happy new year

nyårsafton imorgon. försöker hålla förväntningarna nere. men det är ju rätt svårt. allt som bara inträffar engång om året är ju speciellt. eller där ljög jag. men ni förstår my point. nyår är speciellt. viktigast enligt mitt tycke är iaf att man träffar sina nära och/eller kära (:) och får en bra start på det nya året. vissa har panic at the disco med att finna partaj, skumpa och grabbs. vafan allt sånt där gör man ju annars. har ni aldrig funderat över varför alla nyårsaftonar blivit så totalt jävla misslyckade? (iaf de senaste 5) jo, för att man drar fram och tillbaka i västerås för att hitta nåt perfekt som bara går att hitta med sina bästa grabbar! 

i år blir det fördrink, middag osv hos moi. det kan bli nice. lite jobbigt att diska. men det gör inget.
jag gillar inte att jag börjar 06.45 imorgon. varför är inte nyårsafton en röd dag? jag blir så ledsen.

en bock för det och en bock för julen

uppe i ottan och städade idag. två s k inredningsexperter skulle komma hem till oss och ge lite tips och råd.. haha typiskt mutti. hon var ganska så lyrisk och nöjd när de lämnat. då är jag nöjd.

provade ut brills på stan innan jag o emmsi drog en friskis. grymt tråkigt pass. seeeedan storhandlade vi inför nyår.. det var ruligt och ansvarsfullt av oss tycker jag allt. nu har jag hunnit sola också. luktar sådär jättegott man bara kan göra när man solat. mmmmmmmumma på mackan, vill jag lova!

skulle lämna tillbaka en film 4 månader försent idag. det jobbiga va att det var i emmas namn och det var jag som hade glömt lämna den... hade dragit ut på det ett tag.. kunde ju tänka mig vad som väntade. jag lämnade tillbaka fodralet i rättan tid.. men råkade hitta filmen för nån vecka sedan. idag tog jag mig kragen och sa som det va (eller en halv-sanningsversion iaf). han kunde inte hitta att den saknades någonstans. otur. så jag fick.. behålla den på något konstigt vänster? den är dock sämst. lite synd. slipper iaf oroa mig för att lilla emma har en växlanade skuld nu. alltid nåt.

en annan dag

mest en sjukling just nu. känner mig som en grining gammal hagga, fast lite mer positivt vinklat. måste kasnke rycka upp mig snart. vill inte.

jag tänkte på en sak. nu är det sjukt långt till nästa julafton. jag börjar räkna ned idag.


vinterprommis med morsan nu....... dagens goda gärning 1. sedan under dagen har jag som mål att skriva en labbrapport. det där lät bra. klarar jag det sistnämnda kanske jag dör av att ha överträffat mig själv.

klockan är nu 17:55. inga labbrapporter till synes. en kluring; jag skrev "under dagen"- men när tar dagen slut? för att vara på sen säkra sidan ändrar jag till under dygnet. det är okej.

klockan är nu 21:31. jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska följa "jag har ju 2,5 timmar på mig" eller "det är en dag imorgon också".

klockan är nu 23:11. jag gjorde det. jag skrev labbrapporten. och började på en till. pallar inte göra klart den. men det gör inget. inte måttligt stolt jag är över mig själv just nu. som en befrielse i alla måsten-göran jag har framför mig. det jag inte fattar är varför jag började med det oviktigaste. äsch. jag är stolt. som sagt. medan bruddsen rockar loss på plurre är jag en sjukling som sitter och skriver labbrapporter. linslös är jag ju också. ska jag ändå härdas kan jag lika bra göra´t ordentligt. då kanske jag känner att jag förtjänar en medvind. om det skulle komma en sådan alltså. man vet ju aldrig.

tack och godnatt.

