen saknat. joumanas o mina boxtimmar på friskis- det var fina tider!
haha det fick mig att tänka på förrförra julaftonsmorgon när jag och jompa gick på spinning. självfallet var även tomtemor på plats- fina minnen:) dårar i sina bästa vårar! sjukt hur en liten människa i ditt format kan göra en lorra så jävla glad.

förresten nämnde jag att det endast är 8 dagar kvar till jag på riktigt faktiskt fyller 18 bast?


när en svordom är en underdrift, vad tar man till då?

jag missade bonde söker fru. fan.


lustigkorv

halvbra dag.. började 10, hade en soft lektion med film och sedan luncha jag med de bästa vännerna i världen. ni uppfyller alla jävla kriterier. ni gör mig alllltid på så jävla bra humör! jag påverkas aplätt av andras humör och ni är fasen alltid glada. bara att säga tack och bock.
andra lektionen, naturkunskap (som förövrigt suger hårdast av alla ämnen thanks to lilla o*a var inställt!)  bra information av en s k lärare- sätter upp en lapp "inställt, jag är på asköviken" kunde du inte sagt det lite tidigare?
lärare är inte smartare eller bättre än några andra. that´s it. jaja, det bidrog väl till att typ halva klassen kom till den där första lektionen imorse istället för att ha en oförtjänt sovmorgon. alltid något. 3e och sista lektione var prov i rättskunskap och det gick väl inte superbra. är i en liten form av svacka. men jag hämtar mig snart.

haha såå nu vet DU! snackar bara massa shit, men jag gillar´t.
nu fick jag ont. måste sova.

ledig imorgon. YEZ! verkligen välförtjänt. tycker jag.

heddå

RSS 2.0