när ínte ens nästan räcker till. men man vet aldrig vad som händer. kanske imorgon?

idag blev jag riktigt lycklig. jag fick höra att en annan del av köping ska börja igen. på söndagar 20.30 vet jag en lorra sandal som är bänkad framför tv:n. jag och alla mammor och pappor. det blir mysigt. mitt i all lyckorus började jag tänka på varför jag har så knäpp smak på program. bonde söker fru och en annan del av köping är de bästa. desperata husfruar och greys någonting har jag aldrig någonsin sett. kanske skulle jag tycka de var bra, men de har aldrig lockat mig riktigt. de känns overkliga. precis som när jag var liten och alla i min ålder glodde tecknat. jag hatade det. var så overkligt tyckte jag. stackars vater fick jaga runt över hela staden när jag va sjuk för att hitta icke tecknade filmer jag inte sett än. jag väljer att dra denna slutsats utifrån min personliga synvinkel: jag är väldigt jordnära. eller så har jag alltid varit otroligt mogen för min ålder. välj själv.

sonntag

jag frågade min mama idag vad hon skulle göra om jag flyttade. jag väntade mig ett svar i stil med "jag skulle inte låta dig göra det!" eller "jag skulle gråta floder..." men kvickt svarade hon bara "jag skulle se till att ditt rum var städat och fint hela tiden". 

ibland är det inte alltid som man tror.


ses vi snart?

var tog motivationen vägen?

puss

jag hänger inte riktigt med. jag är bara på måndag, men almanackan visar tydligen torsdag. dagen idag har varit en av de hemskaste i mitt liv. vi skulle börja halv 10, men s/hivan hade gått o blitt sjuk. nästa lektion var 10 i 1. yes, där rök den sovmorgonen. men tappra som vi är tog vi oss i kragen och gjorde något nyttigt. eller inte. men vi slog ihjäl de där 3 timmarna och under tiden hann en smygvärk börja komma. den där jävla värken som grabbar befriats från. vafan då för? blir jävla lack när jag tänker på det. jag hade då väntat 3 timmar och 20 minuter på svenskan. men kunde bara ta mig igenom 30 min av den. bra lotta! resten är i princip svart. jag cyklade hem. hur jag nu bar mig åt. jag tog ipren. tror jag spydde och tjurade i några timmar innan jag somnade i några timmar. kl 17.00 när klockan ringde var jag i någon annan värld, men jag var fri. jalla för att käka o byta om innan träningen. men linda glömde hämta mig...  och mitt hår är gult. jag har hört många röster idag, men jag kan inte ha det såhär. imorgon får jag ta o ringa henne. fuck.

inte fan hjälper det att tycka synd om en själv heller.

ibland får man vara bög

idag var det tänkt att jag skulle klippa&färga rishögen till hår jag har där uppe. det var verkligen på tiden. 2,5 timmar och 1400 spänn senare var jag klar. och ännu fulare. det är hemskt hur jävla fult håret är. tänk er en röd grund med gula slingor. jättefint ju. syrianska inspirerat? vilket sammanträffande att frisören är syrian.

fast hon är grym vad jag har hört av flera personer, oberoende av varandra. samma gamla vanliga lorra-tur är vad det rör sig om, med andra ord. så jättemycket ser jag fram emot att gå till skolfan med ny skallefärg. alla ser att det är ny färg. alla ser att det var finare tidigare. alla undrar varför någon färgar fulare. men nu ska jag sluta med mina bögfasoner. lite fult hår har väl ingen dött av? men 1400 hade jag kunnat gå på bio 16,5 ggr för.

jag saknar min gamla vanliga rishög.
jag tackar dock babaji och lite svenska landslaget för att ni vann mot spanien. det fick mig att känna livsglädje igen.


jag börjar idag

obeskrivligt underbart jävla soft att sova och träna idag. en känsla som det var länge sen jag kände börjar krympa fram. och jag vill inget hellre än att få den där gnistan tillbaka. idag börjar jag göra rätt för mig. igen.

snart tänkte jag börja städa. och jag har inte ens ångest. sedan ska jag göra otroligt bra saker och inte alls fastna och slösa min dyrbara tid framför något dåligt. jag ska vara hurtig och gå hem till värdinnan ikväll. (hanna jansson fyller 19 fucking bast och det ska firas!) idag börjar jag leva som mahatma gandhi. min förebild. snart kommer 23 februari vara här och då väntar jamaica. sedan kommer det säga sjopp sjopp och den (kanske) bästa dagen i mitt liv är här-  5 juni. jag ska fixa allt knas innan dessa datum. i alla fall 5 jun. jag kommer klara det också.  jag bara vet det. ha  ha ha ha. det går att skratta. men det går att kriga också!!!