/L

dan före dopparedan

är det bara jag som inte känner lukten av julen? skymtar den inte ens trots att jag spanat flera mil. fanrå.
jag begär inte en jul som den var när man var bara barnet. men jag har verkligen fö mig att det va lite mer jul på riktigt  t o m förra året? 

fan nu ropar la familia. dags för rond 3 på bingolotto.. blir så jävla lack om jag inte vinner nu alltså. då lägger jag ner.

nej. det blev inget. jävla fan. inget går ju min väg. om jag var gud exakt precis nu skulle jag sätta att gottgöra mig som högsta prio. jag har ju faktiskt haft min otursdag i en vecka nu. jag begär inte så mycket. bara en vänster lins? haha. typiskt mig. mitt sista par av linser, jag har inte så bra koll, en planerare skulle se till att inte hamna i endast-ett-par-kvar-situationen. but i did. och 1 par är ju alltid 1 par. jag sa högt "ta nu inte sönder den här för allt i världen". but i did. med nageln. fan också. precis innan jul. då dröjer det typ 2 extra veckor innan jag får dem. jiha. jag suger.

fortsätter snart. morsis tryter.

you make me feeel so good

lovet har infirats riktigt ordentligt, minst sagt. de senaste 3 dygnen har jag spenderat fler timmar på pluto än i mitt egna hem. så kan det gå.

jag är så svag. skulle först ut endast torsdag. sedan blev det visst onsdag också. och efter 1 seks övertalning likaså fredag. "du är lika hård som ett löskokt ägg lotta, du och alex" muttis fina formluering av mig och ällie. men det gör inget.

torsdagen med looptroop var nog bäst iaf.

och ni: era norska jävlar. jag hoppas ni får möta det enda ödet som ni förtjänar.

inget gör någonting, för vad gör det?

det finns inget bättre än det här. eller jo, men helt klart topp 10. sova ut. inte göra ett jota. inga måsten. det är jävligt nice. första dagen.. sedan måste jag börja aktivera mig lite. har lite svårt för den här stillheten- i längden.

jobb 17-22.15, sedan rusch hem och rusch ner till staden där det tydligen vankades utgång. alla förberedda och maxade till max. alla utom jag. men gör inget.

upp i gryningen imorn, tåg till huvudstaden och julhandel med pimpen. ska bli soft. sedan rusch hem och rusch till träningen. blir väl en o annan rusch i spåret- om vi har tur. för att variera lite sedan- rusch hem och rusch ner till staden. utgång igen. men det är då det gäller på riktigt. planerna justnu är först plurre och looptroop och sedan fools gold(?). det sistnämnda för att kimpen tydligen tyckte att det va sjukligt roligt förra gången. måste ju tro henne. men jag gillar inte att planera på ett lov, så det blir som det blir.det här var ganska värdelöst. men det gör inget.


SCOTTY DOESN´T KNOW

sitter här och lyssnar på hell song och still waiting. massa minnen från giddetiden. spelar ingen roll hur kass en låt är, har man bra minnen till den- då är den för jävla bra ju! lyckorus.

So am I still waiting
For this world to stop hating
Can't find a good reason
Can't find hope to believe in

haha alltså jag kan inte sluta skratta åt människor. som inte är som mig. jag är ju knäppast. men det spelar ingen roll, för för mig är det normalt. som det här.

lotta säger:

hitta du någe på stan eller

Yes I saw you were blinded and I knew I had won säger:

nja, åkte hem för hela mitt hår blev aselektrisk haha, såg inte ett skit

Yes I saw you were blinded and I knew I had won säger:

ska ner igen om ett tag


haha finns inte i min värld. inte ens i nästa eller nästnästa värld. åka hem för att man har elektriskt hår? det där kallar jag bögfasoner. tur att anonym inte läser min blogg.

jag vill inte plugga psykologi. jag vill bara kolla på film med alex. och busa med satan. det är precis vad jag vill göra.


din lilla lus. orka lusa såsom du gör! dags att kliva ur garderoben babe

du finns ju

ännu en skante-klaga-helg. innehöll både mys och blä. för mycket jobb, men lönen klagar jag inte på. i fredags blev det först fördrink at lina, sedan finmiddag, karaoke på strikan och sist plurre. kan sammanfattas som en stark 6a, möjligen svag 7a. jobbet dagen efter satt i ryggmärgen och hindrade den där höga 10an att ens skymta fram. men det kunde dock inte bli bättre med de förutsättningarna- snyggaste bruddsen på hela balen kom in på plurre. det var ett jävla fint ögonblick när ni gled in där vill jag lova. kanske det snyggaste jag någonsin sett.

