LONDON e bra barapappapapa

jahapp då var london över. för den här gången. för tillbaka kommer vi. eller, i alla fall jag. sjukt bra stad på alla sätt och vis. det mest positiva var att jag faktiskt ändrade inställning till det britterna. jag hade fått för mig att de va trista och instängda som vi svennejevlar. jag vet inte riktigt varför. kanske har jag inte lika bra minnen från första trippen till london som efter den här. dom är sjukt artiga och trevliga. inte något man är van vid i sverige. då syftar jag framförallt på denna spontana artighet "på gatan". när vi hade tunga väskor erbjöd sig folk från höger och vänster att bära dom. utan en baktanke ens. skulle det kunna hända i sverige? no no no "vad får jag ut av att bära hennes väska?". det här sånt som får mig att vilja fly från svearike illa kvickt. mer kärlek på gatan förfan!

vi gick och gick och gick och gick och gick så nu vill jag aldrig mer gå. jag har aldrig lidit av så mycket sömnbrist som jag gör nu heller tror jag. jag är ju van vid att sova 9 timmar. där borta var vi nöjda om vi kunde klämma in 4 timmars! men det var det vääääääärt.

självklart hittade jag ingen studentklänning. det jag ville hitta mest. men mina ögon kollade i kors och huvudet sprängdes rätt ofta. det är faktiskt sjukligt svårt att kolla på både kläder och studentklänning. så det bär av till sthlm med murris på fredag. vi hade tydligen bestämt det. glömska jag. hon är bra på att leta så hittar jag ingen då är det ment to be att jag inte ska ta studenten. det vore ju iofs lite tråkigt. men livet är hårt.

ikväller är det valborg kom jag på. jag kom också på att valborg var så mysigt när man var liten. man har fortfarande de där busiga minnena från barnsben. då man slängde pinnar i elden, kollade på fyrverkerier, köpte lotter och åt korv. det var verkligen tider! man blir ju så besviken nu när den tiden är förbi.. majbrasan uppe i vattentornsskogen. jiha. det var den bäzta i stan vill jag lova. har de en där i år? jag vill dit! för mig blir det väldigt lugnt i alla fall. ska äta på di spagna med laget och sedan ska jag träffa alla koola brudds. det var länge sen ju! seriepremiär imorn så det blir hellugnt på alla plan för moi. ingen utgång för mig inte. känns som en lättnad nästan. haha, hade nog inte pallat ändå...

nej nu måste jag sova. jätte-jätte-jättelänge. lovely!


LONDON CALLING

...en soft fredag var vad jag hade förväntat mig. men icke picke nicke. jag och bellsis sysslade med årsredovisningen i några timmar. sedan vankades det lunch osv med jompa. tiden flög förbi och murran ringde och frågade om jag ville hänka buffé på bellmans och det kunde jag ju inte heller missa. trodde klockan var cirkus 3, när den var halv 5. jiho, hatar att bli blåst på tiden! nåååväl jag bröt ihop och kom igen med en loka utanför pressbyrån med ammie och anna. haha roligast idag: en tant (rätt fin av sig) kom och gick och hankla plötsligt till REJÄLT på ett glasspapper. jag var dödstrött och kunde absolut verkligen inte inte hålla mig. anna: OJ!!! hahaha stackars lilla tant vrickade (kanske) foten medan vi fick vår skrattdos för dagen...... nejdå. jag tror nog hon klarade sig.... haha. det var kul.

alex tycker jag är tråkig och mogen. so kaen det goe. men jag måste lyssna på min kropp som säger stopp stopp innan du doer. idag valde jag att lyssna på kroppen istället för på alex. av erfarenhet vet jag att det brukar bli bäst så. jag vet hur mycket jag missar ikväll. governor andy och kapten röd. det suger mycket. men jag vet också att jag tog det bästa beslutet. det känns bra. lite ovanligt för att vara mig. ska packa, kolla upp vad man gör i london egentligen, checka in online och sova tonight.


jo.........för jag sticker ju visst till london imöra. DEN NI!


dan före dan före dopparedagen (eller nåt?)

