emma slemma 19 runda

hallåe!

jag tror denna dag är rätt bra, fast inget speciellt händer. den känslan är soft, även fast inget speciellt står på schemat liksom! inte ofta den inträffar för lotta sandahl faktiskt! men jag hade tänkt att skärpa mig på den fronten, bli liiiite positivare, liiiite mindre negativ. jag tror fullt ut att det går om man vill, men det kan bli svårt. jag har dock mina medel som redan verkar funka. haha jag tänker på massa saker som kunde gjort mitt liv här i vässis mycket mycket sämre. då blir jag lite positiv faktiskt! haha alex tycker jag är cp nu, men det gör inget....

idag har jag kört friskis på hannis. det var nice! igår kollade vi på allting flyter (eller nåt?), svensk film av måns herngren. får kanske 6 av 10 då. det var mest nice att prata med henne efter  nio jävla månader. nu väntar jag på att anjaleinen ska komma in på skype så vi kan dra ett snack. behövs verkligen, alltför länge sen! kommer alltid ha ett speciellt band till den där människan, allt vi gick igenom i österreich... bara vi två som vet precis hur det var. vi var där längst, vi delade rum, vi delade allt. vi delade något som inte går att förklara helt, det måste upplevas. därför är det tur somfan att jag har dig min vän. fastän du befinner dig på andra sidan jordklotet, i israel, för stunden- kommer du till london kommer jag till dig!

grattis världens bästa emma ocklind! 19 feta. bra gjort. grym människa. ppuss!


puss

Fan vad jag ska växla humör! Från happyhappy-livet-leker till deppdepp-gräva-grop-hoppa-ner-komma-upp-om-3-år. Och inom loppet av en vecka också. De som inte blev humörsvängande människor borde vara sjukt tacksamma. Tror jag. Just nu är jag allmänt uttråkad på vardagen. Den dödar mig långsamt. Det kryper i kroppen, hoppar i skallen osv. Tyckte precis jag hade vant mig vid allt som hör mitt Vässisliv till efter fem månder i Österreich, men så kom denna svacka igeeen. Samma som jag hade innan jag åkte. Jag ser inget slut, ingen början?

Nåväääl, sen sist har jag väl inte alltför mycket hänt. Jag har jobbat, lirat lite fussball och haft lite besök från joelmannen. Den jeveln kanske glider till Charmonix och jobbar. Jag vill också åka och jobba utomlands igen. Det var en soft känsla den jag hade innan jag drog till alperna, liiiiite spänning i alla fall. Jag känner för att ta med mig en soft människa till en soft stad, söka jobb och bara se vart allt leder. Men är det så smart när man ska spara till en lång resa?

ikväll blir det i alla fall hem till Joanna, med några favoriter och lite vin skulle jag tro. Är  inte alls taggad för någon krog, även fast jag inte ens varit ute sen jag kom hem. Känns allmänt ovärt att ens försöka här hemma. Fast nej, nu ska jag inte vara negativ och allmänt deppig, har man bra folk runt om sig blir fanimej allt kul.

Så det kör vi på ikväll råååå!

Det vore nice

Eeeeeeeeh glädjeruset håller fanimej i sig!

Idag har jag försökt lära mig spelet coopan, med en viss framgång, och tränat fussball. Det gick t o m bättre än väntat, all bollkänsla är inte helt bortblåst. Wei. Saknade dock alla gamla fotbollsnissar.. som spelade under VIK F-89 tiden (oslagbara tiden) och vissa som hunnit sluta sen jag åkte till Österrike. Typ Hultan. Fyfan vilken saknad själ. Glömmer dig aldrig. Fast du är ju inte död direkt! Se till att kirra ledar-friskis-testet så ska jag fasen vara din trognaste kund(?). Eeeh, jag sen fick jag igenom min drömsemester idag. Sjukt jävla lycklig för det. Först blir det Peacan och sedan en veckas chill ensam hemmaaaa. Vila på riktigt. Minns inte när jag gjorde det sist? Och sist en dag till Stockholm för att stötta kära mormor Ulla-Britt Persson då hon ska ställa upp i "Vem vet mest". Haha, det kan bli kul.

Blä. Orkar inte jobba 8.45-17 imorn. Orkar ännu mindre jobba 8.45-14 och 17-22 på lördag. Men. Vi gör allt. Allt för Norge.