äh. jag kan ju i alla fall försöka. onödigt att överdriva.............. :)


jag kan inte släppa en sjuk grej som hände igår, det var, en till en början helt vanlig fredag på jobbet. lite innan stängning kommer en man in och köper en coop cola. jag skannar in den och ska precis till att säga 7 kr när jag blir avbruten. mannen ser lite väl röd ut i ögonen och konstig ut. det är dock inget jag reagerar på då mycket konstigt folk handlar varje dag. nu till avbrutandet: samtidigt som han räcker fram en tjuga skriker han för fulla muggar något i stil med "IMORGON ÄR JAG DÖD -MEN DET ÄR VÄL INTE EN FÖRSÄLJARE NÅT EMOT". det enda jag förstod då var att han skulle dö imorgon. resten av orden var så konstigt sammansatta och jag blev så chockad att jag inte fattade vad han ville få fram. men jag, som den lilla vekling jag är blir ju livrädd. det hinner gå tusen tankar genom mitt huvud om jag ska svara eller strunta i honom elller ringa på någon samtidigt som jag undrar vad han ska hitta på härnäst. han verkar ju, minst sagt, vara kapabel till att göra vad som helst. han ropar samma fras 3 gånger till, lika högt och har väl cirka 10 personers ögon på sig. jag försöker att inte titta på honom medan han dröjer kvar nere vid bandet, utan låtsas vara upptagen med nåt jag inte minns. haha. jag fick senare höra av kassörskan mittemot att det han sa var att han skulle dö imorn och menade "men de bryr sig väl ingen försäljare om". haha hade jag förstått det då hade jag nog varit ärligt o svarat "nej faktiskt inte:)". en liten annorlunda händelse i en annars alltför händelsefattig kassörskas miljö.

det var dock inte slut på knäppa människor. sista man kommer in typ 1 min i 10. de flesta som kommer in då brukar ta sin cola eller sina chips, betala och sticka snabbt- med respekt för oss som jobbar och vill hem (vi ska hinna räkna kassor och får bara lön till 15 över). men denna man var ganska unik. på ett dåligt sätt. nej, han hade inte bråttom. han var så lugn så. 4 över när han fortfarande såsade bland såserna gick micke fram till honom och sa ödmjukt "ursäkta, vi stänger nu". då fick han sig en blåsning. det var alltså inte någon idé att stressa på denna man, som ville handla i lung och ro. KLOCKAN 5 ÖVER 10 EN FREDAG?! nåväl. när han kom till kassan log jag mitt allra bredaste och fejkade leeende medan jag gjorde mitt bästa med att hälsa "HEJHEJ!!!!!". haha ni som känner mig, ni vet. jag kan. haha det var kul. jag fick dock inte ett hej tillbaka. mer ett nöff? eller en grymtning. sådana där människor brukar jag se som en utmaning. om jag lyckas få dem att lätta på smilbanden har jag lyckats. denna man visade sig vara omöjlig. jag gav upp. han hann betala och ta priset i seghet innan det var dags för oss att (äntligen) räkna sista kassan. när vi sedan fick gå hem och säga tack och godnatt till vakten berättade han att mannen hade stannat på mattan innanför utgången. han vägrade gå hem. han var vrång för att han fick ju inte handla i lugn och ro. stackars stackars dig. det är ju inte mer än rätt.


en vanlig trött fredag

det här har jag verkligen funderat på länge. HUR orkar alla vara insatt i facebook? alla klubbar man är med i, alla vänner man blir vän med, alla icke-vänner man blir vän med och alla jävla test, quiz och allt vad det heter. nu talar jag för mig själv: svintrist är det. och jag känner mig lite som en pensionär för det är ju typ jätteavancerat? 
men så knäpp som jag är har jag inte energi nog att ta bort kontot. vet inte ens hur man gör. men varje dag får jag tokryck på alla jävla mejl som kommer därifrån. varför i hela fridens namn skickar de ut ett mejl för att nån skrivit till en? och 95% av allt som skrivs är ju fucking massutskick till alla på ens vännerlista. 