denna underbara torsdag fick vi ännu ett härligt arbete i uppgift av den grymmaste läraren siv. jiha. alex säger att jag bara skriver om skola. im so sorry. men det tar upp 98% av min tid för tillfället. idag var en konstig dag. jag kan inte förklara. men bellan och mallan kan intyga. jag blev så uppstressad så jag blev virrig och lugn på samma gång. haha fy sate det var jobbigt. men nu är jag nog på bena igen! jag och bellso fick kanske 1/15 del gjord av årsredovisningen och det känns fan bra. ljuset i tunneln börjar skymta.... sånt gillar jag. vi levererade även 96 shoppisar till ICA Grytan. woho, vi är så grymma! vi har gjort succé med vår lille bäbis Shoppis i Västmanland och vi är stolta som aldrig förr. För alla som redan införskaffat er en sådan (ni är lyckligt lottade) finns det fortfarande refill till salu......först till kvarn! vi lägger ju ner företaget SNART och det vore ju tråkigt om ni gick miste om detta!

igår ville jag dö inför beep-testet idag. men jag känner mig lite lugnare justnu. lite mer det-får-gå-som-det-går-känsla. skönare det i alla fall!

nej nu måste jag på jätteriktigt sätta fart med r e  l i g i o n och katolocismen. så måste det bli. innan jag måste trampa iväg till finnarnas stolthets house på vega. åh. jag saknar vega litegranna ibland förresten. fast på nåt sätt gör jag inte det. det känns bra att jag tröttnade efter 18 år. var jobbigt om man aldrig tröttnar på ett hus och därför måste/vill bo kvar där resten av livet. fy så deprimerande! eller?

dead-head

jag fortsätter att vara jättedöd och det är apdrygt när solen skiner. istället för att sova tog jag mig i alla fall i kragen och drog en prommis till hälla för att luncha med farsan. det var gott o så. men väl hemma var jag ännu dödare. alex lurade mig. hon sa att jag skulle bli piggare.

nu är i alla fall nationella avklarat. inte för att det va så påfrestande. men alltid nåt. om det ändå hade varit reglionen. menmen. jag undrar om harry kan anklaga mig för plagiat av mig egna redovisning? alex trodde det. joumana trodde inte det. fifty-fifty alltså. konstig nog ser jag justnu mest av allt fram emot att jobba ihjäl mig i sommar, förutom london då. hoppas verkligen jag får det.... vore så skönt.


hoppas jag är död imorgon för det skulle vara skönare än att köra beep.

KRYDDPEPPAR IS THE SHIT

idag har det varit en bra dag. bra för att vara en tisdag. jag har gått runt hela staden tror jag förresten. det började med att jag vandrade till die schule vid 2. efter halva vägen fick jag dock reda på att svenskan var inställd. pga att han inte hade så mycket att säga....... men det gjorde mig inget. jag svor lite sen var det över och jag traskade vidare ner på stan och fick 2 måsten-göran överstökade. kändes bra. sedan hämtade farsis opp mig och vi åkte till ica haga och konsum stjärnan. hade paket att hämta ut på både ställena. seeen åkte vi hem och gjorde mucho god mat, lax med grillade grönsaker! med jordgubbar och kryddpeppar till efterrätt. åh. jag blev glad nu igen bara vid tanken. den lilla nissen inom mig skriker att jag måste sprida vidare kryddpeppar-på-jordgubbar-receptet till alla jag känner och massa fler. jag har redan börjat, men efter att verkligen ha fått det på pränt här i bloggen känner jag mig ännu ett steg i rätt riktning. så: KRYPPEPPAR PÅ JORDGUBBAR IS THE SHIT! haha jag älskar att skriva ingenting. det finns nog inget bättre. imorgon har vi svenska skriftliga nationella och jag hoppas man får skriva typ en novell eller nåt annat soft! men det är lite jobbigt att de ska höja pressen på oss med v-åshallen, why? jaja. sen efter jordgubbarna drog jag och alex en prommis lite överallt. men min energi försvann jättejättensnabbt. vi blev tvungna att vila och låtsas vänta på bussen i en busskur. sedan traskade vi vidare. jag drog en solning och alex drog ett tårt-kalas. moaha. jag vann. på vägen hem ringde jag sossla och det va jättenice att få snacka lite med henne. hon är riktigt söt den tösen, vill jag lova. nuuuuu ska jag dra en vattenmelon och spela våghals med bonaqua&mig själv.

see ya!

jaharå

idag börjar jag 14.40. grymt grymt grymt soft!

