so much better without you

Ganska skön dag! Gick upp så tidigt som klockan åtta och övningskörde med vater. Joggade vidare till jöbbet och jöbbade elva-nitton. Skönt att Kimpa Nackskada var där, lite skönare än de flesta dönickar, ni vet. Dock blev vi myyyycket ilskna vid ett tillfälle. Kimpa blev till och med ursinnig, så till den grad att hon blev högröd i ansiktet. Detta orsakat av två speciella damer. En dag ska jag fanimej ta fast er. Vägrar vara rädd!!! Synd dock att ett sådant fasttagande kanske max skulle ge, jadu en liten knäckemacka på polishuset? Bakum bom och lås vill jag er. Jag har en plan inför nästa gång ni slår till. Sådant här går mig inte förbi mig obehindrat.

Ni vet sånna där tävlingar som pågår i alla butiker? "Varför är just kexchoklad så gott? Motivera med max 20 ord, om varför just du ska vinna en uppblåsbar fågelskrämma". Precis en sån. Jag fick äran att välja en vinnare till en grill. Sjukt snygg var den. Värde 1200 kronor. Gissa hur många bidrag? Fyra ynka. Jag hittade snabbt min favorit -"charmör- favorithumör", nåt.. haha så jag ringde upp denna kvinna. Något överraskad, men mycket glad. Jag blev också glad! Roligaste jobbet måste ju vara att få ringa runt och få göra folk glada? Ska söka mig efter ett sådant.

Nu till det sjuka. Senare under dagen hittade jag en sån där första vinst på chokladhjulet fast med sportlunch. Tydligen också en tävling vi haft. Blev nyfiken på motiveringen så började läsa. Och tror ni då inte fan att samma människa vunnit den också?! Arg blev jag. Har du inget jobb människa? Hehe, mest avundsjuk. Ska börja vara med i varje tävling jag får tag på. Ska bli nya Kicki björn och vinna allt. Få komma med i tidnigen och inte berätta om mina hemliga knep.

Nej. Jag tar nog hellre ett körkort. Lite ångest att jag inte såg chokladen tidigare. Roligare att få göra två människor glada. Men, grattis kära du. Granne och allt.

Smak av havre

Hohohohoho

I´m dead. Jobbade 5-11 som vanligt imorse, men istället för att åka hem och sova i några timmar gjorde jag och Kim (som också jobbade cppasset) tacos hos mig. Sehr gott. Tacos är fan alltid gott. Alla gillar det. Finns i tusen former. Går alltid att variera sig om man tröttnat på en. Starkt som svagt, kött vad gottdetär! När började man äta det egentligen? Inte direkt nåt man är uppväxt med? Nej? Synd att det inte var en själv som kom på den briljanta "idén"!

Gick en mördarprommis runt Blåsbo och halva stan med Hanna efter maten. Lika trevligt som alltid! Dock lite sorgligare än vanligt. Hon lämnar Sverige för staterna om en vecka. Hon blir borta ett år. Ett helt år! Det är så sjukt lång tid. Fast ändå inte. Jag var borta i ett halvår och det känns som ingenting nu? Aja. Hinner hända mycket i alla fall, om man vill! För mig kommer det bli ett händelserikt år i alla fall... åh jag längtar efter så mycket. Känns som att det är det här jag väntat på i hela mitt liv. Nu är det på riktigt. Eller, ja, snart.

Känner för att titta på en tysk cpfilm, så ska nog glida iväg och hyra en med Klara vid min sida.

Adios! (Hahahaha tänker på dig Joanna&Magluf, kommer aldrig sluta skratta åt det)

Hurricane

Om torsdagen gick i bitterfittans tecken så gick fredagen i ironins tecken. Öppnade Coopanova 7.00, så gick upp med tuppen. Hade samma jävla låt i skallen på repeat från uppgång till att jag anlände til röda torget. Gissa vilken? Alla heter Glenn i Göteborg. Nej, jag skojar inte.... kändes som någon drev med mig. Dagen fortsatte ganska komiskt med några knäppa kunder och några coopkompanjer som fick mig att dra fram ett skratt. Fick speciellt ett skratt då jag läste i Aftonbladet att Johnny Depp är 46 år! Helt sjukt. Jag tänker inte ens säga hur gammal jag trodde att han var... eller jaja jag vill ge er ett skratt också...... runt hälften + några år. Så typiskt mig att verkligen ha en lucka i registret bara. Jag vet inte vad jag gör för fel.