när jag är tillräckligt strong för att fatta egna beslut ska jag ta bort det där engång för alla och njuta av en ren inkorg.


bittra du

justnu är jag så sjukt jävla irriterad på en viss lärare. det bara kokar. visst, alla människor har inte intresse eller tålamod för att hjälpa andra. MEN DU HAR JU FÖFAN VALT YRKET SJÄLV!!! det var ingen som tvingade dig. eller? du måste ha blivt tvingad. det är mest logiskt justnu. har du en jävla aning om vad du gör mot dina elever? vi har haft dig i 2 år snart och alltför ofta har du förstört hela dagar. inte nog med att du får en att känna sig som sämst i världen sprids din negativitet. hur orkar du vara så jävla bitter? jag har verkligen svårt att förstå hur en lärare bara kan hänvisa till genomgångar/boken och därefter bara vända på klacken. är det jag ser sant, att du riktigt njuter av att se på våra misslyckanden?

det sjuka är att jag fortfarande gillar det här ämnet. det säger nog ganska mycket. trots mina tankar mot läraren är jag intresserad av ämnet. det har nog aldrig hänt förut. men de stackarna som tycker ämnet är svin-tråkigt då? tror du att du gör det lättare/roligare för dem eller? alla som har dig, vet precis hur du fungerar. alla är i princip rädda för dig. rädda för att göra bort sig, rädda för att fråga- då får man i 9 fall av 10 en.. det är svårt att förklara. det handlar inte om en utskällning med hög röst och svordomar. det handlar om nåt så himla mycket värre som måste upplevas för att förstå. det är på något sätt nedvärderande/kränkande. ditt tonläge, ditt ansiktsuttryck, dina ord som kan tolkas som snälla av en annan person. de ekar och jag har nog aldrig varit med om något liknande. jag finner inga ord. som sagt: det måste upplevas. en sak är så jävla säger: aldrig aldrig aldrig ska du få stoppa mig såsom du stoppar många andra. säkerligen hälften av alla i vår klass vågar itne fråga. vet du om det? det är kanske det du vill? MEN du ska så fan heller någonsin få stoppa mig. det vore att ge upp.

lärare får vara med och uppleva så jävla mycket skit i skolan. det är jag helt medveten om och jag skulle inte vilja ha erat yrke. men som lärare måste man kunna skilja på elever och elever. även du måste ju se de som faktiskt är villiga att arbeta hårt? de som vill lyckas och är seriösa. är inte de eleverna värda lite mer respekt? jag ser verkligen upp till framförallt en lärare. min kära gamla tyska lärare. engång ringde jag dig sent en kväll innan provet. du vara bara glad att du kunde hjälpa till och gav mig den hjälp av behövde. du offrade din fritid för att du brinner för ditt yrke och för att lära ut. precis det läraryrket går ut på. jag ställer mig frågan ännu en gång: varför bli lärare om man inte vill hjälpa?


det här kanske inte borde skrivas i någon blogg. men jag har tvungen att skriva av mig. inga namn nämnda.

sexypär

år när jag kollade på idrottsgalan kom jag på mig själv förbereda ett tacktal. haha jag vet vad ni tänker. självklart kommer jag aldrig ta emot ett sånt där jävla pris, men man sitter ju alltid och har åsikter (inte enbart negativa)om andras tal. men vad skulle man själv säga? haha början på mitt tal var:  "för många idrottsstjärnor idag var det en dröm och ett mål som unga att en dag stå här och ta emot detta pris. för mig var det inte så. jag var så dålig att den drömmen inte ens hade blivit född" plötsligt vanknade jag ur mina extremt fula tankar och garvade på mig. gör det ni också. hahhahahhaa. det tar emot- men var tvungen att dela med mig.