även idag planerade jag att ta tillvara på dagen med plugg och annat shit. men nej, lyckades sova 11 timmar. jag fattante vad som händer. nu när våren och solen kommer brukar väl de flesta trötta människor finna vägen bort från att sova massa som de gjort under hela vinterhalvåret? hm mysko. jag kasnke borde söka help.


och religionen går jättedåligt. och årsredovisningen har jag o bellsa inte börjat med. det ska vara klarre på fredag. vi vet inte ens om vi sålt klart med företaget? bläää. vi är ju grymma, men ofta i sista sek! allt löser ju sig. men, det är jobbigt värre dessförinnan! och provet dagen efter london trodde jag att jag skulle kunna börja med nu. men nej, religionen etsar sig fast.


jaja. tråktråk. hade inget bättre att komma med idag! imorgon får jag i alla fall lira lite kula

vi möts på mitten

min mamma har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig. men justnu känner jag för det här så starkt att jag är nära på att göra´t. men med respekt för murrran lägger jag in ett "tror jag" efteråt. det är ju inte att svika det hon försökt pränta in i min hjärna lika mycket.

okej. till saken: jag ska aldrig (tror jag) (haha där kom det) bli en tjatig morsa. eller jag ska aldrig (tror jag) tjata om små totalt värdelösa saker som inte ens existerar i en farsas värld. nu säger jag faktiskt INTE att farsor e coolare. för de tror dom ju jämt. så det behöver dom absolut inte höra. men jag har bannemej aldrig lärt känna en morsa som inte tjatar. 8,5/10 gånger handlar det om totalt jätte väldigt onödiga saker. enligt min egna lilla hemma-statistik alltså. men hörrni farsor: fortfarande ingen cred åt er! jag har faktiskt min egna teori jag tänkte dra här en snabbis. det är ni som förstör. morsorna är egentligen inte så där jättetjatiga som de verkar. det är bara alla farsor som är sådär överdrivet avslappande så den vuxna feminina gestalten i familyn måste ta på sig allt jobb. klart som fan man blir tjatig om man måste jobba dubbelt. alltid är de underbemannade. de söta farsorna reagerar på detta eviga tjat genom att bli ännu mer passiva. 1+1 blir 2 och detta resulterar givetvis i att  morsan tjuter mera! detta är en ond cirkel. den kommer inte ta slut. om inte du, som farsa, agerar smart.

så farsor: börja tjata lite. det borde ju hjälpa.


då har man åstadkommit något för världen även idag. alltså jag brukar överträffa mig själv. men att jag var såhär smart.. jag borde fixa patent på denna idé va?

joppe

idag är det jättemycket vår.

jag hade räknat med att gå full dag fram till 3. men fick den störtsköna suprisen att vi inte hade någon religion idag. 12.30 är ju lite smått skönare. dubbeltimmen i natur skulle jag dock kunna byta ut mot den mest avancerade nivån i fransk grammatik, trots att jag inte förstår ett ord franska. så tråkigt och ointressant är det. vem som helst skulle kunna göra det där ämnet lite lite roligare. man skulle nästan kunna tro att du går in för att få ämnet naturkunskap till att ta priset världens tristaste ämnet. men det komiska är ju att du inte gör det. du behöver inte gå in för det. det är ju lite komiskt. första lektionen. sedan är det otroligt jätteirriterande. i onsdags hade vi hål i 2 timmar tills naturen, vår sista lektionen skulle börja. vi väntade på vår kära lärare i 30 min, men nej, vår kära lärare dök inte upp. idag frågade vi vart han hade hållit hus. OJDÅ han hade visst "totalt glömt bort det". jamen gud vi förstår dig "lätt hänt". är det okej att en lärare glömmer bort en lektion? "jag är ju bara en människa". det är inte ett dugg konstigt att svenska ungdomar halkar efter i utbildningsnivå jämfört med andra i-länder.

