hallelujah

den här dagen har jag gillat. mest för att jag slutade klockan 11 och för att ett arbete är inlämnat och avklarat. tack vare att skoldagen slutade 11 hann jag dra en 2 timmars tupplur när jag kom hem också. sjukt underbart! ny människa, fit for fight igen. nu är det bara att kriga kriga några dar till med plugget. jag måstemåstemåstemåste.
men när fan ska vi hinna göra ekonomin i årsredovisningen bella? haha det är en gåta. det går inte att jobba på lektionerna i skolan med sådana där koncentrationsövningar. jajajaja det måste ordna sig. nu är jag mätt som en plätt efter en glassig chicken burger ala lorra så lika bra att sätta fart.


igår fick jag det gula fula häftet från skatteverket. "dags att deklarera". haha vilket skämt. jag vet ingenting sånt där vuxet shit. jag tror inte jag vill veta heller. jag har hört nåt om att vissa hyr nån specialist som deklarerar åt dem. är det så svårt alltså? jag vet inte om jag gillar att vuxenvärlden närmar sig med stormsteg. högskoleprov. deklarationssedel. skatteverket. tur att jag inte kan tvätta än i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0