Hila i Götzens. Jag tänker fan på dig! Hur klarar du dig utan oss? Du låter väl dem inte köra över dig? Nej, det skulle du aldrig göra ju. Haha, skönare tant får man leta efter. Ska kirra en bild mycket snart.

BJÄLLERKLANG

YEEEEEEEY!

Jag fick ett soft lyckorus precis! Tack vare följande:

 • Jag åt nyss schweinegod fläskfilé med fars. Det är våran grej.
 • Jag ligger i min säng med min snygga dator och lyssnar på bra musik.
 • Jag ska träna fotboll igen efter sex månaders uppehåll denna vecka. Oavsett hur det går har jag sett fram emot grönt gräs och en rund boll framför mig.
 • Vi ska boka peace&love snart. Kommer bli FETT!
 • Snart kommer två sjukt bra människor vid namn Alexandra och Klara hem till mig, vi ska kolla in världskartan och bestämma vart vi ska åka i höst. Den resan jobbar och lever jag för nu. Vet att den kommer slå allt.
 • Jag slipper gå upp 5:40 varje dag och göra frukost på ett hotell.
 • Jag slipper dammsuga varje dag.
 • Jag är bättre än någonsin på det här med bilkörning. Fast jag inte kommit ut på E18 ännu. Fast jag glömde stanna för ett stopptecken idag. Sånt kommer ju?
 • Igår fick jag hem ett paket. En plattång som Anja skickat från Israel, importerad from the US. Sjukt snygg. Sjukt bra. Anjaleinen är bäst.
 • Hanna Jansson kommer snart hem!!! Idag?? Helt sjukt, när sågs vi sist? 9 månader? Åh, skönt att man får bo nära dig hela sommaren innan du åker tillbaka till Florida. Fan vad vi ska rocka i sommar?! GIVET! Kolla på Sune och shit!! Som på den gamla goda tiden, haha sunes jul varje dag efter skolan i två år! Med hönekaka och kalles kaviar! HAHA, underbart.
 • Amanda Nystedt kommer också hem, woho ta en vinare en sommarkväll lär vi ju göra? På Bellas balkong? Och diskutera hur vi ska gå vidare med Memento UF? Åka upp till Kenneth i Klässbol?

LYCKA!


Så gör vi

Åh. Jag vill så gärna ha en fin blogg! Kör igenom min dagliga tur med bloggar och inser att precis alla har finare blogg än mig. Kanske för att jag inte ägnat en sekund åt att ens försöka ändra den? Kanske skulle jag skriva mycket oftare med lite soft design. Klart jag skulle. Fantasin skulle flöda. Känner det på mig. Skönt, då vet jag varför min blogg är som den är.
Utrett och klart. Men trots denna enorma vilja att ha en fin blogg finns det just nu inte på min världskarta att fixa det. Lära mig, göra några tappra försök, göra om. Nej, mitt tålamod dog redan innan tanken slog mig. I mitt nästa liv ska jag ta tag i alla sådana här små saker jag vill få igenom. Det lovar jag här och nu.

gårdagen finns fortfarande

Walla,
igår fick jag äntlich grilla majs! Det var på tiden, gottttttttt!  Ví var hemma hos Joanna. Det var Klurris, Jompa, Sarah Anke, Susi och Pimpen. Riktigt toppat lag. Vi grillade som sagt och sedan körde vi lite buzz och sing star. Jag förlorade alltid. Sov lite. Några åkte senare vidare till Bill&Bob. Några åkte hem och sov. Jag var en av de sistnämnda. Det var nog det bästa beslutet på länge. Skööööööööönt.

Eh, det är något som fattas. Kan inte sätta fingret på vad. Måste ta reda på det, innan jag går ut och in på mig själv. Jag blir deprimerad av en sak. Det finns för lite nya människor i Västerås att lära känna? Jag gillade tanken i Österreich att nästan alla människor jag mötte på gatorna mötte jag för första gången. Den känslan kan jag inte hämta här.

Well, jobb idag och imorgon 17-22. Likaså nästa helg. Cash. Behövs. Jag vill träna också, men jag har inga linser. Råkade såklart ta sönder min sista bara för att jag sa till mig själv "denna får du absolut inte ta sönder". Haha, men vad gör man?


RSS 2.0