Vi har fortfarande ingen blogg. Panik.

Sitter här och lyssnar på en låt jag hörde för första gången igår. Lite sorglig. Ganska fin. Har varit och färgat ögonfransarna. Sved rätt rejält. Nu är dom fina i alla fall. Borde verkligen packa. Borde verkligen ta bort massa onödiga kläder jag har med. Kan inte. Hatar att packa. Finns inget jag är sämre på. Jag orkar inte!

Senare ska vi, trion, träffa Joanna, Susanna, Lina, Emma och Kim på stan. Ett allra sista farväl. Vi drar verkligen ut på denna process. Det är ju bara fyra månader! Jag har separationsångest från allt. Jämt. Tänk om det är sista gången? Önskar jag vore lite mer soft som människa, ibland.

Igår hade vi julfika hos Kim. Det var fint. Lussebullar, pepparkakor, julmust och glögg. Tände alla fyra ljus, självklart i rätt ordning. Gick igenom hela julen på en kväll. Lite mer frid i själen. Sen kollade vi på sista avsnittet av OC. Jag fattade ingenting. Marissa var död? Haha, vet inte när jag slutade kolla på OC? Trodde jag hade sett allt. Typiskt mig.

Ikväll ska jag ut på äventyr med mor&far, vet inte vart de har tänkt röva bort mig? Hur kan mama veta tiden så exakt? Kvart i fem till halv åtta.

Det är nåt som fattas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0