jobbjobb idag på coopan. har lite dåligt samvete för att jag missar träning igen. men vad gör man. har i alla fall nåt att se fram emot- onsdag och looptroopan. wiho hoppas ni uppfyller mina förväntningar. ser däremot absolut inte fram emot torsdag och beep-test och massa andra skit-test. finns inget värre. undra om jag verkligen kommer kunna ha kul på onsdag. blä för test.

sådeså

idaaaaaaaag är en bra dag!

jag somnade tidigt för att ta vara på denna dag. dessa planer sprack dock, då jag vaknade 13.00. jag har aldrig någonsin sovit 13 timmar förut. jag var helt snurrig när jag vaknade. men nu är jag piggelin. nu på engång ska jag ta tag i religionsarbetet, katolicismen. tur att det är intressant i alla fall. jag har alltid gillat religion. jag blev überlycklig då jag fick mvg på förra provet, så nu måste jag fortsätta hålla denna trend vid liv. om jag har tur kanske det gynnar sig på betygspappret.

jag och alex åker till tammefan till LONDON på LÖRDAG. sjukt snabbt har det gått och jag har inte hunnit kolla någonting om vart man ska shoppa eller så. men vi får väl skriva ut en snabbguide och läsa på planet annars, eftersom tiden är hyffsat knapp. det var igår jag på riktigt kom på att vi faktiskt åker och fick ett litet lyckorus. wiho shoppa loppan av oss i hope! vi åker lördag eftermiddag och kommer hem tisdag sent. religionsarbetet ska vara inne på tisdag, vilket betyder att jag måste lämna in det på fredag. och organisation och ledarskaps prov dagen efter. shittans. men det löser sig. har ju lärt mig tekniken av att plugga till 2.00, sova 3,5 timmar och upp och plugga igen. det gick ju rätt bra.

nej nu borde jag sätta igång. alltid svårt att just börja. finns ju tusen ställen att hitta fakta på och tar rätt lång tid, i alla fall för mig, att få en övergripande syn över all fakta. därför tänkte jag börja precis nu. som jag sagt några gånger......

kvällen ikväll ska jag dela med älliehoe, one three hill, jordgubbar, ben&jerry, mörkchoklad och pretty women. tror inte en kväll kan bli bättre!!

då kör vi

flippflappflopp

gårdagen var en flopp, men tanken var god! jag hade planerat kvällen som mycket lugn, behärskad och kort, då jag skulle infinna mig 9.00 på apalby redo för att lira lite boll. men marren blev plötsligt inställd och min planering med att sova tidigt lockade inte längre. jag drog en varda med mutti och lite pepp-talk hos sannemalm´s innan min tappra vater ställde upp med skjuts till linis. vi chillade lite och letade oss senare vidare till pluto och terrasöppningen. vi ska ju faktiskt ta studenten ihop, jag tyckte vi kunde behöva lite uppvärmning before the big day.

resten var ingen höjdare. men det var kul ändå! haha... men det är på riktigt dags för västerås att fixa en ny krog. katastrof som det är nujuhu. jajajaja nya tag på onsdag då lootroop väntar. flopparna lämnar jag hemmmmmmma


dagens fråga: finns det någon familj, förutom sannemalm´s, som   m a n g l ar    2008?

konversation mellan mig och mutti:
jag: mamma vet du, sannemalm´s dom manglar.
mamma: jaha....... då har dom.... gott om tid.... men... det är fint....

5 minuter senare.
jag: varför manglar inte vi då? (ett nytt försök i att få henne att erkänna "jag orkar inte").
mama: jaa... för det första kanske för att vi inte har en mangel? och sen finns det inte på världskartan att lägga ner tid på det... 

ytterligare 15 minuter senare
jag: men mamma, hur manglar man egentligen?
mama: men du vet ju verkligen ingenting!
jag: jojojo nu kom jag på! man piskar ju så hänger det på en stång?
mama: nej, det är att piska mattor........

haha äsch. jag prioriterar det som prioriteras för stunden (det där lät ju riktigt bra). det som är lite mer aktuellt, med andra ord! ha  ha ha. jag får verkligen mig själv att verka brat-blåst. men det är kul. jag vet ju att jag är smart. he he

min mamma är fan en lyxhustru!! en arbetande lyxhustru. nejdå hon krigar nog mer än de flesta morsor. chef för massa män, det kan ju inte vara det lättaste? hon är den grymmaste jag träffat iaf. haha, konstigt....  men nån gång, då ska jag tammetusan testa att sova på ett manglat lakan. looking forward, mycket interesting. kan man lämna in lakan för "mangling" hos nån tvättfirma förresten? undra om någon gör det.