idag är jag glad för att

  • en sten föll från bröstet när vi fick beröm från sivan för vår bokföring! det händer kanske varje sekel. lotten föll på oss. ojoj.. värt att fira.
  • uggla är hemma från thailandet och fortsätter leverera. du är ju så jävla skön. amen.
  • mina ormbrillor har anlänt. fan vågar inte terra dom!
  • det var nåt mer. fan minnet sviker.

haha jag hann inte mer än spara inlägget förrän minnet kom tillbaka. jag är glad för att en viss ryss blev knäckt idag. hallelujah!


tjarå!


jag börjar imorgon

kära dagbok.


idag var en utomordentligt fin dag. skoldagen innebar noll plugg, vilket genast fick oss alla på ett gladare humör. casper3 visade prov på att vi faktiskt kan samarbeta. i alla fall lite. det var mysigt att för en stund känna känslan av sammanhållning. mycket ovanligt när det gäller casper3. jag känner att vi är på gång och hoppas att den vinnande trenden håller i sig.  jag lider med de som går både ekonomi och samhäll. vi kan säga: wei casper3 är bra tralalala! ni kan säga: hejhej vi är caspsp3! jag ber om ursäkt, det gör jag verkligen, men: fettfult!!! moahahaha.  för att inte tala om ekonomi: vi är caspei3! plus plus plus att ekonomi måste säga A och B.

den fina dagen ville inte nå sitt slut riktigt än. vi räknade kosing i lagkassan och fick en mycket glädjande nyhet. dessutom drog vi en mycket trevlig affärslunch på staden och planerade in en mogen semester. jag ser fram emot den och studenten med er tammefan!


nu mår jag illa. men det gör inget. jag börjar imorgon. tack för mig.


bitter kan man vara sen... sen sen sen när ingen ser

efter föregående inlägg hann jag både gräva mig djupare ner i ett kolsvart hål och bli uppdragen av kanske världens bästa vänner. jag måste vara världens drygaste när jag velar. och igår tog jag nog alla priser. ändå... det ni gjorde.. det gör bara riktiga jävla vänner. massa kärlek till er, ni vet vilka ni är.

vi drog till sigurdsgatan och där va det väl inte största draget vi varit med om. var nog antagligen innan vi kom. dålig tajming. men vad gör det. vi hann dansa o skratta lite innan vi drog den obligatoriska nattvarden. sarah var så söt i sin fina uniform och sitt underbara leende så man kunde inte annat än skina upp! jag beundrar verkligen människor som du- som sprider så jävla mycket glädje! man ska hålla hårt i sådana vettni!!! de får en att må så sjukt bra ju. vid 3 somnade en hyffsat nöjd lorra in. nöjd för att hon lyckades överträffa sig själv och eventuellt några andra.

idaaag skulle jag pluggat. det blev inget av. och nu måste jag föna hårfan innan jag ska åka till jobbfan. men jag är inte bitter! :)det finns hopp

sånt händer

fotboll imorse, kötta sedan till bellevue för dusch och kötta till skolan för att visa upp företaget på öppet hus. ganska så väldigt förgäves. fast ändå inte. inte många kottar till synes, 95% lärare. men jag hade på nåt sätt jävligt kul ändå, mina kollegor är ju för sköna. de livade upp stämningen rejält!

buss hem. sen hände nåt konstigt. jag hamna i en djup svacka jag inte vet hur jag ska ta mig ur. som att nån sög ur mig allt bra runt om mig. eller mina ögonen ser inte det braiga längre. det värsta är att lägga-sig-under-täcket-och-blunda-metoden inte funkar. fan.


image11
seriösa företagare!


ni kan inte vara lyckliga?

fyfan vad jag blir irriterad på tjuriga och negativa människor!!!!


och en gnutta irriterad på mig själv som låter mig dras ner av dessa stackars satar. men jag ska fan inte bli som busschaufförerna. hellre döden. för varje tjurig jävel som passerar kassan ska jag le så jävla hårt tillbaka. hoppas de förstår piken.

inte mer än så

svinbra dag för att vara väldigt jättekorrekt. provet gick rätt bra. fast när jag säger så brukar det alltid innebära det motsatta. men jag kan ju inte ljuga. efter provet fick vi reda på att den andra och sista lektionen inte skulle bli av. SYND. hyffsat soft! jag drog några bira med några s k kamrater och drog sedan vidare till polishuset. det var dags för den dagliga kontrollen om jag var ren.