jobbet ikvällan var lite trist. ibland kommer det fina själar som lyser upp ens dag. idag kom ingen sådan. lite för mycket av stressiga dags-att-handla-julskinkan-oj-vad-det-sved-i-plånboken-svenssons. men när jag cyklade hem fick jag mig jävla gott skratt. kanske som kompensation på allt jag inte fått utlopp för på jobbet. men satan always in my hearrt <3 huhuhu

sista rycket innan det tydligen ska bli jul. ska bli sjukligt nice.....


onsdag

idag har jag och bella bokfört i 3 timmar. kände mig väldigt duktig och ordningssam med alla papper och pärmar hit och dit. nu jävlar är det struktur på memento UF som gäller.

igår hörde jag en tant som ringde in på radion. hon ville hurra för alla barn som tar ögonkontakt och vinkar så glatt till bilar som stannar för dem vid övergångsställen. hon tyckte att det var så synd att inte vuxna också kunde vara så trevliga.

min första tanke var: men hallå, vilken jävla värld lever hon i? hur fan skulle det se ut? (haha)
men sen kom jag och tänka på jamaica och sydamerika. där är säkert kärlek på gatorna snarare vardag än undantag. det är vi svennejävlar som lever så jävla trist. låser in oss med trippellås i husen och öppnar inte för främlingar. vi blockerar helst så mycket som möjligt. utan att vi vet om det. vi skulle kunna göra detta land så mycket bättre. men vem ska börja?

jag lämnar er en rapport när jag är hemma från jamaica. kanske har jag jättefel. då blir jag ledsen.


allting som jag vill kan jag göra

så hände det igen. från att ha haft noll tid har jag plötsligt all tid i världen. jag som bytt bort min jobbtid för att hinna plugga o allt. poff så blev alla lektioner inställda? men det kanske var ödet. precis som att det säkerligen var ödet att jag hamnade på spinn-intensiv istället för medel igår. jag och gubbarna.... stortrivdes.

men jobbigt att inte stressa ibland. vad ska jag göra nu? sova, äta, träna eller plugga? jag kan inte bestämma mig. jag måste vara den som drabbas av mest beslutsångest i hela världen.


uggla fortsätter att leverera. lite lycklig för att jag började läsa din blogg. du är kool. måste hitta fler som din blogg att fördriva tiden på. nu kom hans låt på radion. ödet kanske. fast den är riktigt dålig. alltför många fortsätter efter deras topp. det är lite synd. men det är fint på sitt sätt. de har kärlek för det de gör helt enkelt. sen att de inte är lika bra längre....en annan sak.

eller så är de för fattiga för att sluta. men så negativ behöver man ju inte vara i onödan.

för några år sedan såg vi uggla på stan i stockholm. vi mötte honom i ingången på tiger och efteråt sa jag "fan vilken magnus uggla wannabe". he he. jo, jag gjorde det igen. jag har så många sånna där grejer att det inte gör nåt om skulle råka göra några till. mina kära vänner kan ändå inte påminna mig om alla.. så mycket får inte plats i deras hjärnor. synd.

ett till uggla minne- för någon fredag sedan ville jag höra "allting som jag vill kan jag göra". kanske världens grymmaste taggarlåt! budskapet är klockrent. jag och sossla gick i alla fall fram och bad om den. sedan vet jag inte riktigt vad som hände. jag råkade säga "leva livet med magnus uggla". tabbe. det resulterade i att vi fick nitar och läder. kanske världens sämsta låt med magnus uggla. ha ha. mitt fel. stackars mig. igen.