(all respekt till sannemalm´s, dock! jag var ju tvungen o göra lite research med den nya faktan, hoppas jag att ni förstår:)

heddå

klockan är 12 och jag har inte läst ett kapitel än. men jag är precis lika lugn nu som tidigare. jag kämpar vidare. no mather what. i ur och skur.haha not. jag orkar absolut absolut inte och det här kan ju bara ta sig.


heddåå


ratatata

klockan är 8, jag har inte hunnit läsa igenom allt som kommer på provet imorgon, men jag känner mig rätt lugn ändå. det måste vara vädret. det har varit ljust till för typ 5 minuter sedan och det får hjärnan att tro att det är dag. då blir man lugn, för då har man gott om tid. tror man. plus att mörket alltid skrämmer mig.

nationella redovisningen är äntligen avklarad. att bocka av saker o ting är nog det bästa som finns i hela denna vida värld. nu är det bara att kriga med internationell ekonomi. jag har en lång natt att framför mig. och en tidig gryning. räknar med max 4 timmars sömn. provet är på vår första och enda lektion så efter det sticker jag hem och sover. jag har en plan. det känns bra. mindre bra känns det att missa träningen 2 dagar i rad. jag vet att dom inte gillar det. men fan.. inte mycket att göra! ser fram emot matchen på lördag mot triangeln i e-tuna. ser dock inte fram emot att gå upp halv 8 en lördag. jag som hade sett fram emot terrasöppningen imorgon! bläuuha. de som känner mig vet att jag hatar halvdana saker. supa och slåss eller sova gäller för mig. haha jag borde försöka ändra mig lite. men jag tror på ödet och ödet valde inte detta tillfälle för mig.

idag fick jag en nyhet som fortfarande gör mig lycklig, soffis vestling is back in action och ska med till ungern i sommar! först anna och nu soffan. det kan inte bli annat än g r y m t.

i förra inlägget skrev jag ju om anna larsson projektarbete, en hemsida för damfotbllen med bl a debatter. hon bad mig börja skriva något för att få igång en debatt. "visst" tänkte jag och skrev lite.pang pong poff hade jag 17 grabbar emot mig som ville utrota damfotbollen. det finns t o m en klubb på facebook som heter "utrota damfotbollen". på riktigt- ska man skratta eller gråta? jag grät först. sen skratta jag. så grymt omogna varelser det finns. jag hoppas för deras skull att de en dag växer upp. jag borde inta låta sånt här irritera mig. men jag är som jag är.......

förresten. grymt irriterande att vi går miste om en röd dag!!! de bytte ju ut någon dag (vilken nu igen?) mot 6 juni. sammanträffande att vi tar studenten 5 juni!!!! hundra procent att de gjorde detta med flit. ska fan dra till strasbourg o ta upp det här.


alex gillar currysås på vivaldi. ösch

jiha. jag orkar verkligen inte plugga.


idag tycker jag förresten att ni ska stödja anna larssons projektarbete och gå in och diskutera damfotboll här: http://anna.destruction.se/anna/ fan att inte jag kan länka sådär klatschigt förresten.

bättre bra bäst

jag vägrar släppa taget om denna helg. vägrar inse att den lider mot sitt slut. jag behöver en till helg mer än någonsin!

jag har lite ångest för att jag bara klarade av arbetet. jag måste bli effektivare. men jag har hunnit med en hel del grejor iaf. bland annat har jag sökt en kurs till högskolan, skickat ett engelskt mejl till vårt hotell i london (fast alex skrev det..) och kanske hittat en tänkbar modell till studentklänning. igår kom jag på att mutti fyller år imorgon också. fan nu har jag glömt hur mycket. hon är född 55. vad blir det? nej jag orkar verkligen inte. det kan jag räkna ut på religionen imorn istället. hursomhelst så kom jag på igår att jag inte vet vad jag ska ge. jag kom på 1 alternativ, men det sprack. bra planering lotta. jaja, det är ju en dag imorgon också.. kasnke får fundera ut present på religionen också.