det kändes lite så. nästan lite busigt. fast jag skulle ju bara fixa pass. fick dock se några skummisar och en förtvivlad man som blir trakasserad av sin granne. fick även på pränt ännu engång vilken nedrans betydelse språket har. men det orkar jag inte gräva djupare i idag. ni har mumsbitar att vänta, med andra ord!

det bästa av allt: sedan drog jag hem. sov i 2 timmar. sjukligt sjukligt underbart. vad är det för underbart med att sova egentligen? njutning ggr max. undra om alla känner så? det kasnke finns de som blir jätteuttråkade av att sova. im not one of them, hallelujah! eller iofs... man skulle ju vara jävlans effektiv.

jag sa det funkar aaah

vad är det som gör att skolan gör en så trött? det vett hutt alltså. verkligen nåt att fundera på. skolmiljön, att man går upp i ottan, för lite som händer, för mycket information eller helt enkelt en salig blandning som gör mig så sjukt jävla uttråkad? ögonlocken faller så fort jag sätter första steget i närheten av carlforsska gymnasiet. jag hoppas dock på att halvåret som kommer ska återgälda alla dåliga minnen. fast jag har iofs några busiga från ettan. men studenten och allt som hör till, det kan bara bli sjukligt sjukligt kul? efter det börjar livet. jag har alltid varit rädd för att möta den på något vis. nästintill fruktat det. konstigt nog. för det kan ju bara bli underbart. har jag insett nu. jag är så jävla säker nu. fan vad jag ska välkomna friheten med öppna armar. och fan vad mycket jag ska hinna med mycket. vet inte vart jag ska börja..... wie det om nåt gör mig taggad... till att fortsätta med den här sablans rättskunskapen. få den överstökat. ett till prov i mängden som bara måste blir gjorda. kanske inte idag, kasnke inte imorgon men vet jag att dagen kommer då jag kommer tacka mig själv så jävla hårt för att jag krigat så mycket!

allt för att komma till den där sköna stunden då allt slit varit värt det man får uppleva just då.


heyheybyebye

jag sa welcome welcome kära hell. sen gick jag.

jo, jag gjorde det. skolkade första dagen efter lovet. men vad gör det om hundra år? jag gjorde det för mitt eget bästa. tror jag. frånvaroorsaken- "optikerbesök. mina glasögon har gått sönder".


hej på er en helt vanligt tråkig måndag. igen.

puss

jag har aldrig riktigt förstått mig på dem som skrivit blogginlägg bara för att liksom. bara berättar vad de gjort under dagen eller något annat meningslöst. nu gör jag. det gick snabbt. vet inte riktigt hur jag hamnade här. har inte ens märkt det själv. men nu har jag någon slags i grej inom mig som måste bort ganska ofta. den kan bara försvinna om jag skriver massa shit här. jag måste nog komma på nåt..

mina ögon hänger. pallar inte jobba... fast då blir jag nog lite piggare i guess. har inget annat val så..
såhär dagarna innan skolan börjar känns hela världen övergiven. men det kasnke bara är jag som känner? nyss var alls så ljust och grymt. men någon släckte fan lampan.

fan vad jag kommer sakna alla tomtar och ljusslingor.

slöt

det där jag lovade mig själv igår blev det inget av. men jag är inte butter för det inte. jag fixar det idag. fast idag är sista dagen på lovet. jobb imöra och i övermöra 12-17. sen är det bara welcome welcome to the hell.

idag tänker jag på sista kvällen/natten i sunny. och på att jag saknar ugglas blogg.