jofan

alla är så deppiga såhär års. det gör mig deppig. måste försöka muntra upp alla innan hela världen faller samman. det vore ju lite jobbigt. det är ju förskutan juletider och allt. haha kom och tänka på lussevakan förrförra året. polisen stoppade oss efter att vi vart på lussevakan och skulle till skolan kl 7 på morgonen. vi cyklade utan lyse. snällt gick vi av och gick en bit... men fan vad trist det är att gå med en cykel. kan ju inte finns så mycket ovärdare? vi slog våra kloka stjärtar ihop och bestämde oss för att cykla igen. vi var ju faktiskt snortrötta. och hur stor är chansen att polisen kommer igen?

fast självfallet. polisen kom igen. denna gång klev de ur och var jaa.. ganska så ursinniga. den ena höll en predikan i cirkus 10 minuter medan andra mest såg sur ut. "har ni råd att böta 1000 spänn kanske?"  "neeej...." mumlade några av oss "nej, speciellt inte så här i juletider" viskade jag lite försynt. de andra tyckte jag va knäpp. men det var ju smart? kanske lite väl klatschigt för min smak. men ändå.
lotta säger:

va inte du med när vi blev stoppad av polisen på lussevakan?

s. säger:

JO HAHA

s. säger:

när äre lucia igen?

s. säger:

alltså när man stannar uppe länge

s. säger:

äre nu i veckan?

lotta säger:

jaaaaaaaao

lotta säger:

dagen före lucia kanske?!

s. säger:

jamen när äre lucia då?!


ha ha ha


jompa finns

äntligen fick jag träffa jompa. länge sedan sist nu. jag har några tappra jävlar som jag har måste-möten med ibland. you´re one of them.

jag tänkte på en grej. hur ska allt bli efter studenten? undra om verkligen alla drar runt halva jorden. som de säger att de ska göra alltså. jag vet vilka jag vill ha kontakt med, men kommer det bli som man vill? jobbig tanke. undra om jag om exakt ett år sitter i ett slott i usa. hoppas fan. eller nej, hoppas jag är hemma på jullov... haha

min vän alex satt en dag för sig själv och funderade på vad hon skulle svara om hon fick frågan "vilken den bästa dagen i ditt liv?" hon funderade ett tag.. men kom fram till att inget slog studenten. sen kom hon på att hon inte hunnit ta den ännu. tabbe. jag vet vilken min är.


kan en dag verkligen bli den bästa i ens liv när man vet om det innan? alltså förväntingarna är ju högre än upp till gud själv. men i så fall är det verkligen på riktigt. bara vi får springa ut först är jag nöjd. puss.

avokado är fan inte så gott som det ser ut

matten avklarad. känns att jullovet knackar på dörren. jag vill bara öppna dörren och mottaga lovet med min varmaste famn, men den där jävla nissen inom mig säger ifrån. han binder fast mina armar och vägrar låta mig öppna dörren. fan vad dryg han är!!!

jag är en riktig slow learner. vad det än gäller skulle jag tro. fast jag kom inte på det själv. det var min mamma som berättade att min handbollstränare, numera även kallad farsan sagt det om mig till henne. att jag var en slowlearner, men när jag väl kan någonting kan jag det verkligen. det stämmer nog fan. idag på matten var jag klar någorlunda snabbt för första gången. eller aa.. ingen hade hunnit gå än i alla fall. jag kände att kanske kanske kunde det här bli första gången i mitt liv som jag går först från ett prov. skulle bara dra en snabbkik och sedan dra, för att få vara med om att vara först- det måste ju upplevas?
poff. tomt. tyst. plötsligt satt jag där med bara en annan tjej. alla andra va borta. vi gick samtidigt. jag var sist. igen. men en annan gång kanske.

bulleribock

5e december. ganska bra dag, bortsett från en småstressig nisse inom mig. men han finns ju alltid där.
fick reda på att vi är heeelt lediga på fredag, jag har nog inte fattat det än. sjukligt sjukligt skönt! inte för att jag kan sova ut eller träna eller bara chilla ruset av mig. nej för att då kan jag plugga. jävla plugglorra. vart är jag på väg?  ihelgen jobbas det massa och får även finbesöp av antis&carro. på måndag vankas ett mysigt naturprov. jag styckar mig själv hellre. jobb igen på tisdag och på onsdag har vi organisation och ledarskapsprov. hur ska jag hinna plugga till dessa prov? hur fan ska man kunna planera sin tid när det inte ens finns någon tid? MEN DET LÖSER SIG JUUUUU! nämnde jag förresten matteprovet imorn? :) mmmmmmmarabou

jajajjajajaja bort från det där trista. fan min mango tog precis slut också. är det något jag har passion för här i livet är det tammefan mango. minst en om dagen. de från ica är godast. men det där sa jag inte. coopan rockar ju. justja personalmöte today, hoppas det inte tar flera jordsnurr.. sedan blir det eventuellt en springtur med katten. myyyyys.