en sak till. det här låter antagligen inte bra. men idag kom jag till insikt hur fult surabor snackar. och svinsura är dom också! hujjanemej. hoppas ingen surabo läser det här. så jag får en surabo efter mig. det vore ju lite jobbigt. och amanda: please lura mig inte att du är en surabo genom att skicka en kommentar. tack på förhand! haha ps jag saknar din blogg!


scotty doesnt know

och så var det redan lördag. jag gillar inte riktigt den där snabba övergången mellan fredag kväll och lördag morgon. på lördagen har man inte samma jag-har-hela-helgen-framför-mig-känsla. snarare lite fan-nu-måste-jag-sätta-igång-och-göra-något-nyttigt-innan-även-denna-helg-är-förbi-känsla.

denna helg ska jag spendera ganska mycket hemma. jag ska försöka att få ett arbete överstökat och en planera en redovisning är det tänkt. minst. sedan ska jag även hinna med att spela 2 matcher och passa morfar. det kommer nog gå bra. idag har vi marre i e-tuna mot hällbybrunn. det är så grymt skönt att lira mot lag som man inte vet någonting om innan. annars är det samma gamla vanliga lag i serien som man skulle kunna lira mot och blunda samtidigt. man vet vilka som kan åstadkomma något med en boll, vilka som kan springa och vilka de har till pojkvänner. nästan.


hallelujah

den här dagen har jag gillat. mest för att jag slutade klockan 11 och för att ett arbete är inlämnat och avklarat. tack vare att skoldagen slutade 11 hann jag dra en 2 timmars tupplur när jag kom hem också. sjukt underbart! ny människa, fit for fight igen. nu är det bara att kriga kriga några dar till med plugget. jag måstemåstemåstemåste.
men när fan ska vi hinna göra ekonomin i årsredovisningen bella? haha det är en gåta. det går inte att jobba på lektionerna i skolan med sådana där koncentrationsövningar. jajajaja det måste ordna sig. nu är jag mätt som en plätt efter en glassig chicken burger ala lorra så lika bra att sätta fart.


igår fick jag det gula fula häftet från skatteverket. "dags att deklarera". haha vilket skämt. jag vet ingenting sånt där vuxet shit. jag tror inte jag vill veta heller. jag har hört nåt om att vissa hyr nån specialist som deklarerar åt dem. är det så svårt alltså? jag vet inte om jag gillar att vuxenvärlden närmar sig med stormsteg. högskoleprov. deklarationssedel. skatteverket. tur att jag inte kan tvätta än i alla fall.


lökring

vi har så mycket nu så jag får lökringar bara vid tanken. men det är nog just det som är problemt. jag, med många många fler stressar upp oss så jävla lätt. efter skolan skulle jag stanna och plugga lite i kontoret. men jag kunde för allt i världen inte komma på vad jag skulle plugga. vi har väldigt mycket, men jag har rört ihop allt i en jävla guacemoleröra. det är inte speciellt smart. förvärrar ju bara alltihop. jag och calle pratade om vad vi egentligen har och kom på att det inte är så mycket ändå. eller det är i alla fall så sjukt onödigt att stressa upp sig! så från och med nu ska jag skita i att stressa och prioritera och planera. det är fan a och o. efter 18 år har jag kommit till insikt. det känns för jävla bra.

när den här veckan är slut har jag i alla 2 mindre arbeten att tänka på och efter nästa vecka är det nästan lugnt ett tag. det blir underbart. och snart är london här. sen är studenten här. sen är magaluf här. sen är ungern här. sjukt mycket att se fram emot!

idag lyssnade vi på en väldigt intressant debatt mellan MUF och SSU. jag blev smartare efter den. det kändes bra. jag kom på att jag borde bli en bra talare för att komma någonstans här i livet. jag och amanda pratade om att det är rätt sjukt hur människor är helt stensäkra på vilket parti de tillhör. man tycker ju olika om det mesta, men hur alla inom ett parti kan vara så överens om alla samhällsfrågor och allt vad de sysslar med är ju lite konstigt. visst, de finns de som inte är överens inom ett o samma parti. men oftast håller de ju ihop som far och son. det blir nästan som en sekt- att vi människor har ett sådant behov av att tillhöra en grupp och nästan manipulerade. för det är ju ganska givet att de som tillhör MUF inte kan hålla med om miljöpolitiken som SSU står för och tvärtom. det vore ju att vara en förrädare.