Helgen i övrigt var inte den bästa ever. Fredagen var en besvikelse, typ. Förutom Friskispasset med Alex, Klara och mutti! Är ganska så väldigt bored av dessa intriger. Same shit every time. Och nu skulle vissa säga att jag inte ger saker chansen. Men jag tappar verkligen totalt lusten. Då är det svårt. Jag vill bara ta med mina vänner till en plats och börja om. Ingen får ta med sig något förflutet eller jobbigt. Alla börjar om och vi bor i en sjukt stor stad där man knappt träffar på samma människa två gånger (oavsiktligt), om inte ödet får bestämma då!

Drömma går ju. Jag som tänkte sova vid 8-slaget idag. Får bli 9 istället. Med blött hår. Way out west bokat nu. Läääääääängtar. Puss.

fuck forever

ÅH JAG ÄR SÅ ARG!

började direkt när jag slog upp ögonen. kände bara ilska, ånger och allmän bitterhet mot allt i hela världen. utan undantag. körde till rolands bilskola och betalade en avgift för en kurs. var svinarg på pappa för att han bara inte kunde svara lika bra på mina frågor som min körskolelärare. arg på att han inte bara kan lära mig köra!!! är det fortfarande.

tvingade mig själv att springa med sossla. det gick väl bra, men inte blev jag speciellt mycket gladare eller ens aningen mer positiv av det. åkte och jobbade. svinsegt. alla kunder var jättedryga. t o m de som bara köpte cigaretter. ville skjuta alternativt slå någon.

vad har gjort mig såhär ilsk?! jag somnade rätt glad igår, har jag fö mig. får lust att börja i diskus och få skrika svinhögt vid varje kast. skita i diskusjävlen bara skrika tills lungorna domnar bort. jävla ernst är på tv. gör mig ännu argare. mamma tycker han är "charmig". det gör bara fjollmorsor. kock, byggare bob, modell, vem tror han att han är? har ni sett bygg max reklam förresten? den gör mig irriterad. så sjukt ointressant och ogenomtänkt. måns zelmerlöw gör reklam för sommarkrysset. en farmorsdrömpojke med ett farmorsdrömleende. en farmorsdröm som väljer marie serneholt? katastrof. tänk om alla farmödrar.

det enda positiva är att det är skönt att hata dig.

jag är en DHB:are

Jag drömde att Susanna drack Cola Zero. I samband med det sa hon "ja, vi brukar alltid dricka det hemma till maten. Jag gillar..." -mättnadskänslan, sa vi båda i kör. Fyfan vad fult. Mättnadskänslan?! Haha.

Igår jobbade jag 6-16 och 18-20.15 Jag gör ju allt, allt för Coopan. Idag är jag lite mör, dels träningsvärk (jag har äntligen börjat träna, känns bra) dels för att jag igår lärde mig att frukten är jävligt tung. Ser upp till tysken som gör det varje dag. Sen kollade jag på Beck med mors, somnade dock sista tio så hon fick berätta slutet. A l l t i d. Precis som att man blir kissnödig när man kommer hem? Man slappnar av när slutet närmar sig? Eller ja, jag gör det.. hehe.

Annars snurrar tankebanorna kring flygresor, hotell, hostel, bungy jump, valsafaris osv. Det händer mycket i resväg just nu. Dels Tyskland och Göteborg i augusti. Måste bara boka wow-biljetter sen är dessa klara. Fyfan vad jag ser fram emot att äta Crowns frulle (som Kim skryter så om) i Götet och att bara få prata tyska, skratta åt min tyska (och tyskarna!!) och dra en öl vid Rehn i Deutschland. Inte för att jag gillar det så värst, men det hör ju till. Lärde mig nästan gilla det i Österreich, men det lär ju vara som bortblåst nu. Eller måste man underhålla en sån grej? Höstresan kommer bli klar idag, förhoppningsvis. Väntar på mejl från Kilroy. Hur mycket som helst som ska göras. Vi är redan trötta på varandra, haha nejdå, det är vi för sköna för. Men tråkigt att fixa allt med försäkring, boka boende där borta redan nu osv. Blir nog bra till slut i alla fall. Vi ska gå en 5-dagars surfkurs! Fatta coooolt!!! Från Byron Bay till Sydney finns det en som verkar mycket soft. Den sträckan skulle vi nog ändå bara sträck-bussat, så det passar suuuper.

