niemand

Allt är så sjukt. Aldrig förr har tiden gått så sjukt sakta, samtidigt som den bara flygit förbi? Aldrig förr har jag lärt mig så mycket, alla kategorier, inom loppet av så kort tid. Aldrig förr har jag känt mig som ett barn, såsom jag gör nu.

Jag vet faktiskt inte vad som händer. Det är tydligen lördag idag. Och snart är det julafton. Mina tankar inför den dagen är inte riktigt desamma som de brukar vara. Julhandel har jag inte haft en tanke. Den där vanliga stressen är helt annorlunda. Min tankar går till- hur ska jag, Lotta Sandahl, klara av tallriksservering? Bära tre tallrikar samtidigt? Haha, jag vet att ni vet, men dom vet inte det..... än- im not the right person for that!!! Haha, jag fick med mig några tallrikar till lägenheten, så ska "träna". Förrätt, soppa, huvudrätt och efterrätt. Det vilar på mina axlar att all denna mat transporteras smärtfritt mellan kök och matsal. Alltså.. jag borde genomskåda alla transportvägar med förstoringsglas för att undvika eventuella flisor som kan snubblas över?Das hotel

Sa bonden och högg sig i benet

Heyho!

Jag lever. Tror jag. Gör ni? Har ni fått någon julkänsla? Jag trodde att jag åkt till det ultimata stället för att få julkänsla, det låter ju så i alla fall- alperna. Men niet, jag saknar alla fina adventsljusstakar som pryder Sveriges fönster. Det är en sjukt bra tradition. Mycket underskattad ju. Jag ska gå till Impreis, coopans motsvarighet här nere, och kirra lite julglitter eller något annat att pryda sängen med. Haha, kan ju inte bli annat än succé. Sedan är julen ändå säkrad tack vare bästa Kim Lindh. Hon tänkte på arma mig (läs nig, fast med m) och skickade med en klapp!! Det var kanske det finaste någon gjort för mig, haha, som sagt- julen är säkrad, jag är dig evigt tacksam Pimpy. Min rumskamrat har lite mer erfarna föräldrar och familj, så hon har massa klappar med sig. Men jag öppnar min sist så blir det ändå min klapp som blir mest ihågkommen wohohoho :)

Justja, här får ni se min wunderbara frulle! Made by Lorra. Inte illa vaaa? Wups, såg nu att detta var från dagen då jag gjort allt fel. Menmenmen, ni skulle gilla den ändå! Förutom mögglet på brödet, he he he.


Wasa mjölk?
        

HAHAHAHA! Vet ni vad jag hörde på radion en morgon när jag kirrade frukosten? Charlotte Perrelli "tusen och en natt" PÅ TYSKA! JAG LOVAR. Helt hundra. Hur desperat får man bli? Haha lilla charren........

puss brushor!


Då kör vi

Hejhopp alla Schwedins,

jag hoppas ni alla mår bra? Jag gör faktiskt det och det var på tiden vill jag lova. Är dock lite trött då jag jobbat 11 timmar med 20 minuters lunch. Fast det är väl sånt man får ta i guess, speciellt i början. Allt, precis a l l t ska fixas inför säsongen. Det är precis som att hela hotellet stått stilla sedan förra säsongen tog slut. Idag skulle jag och Anja (svenska tjejen) städa i baren och där fanns ingrott fett som mina ögon aldrig någonsin skådat. Det var mig en vacker syn! Synd att jag inte tog en bild. Jag har blivit en hejjare på att städa, även om ni inte tror mig! (Du ska få dig din bild alex...lorra ala stubmädchen..) Jag tror gud straffar mig lite för att vi alltid haft städerska. Men lika bra att ta straffet nu, så vi inte har något otalt, han och jag.

Idag är det den 5e december och jag pratade nyss med mutti, hon berättade att det var fredag. Jag var helt säker på att det var torsdag. Konstiga dagar här borta. Det är en S:t Nicolaus-tradition här  i Tirolen idag då massa ungdomar klär ut sig mucho värre än på halloween. Haha, knäppa tyskar.. men vi ska i alla fall till centrum och kolla på dem, eller vad man nu gör. Ska bli nice.. och annorlunda. Jag måste skydda mig nu, men ville skriva när jag var lite mer på topp för engångs skull. Vad gör ni ikväll, blir det plurre? Hälsa!

Har inte blivit av att lägga ut bilder, men här kommer ett smakprov. Ps. Älska "veckans vässan", tack Pimpen. Älska alla som hör av sig, stöttar och finns med mig också, förresten. Ni är riktiga. Ich liebe er alla.

 

Dagens horoskop

Dagens horoskop 3e december:
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag är det viktigt, att du tänker på gränsen mellan att vara medgörlig och att bli trampad på. Tillåt inte det sista.

Vad tror ni, är det en viljesak att horoskop stämmer?

idio to

Dagens horoskop:
Vågen 23. september - 22. oktober
Världen skulle vara ett lättare ställe, om alla andra tänkte och gjorde som du. Men det gör de inte - och det får du acceptera.

Vägrar acceptera. Aldrig någonsin. Alla kan ändras. Utom du, då.

Hatar att längta hem. Hatar att behöva acceptera no sömn pga en mus i väggen. Hatar att vara vek. Fan i helvete.

jag drar

hur kan man låta sig bli så överkörd? hur kan man låta sig tryckas ned så till botten, utav en enda människa på denna planet? man vet att man har tusen nära och kära runt sig, som är de enda man behöver. varför varför varför? man vet att det är fel, men kan ändå inte stoppa det som pågår inom sig. fan. mig.

RSS 2.0