tisdag

jag sitter här med studentmössan på skallen och filosoferar på vad som händer egentligen.

idag hämtade jag ut studentmössan, ett vinglas, en tröja och lite annat tjaffs. det var soft! fast det snöar ute. som att gud bestraffar oss för något. skolan sviker också. man ser hur alla 3or håller på att gå in i väggen av allt plugg som vi köttas av. lärarna gör det här med flit. det vet jag. förutom harry då. haha.

damn vad jag vill köra sista slutspurten nu. är ju faktiskt en hel del betyg som hänger på mina prestationer de kommande veckorna! men min själ säger klart och tydligt stopp. hur gör man då? nedrans själv. det går i alla fall lite lättare att skriva ett arbete med studentmössan på märkte jag nu. jag hatar förövrigt sådana här perioder när alla går in i sitt plugg så mycket så man inte märker dem. im one of them.


och sen ska det ju bli jättemysigt att köra intervaller och lira fotboll ute på ringvallen idag i det vårsköna vädret. mitt jättepigga humör får mig verkligen att se livet på den ljusa sidan!!


en vanlig måndag

 jag har tänkt på en grej: hur fan gör man pasta?


jiha nu är det klart att det blir ungern i sommar! blir en grym upplevelse och jag längtar som aldrig förr! grym känsla att fotbollen är tillbaka på riktigt. ser tammefan fram emot nästa helgs matcher också. det var inte igår. denna känsla är så jävla oslagbar. MEN jag vill mer än svingärna ha med min finska pinne, sossla pajunen till ungern. inget skulle vara roligare. haha fan så kul vi skulle ha. haha fick mig ett skratt vid tanken på oss 2 flyga. menmen... ibland får man väl kanske inte alltid som man vill. damn.

idag blir det plugg och puls/intensiv med emmsi. hur nu det går.

palle

det känns som att jag blev blåst på gårdagen. skriva prov från 8.30-16.30, helt frivilligt också tog både på tid och krafter. sedan fyllde farsgubben år så då var det bara att infinna sig framför tårtorna resten av kvällen! grattis i efterskotttt förresten. justja klurreklutts farsa fyller ju samma dag, grattis på dig också!
snart kommer lina hit och vi ska vara duktiga och studera. sedan ska jag ner till ringvallen en snabbis för att spela 1 halvlek på våran match. sedan får jag lite brådis hem igen för att duscha o käka innan plikten och jobbet kallar. jag lever lite tight men det är soft! fast jag hade kunnat bjuda 500 för en extra ledig dag. määän så funkar det ju inte. imorgon 8.00 måste jag infinna mig i ett klassrum, för företagets skull. kommer vara död som en apa, det vet jag. men det gör inget.

jag håller på att leta studentklänning också. utan vidare resultat. eller jag önskar att jag hade letat massa, men efter 5 minuter somnar jag. det där är inte riktigt mitt område. känns som att jag måste hyra nån bög för att få ordning på det där! man tar ju bara studenten engång så lika bra att slå på stort. vad kostar tullen förresten om man köper en klänning från usa? det blir nog att sy upp en ändå.

/palle

killing

jag känner mig helt sönderpumpad. kom typ nyss hem från högskoleprovet. nu är det gjort. det är det positiva jag bär med mig. och en o annan erfarenhet rikare kanske också. men där stannar vi vid positivieteten. katastrof är ett passande förnamn. slick ett fint efternamn. jag trodde faktiskt inte att jag sög såhär mycket. innan sa jag till mama "jag är nöjd om jag får 0,5." hon skrattade. eftersom hon gick 1,6 första gången. "jag hade lite tur". fan vad arg jag blir sådana där människor, som mamma, som är så jävla smarta!! hon skrattade åt 0,5. såhär i efterhand skulle jag bli nöjd med 0,2. eller nej det skulle jag ju såklart inte. men jag förväntar mig inget annat. jag har så många luckor i mina register bak i hjärnan att jag inte vet vart jag ska börja.......