Sen har jag och mamma precis bokat en resa i oktober. Men den har jag inte tid att fokusera på förrän efter augusti. Meningen var att den skulle klämmas in mellan Göteborg och Düsseldorf, trots att jag bara har två veckors semester. Hade blitt tight!

Se inte Harry Potters nya. Spänn munnen och slå dig själv med handflatorna mot kinderna istället. Skitsoft ljud!!

Ett första nyår att se fram emot, pirrrrr


CREME DE LA CREME

Nyår i Sydney kan det va nåt kanske?
Jadå!
Nyår i Väss kanske? Kan ju bli mysigt?
Nein!

hörrödu babe

Triiiiiiist. Slut på ledighet. Två veckor har gått..snabbt. Peace&love har varit bäzta. Igår var jag på tv-inspelning hos SVT också, haha lilla mormor Ulla-britt var med i "Vem vet mest". Så Rickard Olsson har tagit på MIN mormor, OMGOMGOMG. Han var lika klämkäck som han utger sig för att vara. Skönt att inte mormor behövde bli besviken. Haha han fjäskade SOMFAN för lilla mormor. Tror att det var för att han försökte få in en fot hos hennes barnbarn.

En sak till om Stockholm, ÄT räksallad i kaknästornet. GÖRE bara.

vi är så jävla sköna

En helt vanligt söndag. Telefonen ringer 07.25. Tänker att det bara kan vara någon på jobbet som lever vid den tidpunkten. Mycket riktigt. "Vi har problem med sjukdomar".
Jag: -Men jag har ju semester.....
K: -OJ, det ser jag nu. Hehe. Hejdå!
Jag: -HEJDÅ.

Men det gjorde inget. jag är rätt bra på att somna om. Vid 13-tiden hade jag, K och A bokat möte inför höstens resa. Väldigt mycket som ska planeras, tydligen. Jag vill bara åka idag. Jag gick istället in på Ryanairs hemsida och fann mucho bra biljetter till fina priser till Deutschland i augusti. Sjukt taggad för DÜSSELDORF nu!! Australien/Asien/Nya Zeeland i höst kan ta sig. Hehe Düsseldorf here we come. Världens längsta bar, ojoj. 300 barer/diskotek. Mamma&pappa rekommenderade det varmt också med bra shopping och soft gamla stan. Haha, typiskt oss. Samlas för att fixa vår höstresa. ALLTID kommer nåt i vägen. Denna gång Düsseldorf. Bokat och klart. Jag är glad.

jnanansnmsmsk

Myyycket lyckat kalas igår! Åtta av de gamla godingarna, plus martin då. Hehe. SKÖNT att det inte är sol idag! Och bli inte arga på mig nu. Man behöver ju vila lite. Min semestervecka går mot sitt slut. Fast jag börjar inte förrän på onsdag kom jag på nu. Denna vecka har inte riktigt varit som jag hade tänkt mig. Jag fick ett glädjerus och tog ut den här veckan, fick för mig att det skulle bli en "drömsemester". Man behöver ju inte överdriva, men well.. den har funkat. Har kommit på vilken icke-ensamvarg jag är dock. Bra att veta. Det är jättetråkigt att umgås med sig själv. Imorgon kommer mutter und vater hem, lite skönt faktiskt. Det är ju mycket man ska tänka på när man är ansvarig för ett hem..hehe. De har glidit runt i Tyskland, Italien och Barca. Mest avundsjuk på Tyskland. Haha, nej, jag är inte galen. Men Düsseldorf verkar soft.