´shan shan the man

det är lov och jag gör precis allt man ska göra på ett lov. chillar, kollar på film, sover alldeles för mycket, gör ingenting alldeles för ofta, tränar och busar med freundins. en jävla karamell man bara  vill suga mer av när skolan börjar. jag får panik-ångest-attacker när jag tänker på att skolan börjar på måndag. men samtidigt- lika bra att få det överstökat? så vi får studenten någon gång. jag hoppas en viss lärare fortfarande är sjukskriven. fast det är väl inte särskilt troligt. nej.. fick lite dåligt samvete nu. hoppas inte det för dennes persons hälsas skull. men för min skull. vi är inte som handen i handsken precis.

men idag ska jag bryta denna vinnande trend av allt man gör på ett lov. jag ska plugga och jag ska fan göra det ordentligt. jag har cirka 4 timmar på mig och fan vad jag ska vara nöjd efteråt. sedan blir det spåret med västerås ik and then vidare mot jompas place!  looking forward som aldrig förr. som den gamla goda tiden lilla jomp.

wellwellwelll....nu börjar jag då. wish me good luck.

cause im a jamaican in new york

som jag sa i förgående inlägg- idag, 2 januari börjar det nya året. på riktigt. klingar ju lite väl klatschigt. spyr på "nytt år - ny möjligheter". fast det är sant. jag är stolt över min första dag. mitt nya liv. jiha det går bra nu.

kommit på att jag klarar mig utan så mycket. det ska göras av med nuuuuu. ska börja leva jättespartanskt. det gillar alex. fast vi har uppehåll så hon vet inget.
JAMAICA! aldrig förr har jag sett fram emot en resa såhär mycket, inte ens thailand eller bulgarien. sjukt vad nice det ska bli!! uppladdningen och nedräkningen har börjat. 52 days babe


jompa is back

och så var det dagen efter. igen. det snöar ju iaf nu. det är fint.

jag blev inspirerad av jompas fina nyårsinlägg. men jag har inget o säga tror jag.
eller det finns mycket att säga om 2007. men också jävligt lite. det har hänt så mycket, men också så jävla lite.

jag hann åka till bulgarien, irland och italien i varje fall. det var väl rätt nice. resan som speciellt kommer kommas ihåg är självfallet bulgarien. ska jag vara helt ärlig vet jag inte om jag hade så jävla kul. det är här är nog första gången jag säger det.. haha nej men den första veckan där var riktigt jävla hemsk. jag ber om ursäkt till er som var mitt sällskap. men jag mådde inte bra. det låter sjukt. men kan inte förklara med bokstäver. det gjorde dock att andra veckan blev underbar. jag vet inte om det var för att jag var så minusinställd att minsta lilla blev trippelplus. men kul som fan var det. kanske bästa jag varit med om. jönköping snart, jompa? jag tror fan jag gick framåt som människa. jag vet inte varför eller hur, men nåt hände. kanske inbillar jag mig. framåt går man nog varje dag? och då menar jag inte bokstavligt framåt, för visst har man sinna svackor då allt går i baktakt. men man lär sig av dem. i hope.

fotbollsåret 2007 var kasnke det sämsta i mitt liv. lite tråkigt. tänker på det ganska ofta. förstår inte hur det plötsligt var jag som stog där med ansvaret och makten. vi var överens och även fast jag vet att jag hade 30 man bakom mig kände och känner jag mig riktigt ond. fotbollen kan alltså bara bli bättre. jag vill så mycket.

skolåret var väl sisådär. ett tag kände jag mig ganska smart. men det gick över snabbt. jag vill bara ha studenten här NU. men först har jag några saker att klara av. jag ska klara det. speciellt ett löfte. det håller jag så hårt. 1 januari hör till förra året enligt mig. de flyter ju ihop, eftersom allt börjar efter 12. alltså 1 januari = fortfarande 2007. det är okej om man gjorde något dåligt 1 januari. 2 januari= på riktigt. 2008. nu kör vi.

 jag har några nyårslöften. men det betyder otur att säga dem har jag hört. en smart sak jag dock kom på själv är att om 12-slaget var riktigt dåligt kommer året bli riktigt bra! ni vet "tur i spel- otur i kärlek" and viceversa. precis så är det med 12-slaget. hoppas jag. för det sög verkligen. jag förstår inte riktigt vad som hände igår. vi hade fest att åka till, men vi drog till stan och krogen. varför? onyktra tillstånd är fan inte att lita på. man fattar ju världens sämsta beslut. men allt som händer är meningen. som jag brukar säga. fast jag bara undrar - vad var meningen med det där? kanske att jag fick upp tron för att snälla medmänniskor faktiskt fortfarande existerar.


jompa is back. haha vi ska prata du och jag. precis som förr om åren. jodu, det är en sak som är säker.

RSS 2.0