jajajajajajajaja. det var en fin tanke att försöka i alla fall lorra!

igår skulle företaget prata i radion, 2 tjejer på kopplarlunden frågade oss och varför inte. jag ville absolut inte prata, men jag ville absolut bära med mig erfarenheten ifrån att ha snackat i radio. jag blir mer o mer lik min kära mamma. det finns inget jag kan göra. det är redan kört. hon blev såklart jättestolt iaf. kul för na!!!!!!!! ha ha
jag och issa snackade iaf och hahaha det var sjukt. vi försökte undvika ett visst samtalsämne, men det gick tillslut inte. jag undrar om det märktes av andra? haha men det va fan kul! "klässbol" hahaha. lilla kenta lär ju bli hyper när vi skicka det till honom.......

chori chori

slapp slapp slapp seg-dag. skönt att sova. men lite ångest får jag att vara såhär oaktiv. jag är inte van. jag mår inte bra av det. imorgon måste jag aktivera mig igen. imorgon.

jag mår lite sisådär. jag har känt efter lite för mycket kanske. men det gör inget, för imorn börjar jag igen. jag får dock dåligt samvete för ett och annat. att jag aldrig lär mig. det kanske hör till mig. att jag ska vara såhär resten av livet. eller så blir jag bättre imorgon. vad vet jag. vet du?

jag tänkte utnyttja dagen till plugg. men jag har gjort allt annat. fast det är ju inte försent än. jag har iaf ringt högskolan o pratat med någon brud där. behövde lite help. lite lite klarare blev det i alla fall. det lutar åt en tyskakurs till hösten mer och mer. jo, jag vet, jag kommer ångra mig när jag väl sitter där och pluggar. men det kryper i kroppen vid tanken på att jag borde lära mig mer saker nu på engång. jag kommer ju ändå jobba samtidigt. sen får vi se hur det går. i värsta fall måste man ju kunna hoppa av? det visar sig. undra om det är massa smartskaft ala 40-bastare som hänger där. eller om dom är lite mer som jag. det visar sig också. på lördag väntar högskoleprovet och när jag anmälde mig lovade jag mig själv att träna till det. damn jag är så utsliten efter allt tränande. eller inte. jag vet nada om det där provet... vet bara att jag kommer känna dig totalt efterbliven. jag kan ju inte sånt där. det är liksom det provet min smartaste brorsa gjorde för jättemånga år sen och lyckades jättebra på. vi konkurrerar ju snart. jag är inte redo. när ska jag bli smart egentligen?

ikväll blir det fotbollsmöte och sedan direkt sigurdsgatan 25 och välgörenhetskonsert. det ska bli riktigt nice faktiskt! jag hoppas det kommer massa folk, det vore svinkul. de som stannar hemma o kolla på champions league kan ju ta sig....


SIGURDSGATAN IMORGON, VÄSTERÅS!

det känns lite som att våren börjar komma. men ingen idé att hoppas på för mycket! eller så kan man ju tänka positivt och inte på morgondagen.

idag tackar jag harry på carlforsska som gav oss en fri eftermiddag. du är fasen grym. jag lovar. visst, han har svårt att säga nej och är lite för snäll när det gäller både betyg och så. men äntligen får vi skriva! jag njuter i fulla drag, har saknat det sedan agneta myhrs tid i ettan. hon var också guld värd. men sen kom en annan kvinna och tog bort min motivation till svenska till 100%. harry tog upp den igen. jag har lärt mig mer av dig på någon måndag än jag gjorde på hela tvåan. tack somfan!

nu borde jag ta mig i kragen och ta tillvara på dessa 3 timmar innan jag börjar jobba.. det blir rätt soft att jobba ändå. jag jobbar med kimpen igen och det är alltid nice, plus att vi har möte 17-19. jiha 2 timmar mindre i kassan är sköners.


FÖRRESTEN!
KOM TILL SIGURDSGATAN IMORGON. VÄLGÖRENHETSKONSERT. DEN KOMMER BLI GRYM TROR JAG.
20-01. 50 KR I INTRÄDE- GÅR OAVKORTAT TILL BARNCANCERFONDEN.
BE THERE. OR DIE. PUSS


RSS 2.0