ser fram emot onsdag massa, governor andy!

1a advent ju

´ho ho 1a advent, redan. rätt sjukt. rätt mysigt. igår chillade jag med susi, kimpa och sarah, kollade på nån film som jag varken vet vad den hette eller handlade om. jag glömde kolla. när jag skulle sova var jag mogen och ställde klockan på 8. men sedan klockan 8 var jag dock inte lika mogen. äsch, 10.00 befann jag mig tammefan hos alex. nyduschad och allt (!) chockade hela familjen sannemalm inklusive satan. vi träffade sådär tidigt för att ta vara på dan. mycket bra initiativ av oss. vi kollade på en skräckis och sunes jul i några timmar. sedan åt vi pannkaka och hann med en snabbis på stan. fan så vi utnyttjade dan alltså :)

jiu jitsun var svinjobbig. en liten rutten lokal i ett industriområde. luktade så mycket svett man bara kan tänka sig. svett från gamla gubbar som inte duschar mellan passen. mmmmm, det började ju bra.
jiu jitsu-mästarna själva inledde passet med att säga "vi har ett litet mål... förra året tränade vi ett herrlag och alla utom 2 spydde". vi var redan nervösa innan och ja... inte fan blev det bättre. sedan sa den kyliga jeveln "de där 2 som inte spydde... de satt på sidan varje gång". haha alla spydde också. soft. jag har fan alltid velat spy efter att ha tränat hårt. då har man ju iaf ett kvitto på att man tagit ut sig (någorlunda..he he he). undra om jag skulle spy på mattan eller hinna öppna fönstret? haha.....spännnnnnande! svinkul var det i alla fall. skönt att höra efteråt också "ni kommer aldrig mer få det så lätt som det va idag" SOFT. vi lärde oss också lite självförsvar. ett trick om man t ex blivit överfallen och ligger ner, om man gör rätt så spelar det ingen roll om gubbfan väger 150 kg. hans armar går a-v. tveksamt om jag själv skulle kunna vara så kylig så jag tänker på hur det där greppet gick till.. men- fyfan vad respekt.


tjalla i din bra-lla

gårdagen var nice! inte en 10-poängare, men helt klart en värd kväll. middag och förfest hos födelsedagsbarnet och sedan utgång. utgångar får en ändå att tänka positivare på livet, i alla fall just nu i dessa dryga pluggdagar, som kan få en att hamna i ett mörkt, djupt hål. det gäller att fånga upp ljusa stunder som gårdagen för att inte ramla längre ner.. jag är jävligt tacksam som har er mina brudds, ni är sjuka och grymma. speciellt roligt vare ju att få vara med på susis och klaras första utgång- ni gjorde det bra. höhö. jag fick just en lyckokänsla vid tanken av att det kommer bli många utgångar med alla alla er framöver. äntligen har alla fyllt. alla utom emma då. förlåt emma. du blir starkare av detta.

idag borde jag gjort massa, men jag har inte gjort ett piss. känns soft det också. borde plugga matte. men hell no, det går bara inte. min mormor är söt. pratade nyss med henne om alla hemskheter, bombhot, lite politik och carl den 12e. jiha- jag känner att jag är på väg mot smartare tider

imorn är det första brasilianska jiu jutsu(?)-träningen med fotbollen. vad nu det är? det låter tufft i alla fall. känner på mig att det vankas en lök eller två.

och bäst av allt idag- sunes jul är fixad till imorn. så sjukt jävla bra.

RSS 2.0