VILKET VÄRDELÖST INLÄGG. Borde gå och sova. Blev väck av mamma imorse 9:50 med ett mms. En bild på en affär "Happy pills".
Jag: Vadå, jag fattar inte? Jag sover lite.
Mama: En lösgodisaffär heter så. Roligt namn. Sov vidare. Kram.

Ni som vet, ni vet, that´s my mum.

regngud, min vän, kom då

Vad hände med regnet? Ingen blev lyckligare än jag när det imorse var regndroppar som föll utanför mitt fönster! Men nu är det plötsligt sol igen, jävla jävla sol. Idag har jag inte tid med den. Helt klibbig. Så. Mysigt. Hoppas på lite fult väder på heltid i helgen. Min bränna är inte att leka med, kommer väl få cancer när jag är 35 eller dylikt om jag inte börjar lära mig hantera solstrålar snart.

Det var jättenära att jag och Klara skulle dragit en tripp till Götet i helgen, det hade verkligen varit soft. Sista helgen på min semester, som kunde blivit mer än bra. Vi föll verkligen på målsnöret. En liten ful nyckel, ibland gör man verkligen problem större än vad de är. Lite surt faktiskt.

Eftersom vi är bra på att improvisera kör vi marängsvisskalas hos moi tonight, alla som läser detta får komma. Jag vet ju att inga tråkiga typer läser min blogg. Hehe. Snart ska jag och Klirra åka och ínförskaffa allt som kan tänkas behövas och sen ska vi möta upp Alex på stan för att (äntligen) försöka boka/pratar med någon/få tips om vår resa. Den kommer bli av i oktober-november och jag kan kan bara be att jag fortfarande överlevt mig själv tills dess. Och för att klargöra handlar det inte om något "jag orkar inte med Västerås blabla", utan istället att jag inte klarar mig själv här, typ. Men jag satt på ams.se häromdagen och hittade fler jobb jag inte skulle ha tvekat över att söka om inte denna resa var i vägen. Faaaaast jag längtar sjuuuuuuuuukt mycket efter vår resa. Åh, vad roligt vi kommer ha, vad mycket vi kommer uppleva tillsammans!

Sommer

Åh, det här dagen (framförallt kvällen) har varit så fin. Började med en smsväckning vid 10.15-snåret. Bra att inte sova längre. Drog en morgonprommis med music och kände mig på riktigt jag-har-semester-chill-humör. Kom hem och såg tre bomnedslag jag skjutit upp sedan i lördags. Tvätt (en masking med städerskans trasor.. hehe), disk (trycka på maskinen..och lite till) OCH packa upp min väska från peacan. Det sistnämnda var säskilt uppskjutet, var typ rädd att djur och grejer skulle hoppa ur. Eller ett barn, tänkte faktiskt tanken. Haha största anledningen till att jag packade upp, tänk så skulle jag orsakat ett barns död liksom.. bara för att jag inte orkar packa upp väskfan. Till saken: jag tog tag i alla jobbiga sysslor!!! Inte direkt, såklart. Men i mitt egna tempo. I like it that way.

Fyfan vad det känns bra. När mama&papa kommer hem ska det fanimej vara rent.. hehe tur att det storstädas på fredag.
Vid 2-tiden åkte jag till lillåudden med Alexandra och solade, fast det var mest molnigt och hon var jättearg. Min sallad var god i alla fall!

Nu ikväll åkte jag ner till kajen för att för första gången sen studenten (känns det som) träffa Sarah Högback. Hon som alltid alltid alltid skiner som om hon vunnit på lotto varje sekund. Joumana, Sarah Anke och Alex joinade också. Drog en good sallad och en islatte med mjukglass på det! Sarah bor precis där så vi gick sen till hennes nya lya, jevligt fin och.. allmänt perfekt. Fan. Jag vill också. jag vill så mycket!!! Nu ska jag kolla lite utbildningar. Nu ska jag börja ta tag i viktiga bitar lite mer, när jag fått inspiration.

Jag älskar semesteeeeeeeeer SOMMARLOV!



Vill dit nu. Vår villa på Haiti.

RSS 2.0